Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μου αρέσει που το έχετε πάρει στο χιούμορ το θέμα με τις τιμές. Κάποιοι σκέφτονται να κόψουν το κυνήγι όμως για αυτόν τον λόγο. Ποτε θα μπει ένα όριο στην καθημερινότητα μας; Από το κακό στο χειρότερο πάμε.
Φέτος εάν πάνε τα πράγματα όπως λένε ότι θα πάνε Βασίλη πολλοί θα κόψουν το κυνήγι πρίν φτάσουν στα φυσίγγια λόγω ότι δεν θα μπορούν να βγάλουν ούτε άδεια

Άντε ντε ..
Ας μην κυνηγούσες γουρούνι.Αφού σε βάζουν σε τρυπάκια να αγοράσεις τώρα πριν τις αυξήσεις.Αν κάποιος που το έχει μεράκι να κυνηγήσει από μπασίματα θα το ρισκάρει; Πως θα πραγματοποιηθεί αυτό, όταν υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι;...Εδώ δεν βγάζουμε άκρη μεταξύ μας 2 άτομα.Άσπρο-μαύρο.

Αρχές Ιουλίου και πάνε οι παραγγελιες γόνατο ρε παίδες για αρχές Οκτώβρη.Εμεις φταίμε το έχω ξαναπεί.Αστους να χάσουν τον ύπνο τους να δούμε τι τιμες θα πουν!
Θα τον χάσουν ή απλά θα περιμένουν βασιζόμενοι στην τρέλα ότι όπως και να έχει θα αγοράσει αυτός που είναι να αγοράσει όταν έρθει η ώρα και με τέτοιες τιμές
Η ανασφάλεια αυτά φέρνει αλλά σαν ιδέα για να ασκηθεί πίεση είναι καλή

Θα τον χάσουν ή απλά θα περιμένουν βασιζόμενοι στην τρέλα ότι όπως και να έχει θα αγοράσει αυτός που είναι να αγοράσει όταν έρθει η ώρα και με τέτοιες τιμές
Η ανασφάλεια αυτά φέρνει αλλά σαν ιδέα για να ασκηθεί πίεση είναι καλή
Δεν υπάρχει λογική Γιώργο.Ειναι σαν να τρέχεις τώρα να φουλαρεις ξύλα για έναν χειμώνα που δεν ξέρεις πως θα πάει.Πας στα μπασιματα με ότι έχεις και βλέποντας την χρονία αγοραζεις.

Δεν υπάρχει λογική Γιώργο.Ειναι σαν να τρέχεις τώρα να φουλαρεις ξύλα για έναν χειμώνα που δεν ξέρεις πως θα πάει.Πας στα μπασιματα με ότι έχεις και βλέποντας την χρόνια αγοραζεις.
Όλη μας την ζωή τζόγο την έχουν καταντήσει αν το σκεφτείς, έτσι και τα φυσίγγια,τζογάρεις και ότι κάτσει
Αλλά οι εξελίξεις σε προϊδεάζουν για το χειρότερο

Όλη μας την ζωή τζόγο την έχουν καταντήσει αν το σκεφτείς, έτσι και τα φυσίγγια,τζογάρεις και ότι κάτσει
Αλλά οι εξελίξεις σε προϊδεάζουν για το χειρότερο
Το αγοράζω τώρα γιατί θα ακριβυνουν αργότερα είναι σαν να στρώνεις το χαλί στον επαγγελματία.

Ας μην κυνηγούσες γουρούνι.Αφού σε βάζουν σε τρυπάκια να αγοράσεις τώρα πριν τις αυξήσεις.Αν κάποιος που το έχει μεράκι να κυνηγήσει από μπασίματα θα το ρισκάρει; Πως θα πραγματοποιηθεί αυτό, όταν υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι;...Εδώ δεν βγάζουμε άκρη μεταξύ μας 2 άτομα.Άσπρο-μαύρο.
Έχεις στοκαρει ποτέ προφυλακτικά π.χ?

Έκανες πολύ καλά που φορτωσες νωρίς, τα βλέπεις τα χάλια σήμερα και θα πάει κι άλλο, από ότι φαίνεται. Τα Ναβάρο τα πήρα πρώτη φορά και μάλιστα πέντε κουτιά τα πήρα σε νούμερο 10.
Με τσοκ 3* και 4* θα έχεις ωραία αποτελέσματα.

Θα με θυμηθείς.

Κι αν πεταχτεί μεγαλύτερο θήραμα βαρα μη διστάσεις, αν είσαι πάνω θα πέσει και θα πέσει νεκρό.
Τσεκαρισμενο όχι μια και δύο.

Πολλά αγριοπεριστερα έπεσαν με ναβαρο σε 10 νούμερο διότι είχα ελειψη από φυσίγγια που χρειάζονται για το κυνήγι του.
Σε υψόμετρο 1500 μέτρα και επισης το αγριοπεριστερο θεωρείται δυνατό πουλί.

Και πέρδικες και φασα και τρυγόνια.
Όταν είσαι επάνω και με το κατάλληλο για την απόσταση τσοκ έχει αποτέλεσμα.

Και ακόμη καλύτερα όταν κάποιος χρησιμοποιεί ανοιχτά τσοκ διότι με τα πολλά σκάγια καλύπτονται κενά και επίσης χτυπανε το στοχο περισσοτερα σκαγια.

Δεν είναι ότι το διάβασα το παραπάνω είναι που το διαπίστωσα στον κυνηγοτοπο.

Ίσως ταιριάζει σε εμένα το ψιλο φυσίγγι με πολλά σκάγια διότι δεν είμαι καλός σκοπευτης και με βοηθάει...ή έστω έτσι νομίζω και μου δίνει ψυχολογία.

Δεν υπάρχει λογική Γιώργο.Ειναι σαν να τρέχεις τώρα να φουλαρεις ξύλα για έναν χειμώνα που δεν ξέρεις πως θα πάει.Πας στα μπασιματα με ότι έχεις και βλέποντας την χρονία αγοραζεις.
Άστοχο , ξύλα τώρα φορτώνεις , φυσίγγια αν δεν το έκανες μέχρι μέσα Μαρτίου που φαινόταν τι έρχεται,πρέπει να περιμένεις τέλος Σεπτεμβρίου να δουλέψει ο ανταγωνισμός ,να δεις τι προσφέρει όλη η αγορά και πόσο.

Μου αρέσει που το έχετε πάρει στο χιούμορ το θέμα με τις τιμές. Κάποιοι σκέφτονται να κόψουν το κυνήγι όμως για αυτόν τον λόγο. Ποτε θα μπει ένα όριο στην καθημερινότητα μας; Από το κακό στο χειρότερο πάμε.
Εμείς εδώ στα χωριά αν έχει κιχλες θελουμε ένα κουτί την μέρα το λιγότερο για βγάλτε προιπολογησμο να δουμε γιατί θα κόψουν πολλοί το κυνηγι φέτος τουλαχηστον το καθημερινο

Πόσο παραπάνω να πάνε ;
Μήπως είμαστε ήδη στην κορυφή ;

Οι έμποροι στην αναμπουμπούλα χαίρονται.
Να πάρεις μερικά οκ, εδώ μερικοί ψωνίζουν λες και έρχεται το τέλος του κόσμου.

ps
Πόσα ρίχνεις την χρονιά ; 1000-1500 ;

Back