Να πω την αλήθεια, πήρα ένα κουτάκι να δοκιμάσω, πάντως κάποιοι είχα γράψει θετικά σχολιαδυστυχώς για άλλη μια φορά η Λάμπρο μας απογοήτευσε με τα φυσέκια της...οχι απλά απογοήτευση...μη τολμήσετε να το πάρετεView attachment 59903
Να πω την αλήθεια, πήρα ένα κουτάκι να δοκιμάσω, πάντως κάποιοι είχα γράψει θετικά σχολιαδυστυχώς για άλλη μια φορά η Λάμπρο μας απογοήτευσε με τα φυσέκια της...οχι απλά απογοήτευση...μη τολμήσετε να το πάρετεView attachment 59903
Πες μου ότι δεν μπόρεσε να το αντιγράψει σωστά και αυτό!δυστυχώς για άλλη μια φορά η Λάμπρο μας απογοήτευσε με τα φυσέκια της...οχι απλά απογοήτευση...μη τολμήσετε να το πάρετεView attachment 59903
Να πανε ολα καλα ευχομαι! Η Παναγια μαζι σας!Εγώ προσωπικά τίποτα, με τη γυναίκα μου έχουμε πρόβλημα υγείας και τρέχουμε. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε.
Για πες εντυπωσεις...δυστυχώς για άλλη μια φορά η Λάμπρο μας απογοήτευσε με τα φυσέκια της...οχι απλά απογοήτευση...μη τολμήσετε να το πάρετεView attachment 59903
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Η Παναγία ποτέ δεν μας ξέχασε.Να πανε ολα καλα ευχομαι! Η Παναγια μαζι σας!
Για πες ρε Μάνο?Για πες εντυπωσεις...
2 στα 25 ρε...δεν μου έχει ξανασυμβείΠες μου ότι δεν μπόρεσε να το αντιγράψει σωστά και αυτό!
Πάνε το πίσω και ζήτα και αποζημίωσηΝα πω την αλήθεια, πήρα ένα κουτάκι να δοκιμάσω, πάντως κάποιοι είχα γράψει θετικά σχολια
Κλάμα η υπόθεση...μόνο χαλαρό λάκτισμα στα θετικά..στρομενα πουλιά στα 20 μέτρα και ήταν λες και εριχα ασφαιραΓια πες εντυπωσεις...
Τι να πω ρε γαμωτο...είχε και 8+ ευρώ..ούτε για 5 δε κάνει..Για πες ρε Μάνο?
Πολύ κοντά για αυτό το φυσίγγι.Πανω από τα 40 βγάζει δόντια.Κλάμα η υπόθεση...μόνο χαλαρό λάκτισμα στα θετικά..στρομενα πουλιά στα 20 μέτρα και ήταν λες και εριχα ασφαιρα
Κοίταξε όταν νευρίασα έριχνα και στα 50 μπας και τελειώσουν...Πολύ κοντά για αυτό το φυσίγγι.Πανω από τα 40 βγάζει δόντια.
Καταλάθος έπιασα κάτι series2 που μου έδωσε ο Βασίλης και μια εβδομάδα είχα μουδιασμενο χέρι...Αγόρι μου....... αυτά τα φυσίγγια δεν είναι για όλους.!!!!!!!!....... Δωστα στον ALEX37 να δεις τι εστί βερίκοκο
Δεν έχεις και άδικο.Και εγώ όπως τα κοιτάζω στα ράφια σαν ενέσεις μου φαίνονται.Δεν τα χωνεψα ποτέΚαταλάθος έπιασα κάτι series2 που μου έδωσε ο Βασίλης και μια εβδομάδα είχα μουδιασμενο χέρι...
Αφού δεν σε δάγκωσε, Πάλι καλά!Καταλάθος έπιασα κάτι series2 που μου έδωσε ο Βασίλης και μια εβδομάδα είχα μουδιασμενο χέρι...
Πως να βγάλουν αφού κάνεις δεν τα ρίχνει? Oσες φώτο έχω δει με rc και ναβαρο είναι που σε ρε δάσκαλε?Ρουμελιώτη βγάλατε κάνα συμπεράσμα μέχρι τώρα?