Πού είσαι ρε δάσκαλε!!!Πως να βγάλουν αφού κάνεις δεν τα ρίχνει? Oσες φώτο έχω δει με rc και ναβαρο είναι που σε ρε δάσκαλε?
Πού είσαι ρε δάσκαλε!!!Πως να βγάλουν αφού κάνεις δεν τα ρίχνει? Oσες φώτο έχω δει με rc και ναβαρο είναι που σε ρε δάσκαλε?
Να σου στειλω λιγα D20×28 μισοταπα, να γουσταρεις ξανα τη D20..;;;;Κλάμα η υπόθεση...μόνο χαλαρό λάκτισμα στα θετικά..στρομενα πουλιά στα 20 μέτρα και ήταν λες και εριχα ασφαιρα
Περαστικα να πανε ολα κατ'ευχηνΕγώ προσωπικά τίποτα, με τη γυναίκα μου έχουμε πρόβλημα υγείας και τρέχουμε. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε.
Εγώ προσωπικά τίποτα, με τη γυναίκα μου έχουμε πρόβλημα υγείας και τρέχουμε. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε.
O ξάδελφος έσφιξε την ρέγουλα του δοσομετρητή στο 1.50 καί φτιάχνει 28-30-32 γρΝα σου στειλω λιγα D20×28 μισοταπα, να γουσταρεις ξανα τη D20..;;;;
68.5 Uee 1.50×28 με συγκεντρωτηρα δουλευε πολυ καλα σε περπατητο που το δοκιμασαO ξάδελφος έσφιξε την ρέγουλα του δοσομετρητή στο 1.50 καί φτιάχνει 28-30-32 γρ
αβέρτα για τσίχλα . Τήν 32 σε 67άρι κάλυκα με μισόταπα 18 καί cx2000 είναι το αγαπημένο
του .
Πάντα σε καρτέρι μιλώντας σε νορμάλ καιρό ,αυτό το 32άρι με biorientabile 1868.5 Uee 1.50×28 με συγκεντρωτηρα δουλευε πολυ καλα σε περπατητο που το δοκιμασα
(Z2M 24,Taskof 24 & P.Skeet 23)...
Σε 67,5 diamante μισοταπα εξισου καλο σε
688 ή UEE 1.50 ×28 κ 1.55×28 για πιο σφιχτο καιρο...
Ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά. Τη Παναγιά τη χρειαζόμαστε και την επικαλούμαστε πάντα.Περαστικα....και την Παναγιά δίπλα σας !!!!
Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ!Περαστικα να πανε ολα κατ'ευχην
Τα καινούργια του με την psb1 32γρ. τα εχω καταευχαριστηθεί... κοντά μακριά, ο Αντρέας πάντα φτιάχνει καλά φυσίγγια!!!Ρουμελιώτη βγάλατε κάνα συμπεράσμα μέχρι τώρα?
Και πανω που πηγα να γράψω ένα από τα πιο σταθερά φυσίγγια εδω κ παρα πολλα χρονια κ πολυ καλο από τώρα και μετά......Gevelot και άμα έχει καλή μέρα αύριο μήπως ρίξουμε σε καμία κυριαρω η καμία φάσσα.Οτι περάσει από βερβερα μέχρι ποντικός .Αφού σήμερα ο καιρός δεν έλεγε.View attachment 59956
Δεν φαίνεται να πρασινίζει μέσα τίποτα.Και πανω που πηγα να γράψω ένα από τα πιο σταθερά φυσίγγια εδω κ παρα πολλα χρονια κ πολυ καλο από τώρα και μετά......
......... Αλλά ξαφνικά αντί για συγκεντρωτηρα Giovanni διέκρινα στην φωτο Ζ2Μ.......
Έχει γουστο να μην έχουν πυριτιδα Α1 πλεον..........
Φυσίγγι για όλα, από τα αγαπημένα μου, τώρα αν στα 13 ευρώ και παραπάνω που έχει, το άλλαξε και θα είναι μάπα... Τι να πωGevelot και άμα έχει καλή μέρα αύριο μήπως ρίξουμε σε καμία κυριαρω η καμία φάσσα.Οτι περάσει από βερβερα μέχρι ποντικός .Αφού σήμερα ο καιρός δεν έλεγε.View attachment 59956
11,00 ευρώ στον Ιορδανογλου .Μου είπε ότι έχει Α1 ακόμη.Φυσίγγι για όλα, από τα αγαπημένα μου, τώρα αν στα 13 ευρώ και παραπάνω που έχει, το άλλαξε και θα είναι μάπα... Τι να πω
Για τα σημερινά δεδομένα, είναι καλή τιμή για το συγκεκριμενο. Αν και έχω 3 κουτιά, θα πεταχτώ να πάρω ακόμα 2-311,00 ευρώ στον Ιορδανογλου .Μου είπε ότι έχει Α1 ακόμη.
Δοκίμασε και στα 80 για καλό και για κακό.Κοίταξε όταν νευρίασα έριχνα και στα 50 μπας και τελειώσουν...
Από αυτόν μόνο Α1 32 αξίζει να δοκιμάσει κάποιος.δυστυχώς για άλλη μια φορά η Λάμπρο μας απογοήτευσε με τα φυσέκια της...οχι απλά απογοήτευση...μη τολμήσετε να το πάρετεView attachment 59903
Κουτί και όνομα άλλαξε! Απο anniversary το έκανε veloce. Τι περίμενες δηλαδή????Πες μου ότι δεν μπόρεσε να το αντιγράψει σωστά και αυτό!
Έλα ρε...Δεν γίνονται αυτά...Κουτί και όνομα άλλαξε! Απο anniversary το έκανε veloce. Τι περίμενες δηλαδή????