Φυσίγγια για αγριόχηνες

Status
Not open for further replies.
Εδώ παντως τα 100 οπως κ 20-80 metri έχουν μείνει να σκονιζονται στα ράφια...
Αλλά κ ποιος να τα ρίξει.. Αντε να τα δοκίμασε κανεις στον λαγό η σε καμμια περαστική φασσα του φθινόπωρου...
Πάντως ακουγονται κ διαφορα ότι παντα δεν ανοίγουν στα μέτρα που προτείνονται κ ότι έχουν δυνατό λάκτισμα....
Και εγώ το έχω ακούσει αυτό αλλά στην πράξη άνοιγαν τα 100 μέτρι εκεί που λέγανε.....

Αλλά κ ποιος να τα ρίξει.. Αντε να τα δοκίμασε κανεις στον λαγό η σε καμμια περαστική φασσα του φθινόπωρου...
Πάντως ακουγονται κ διαφορα ότι παντα δεν ανοίγουν στα μέτρα που προτείνονται κ ότι έχουν δυνατό λάκτισμα....
Τα 20-80 ήταν πολύ καλύτερα, απλώς τά 100 μετρι είναι πολύ δύσκολο να τά ρίξεις ακριβώς στα 100 μέτρα ενώ τα 60 μετρι είναι πολύ πιο εύκολο και θέλουν και ανοιχτά τσοκαρισματα.

Πάντως θα είναι καλό για καθιστά θηράματα που δυσκολα πλησιαζονται...
Οπως κ επικίνδυνα για όποιον δεν γνωρίζει πως συμπεριφέρονται....
Και μπορεί να εχει κ διπλό ρολο αν εμφανιστεί κάποιο γουρουνι εφόσον οπως λένε παει μπάλα πιο κοντά κ δεν υπάρχουν προχειρα γουρουνοφυσιγγα....

Και εγώ μόνο σε δοκιμές έριξα ... Δεν κάνουν για κυνήγι.
Λάκτισμα δεν έχουν ...

Θέλει τρόπο για τον κάμπο αν προλάβεις να τον εφαρμόσεις και εμείς παιδευτικαμε αρκετά για να βρούμε πως θα τις πλησιάζουμε και ναι τον τρόπο αυτόν τον θεωρώ αντικυνηγετικο αλλά καρποφόρο...

Ρίξε με 2αρια και πάρε στο χέρι το κράνος μετά γιατί χήνα δεν πεζει έκει που τουφεκαμε εμείς αχχαχα.....

Εγώ με Κριό μαμά 3* γιατί ήταν κολλημένο και θείος μου Κριό κομφορτ με benelli εσω έξω +5εκ 1* ..... Από τότε που πήρα το τζεμινι δηλαδή περισυ δεν έτυχε να ρίξω σε χήνες....
πηρες το τζεμινι το φουλ για να ρίχνεις στα ποσα μέτρα ;; γράψε έναν μέσο όρο απόστασης

Τελη.....μια χαρα φυσιγγακι ''δειχνει''....46 βολια 5/0= 36 γραμμαρια+2 αλευρι μια μου ''ηρθε'' σε καλυκα
12/70 με Τεκνα.... Κατσε να δουμε τι θα δωσει ...οχι αυριο...μεθαυριο , σε συγκεντρωση και ταχυτητα....και
αν δεν μας αρεσει το τροποποιουμε φιλε!!! :)
ΥΓ. Σε αυτα τα μετρα που θελεις να τα ριξεις καθε βολι επιπλεον απο τα 41....μετραει φιλε!!!;)

πηρες το τζεμινι το φουλ για να ρίχνεις στα ποσα μέτρα ;; γράψε έναν μέσο όρο απόστασης
Το τζεμινι το πήρα για τα υδρόβια για τις βολές 40+......στις χήνες όμως δεν το έριξα αλλά πόση διαφορά θα έχει από ένα φουλ μάμα στην συγκέντρωση πιστεύω και αν έχει δεν θα έρθει το αποτέλεσμα που θέλω δηλαδή στα 80 μέτρα άνοιγμα τουφεκιας όχι πάνω από 2 μέτρα.....
Τελη.....μια χαρα φυσιγγακι ''δειχνει''....46 βολια 5/0= 36 γραμμαρια+2 αλευρι μια μου ''ηρθε'' σε καλυκα
12/70 με Τεκνα.... Κατσε να δουμε τι θα δωσει ...οχι αυριο...μεθαυριο , σε συγκεντρωση και ταχυτητα....και
αν δεν μας αρεσει το τροποποιουμε φιλε!!! :)
ΥΓ. Σε αυτα τα μετρα που θελεις να τα ριξεις καθε βολι επιπλεον απο τα 41....μετραει φιλε!!!;)
Νίκο εσένα περιμένω να ξέρεις πως και πώς σε αναμμένα κάρβουνα με έχεις χεχε

Το τζεμινι το πήρα για τα υδρόβια για τις βολές 40+......στις χήνες όμως δεν το έριξα αλλά πόση διαφορά θα έχει από ένα φουλ μάμα στην συγκέντρωση πιστεύω και αν έχει δεν θα έρθει το αποτέλεσμα που θέλω δηλαδή στα 80 μέτρα άνοιγμα τουφεκιας όχι πάνω από 2 μέτρα.....

Νίκο εσένα περιμένω να ξέρεις πως και πώς σε αναμμένα κάρβουνα με έχεις χεχε

Ναι βρε φιλε....οκ....χαλαρωσε....μην μου γινεις και ανεστανάρης......σημερα ηρθαν τα υλικα...αυριο ειμαι ΑΓΙΑ ΜΕΡΑ
ας περασει με το καλο....υγεια να εχουμε...ολα θα γινουν!!! :)
ΥΓ. Εχω αρχισει και στηνω....

Το 60metri κλωτσά σα διαααααολος....κ ψηλοτουφεκα 30cm πάντα.Το 100μετρι‼️απαλό σαν τζουφιο....κ γρήγορο πολύ γρήγορο...αυτό σφυρίζει σα ρουκέτα...
Ακριβώς όπως τα λες...αλλά σε δοκιμές μου γύρισε μετά τα 110 μέτρα και με νο 4 ήταν σαν διαλυμένη διαδήλωση στο 2χ2 χαρτί που ταλαιπωρήθηκα να κολλήσω ...

Κάνε τα μαγικά σου Νίκο.

Τι ''μαγικα''.....να κανω Βασιλη μου.....δευτερη φορα που στηνω τετοια φυσεκια....δεν εχω εμπειρια...
δοκιμες και παλι δοκιμες...και πιστευω να βγαλω ακρη. Αυτο που βλεπω ειναι οτι 52 βολια 5/0 ειναι
40,5 γραμμαρια+2,5 γραμμαρια ( ευλογημενο αλευρι ) = 43 γραμμαρια σε ρελι με τζαμακι....μια χαρα
μου βγηκε σε καλυκα 12/70. Εκλεισα και 46 βολο 5/0 σε 8πτυχο .....και αυτο καλό μου βγηκε....ετσι οπως
ειναι στημενα με Τεκνα....εαν παρω μια ''καλη'' συγκεντρωση και ταχυτητα στα 430 - 440m/s θα ειναι
μια καλη αρχη.....οτι πουν οι δοκιμες και ο ταχογραφος φιλε.....ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα....
Αυτο που διαβαζω και δεν το ''ξερω''....ειναι τα φουλ εξτρα τσοκ....ποσο μπορουν να μαζεψουν μια
τουφεκια.....με βολια .
Με τα δικα μου μαμα τσοκ....αυτο που ξερω σιγουρα απο δοκιμες μου....ειναι οτι κλειστα τσοκ δεν ειχα
τις συγκεντρωσεις που επαιρνα με τα ανοιχτα τσοκ.... λεω παντα για βολια και βυσμα....σε αποσπωμενο
πατο τα πραγματα αλλαζουν...
Καλα Χριστουγεννα να εχουμε....με υγεια φιλε μου.....ολα τα ''αλλα''.....θα τα βρουμε , να εισαι σιγουρος!!! :)

Τι ''μαγικα''.....να κανω Βασιλη μου.....δευτερη φορα που στηνω τετοια φυσεκια....δεν εχω εμπειρια...
δοκιμες και παλι δοκιμες...και πιστευω να βγαλω ακρη. Αυτο που βλεπω ειναι οτι 52 βολια 5/0 ειναι
40,5 γραμμαρια+2,5 γραμμαρια ( ευλογημενο αλευρι ) = 43 γραμμαρια σε ρελι με τζαμακι....μια χαρα
μου βγηκε σε καλυκα 12/70. Εκλεισα και 46 βολο 5/0 σε 8πτυχο .....και αυτο καλό μου βγηκε....ετσι οπως
ειναι στημενα με Τεκνα....εαν παρω μια ''καλη'' συγκεντρωση και ταχυτητα στα 430 - 440m/s θα ειναι
μια καλη αρχη.....οτι πουν οι δοκιμες και ο ταχογραφος φιλε.....ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα....
Αυτο που διαβαζω και δεν το ''ξερω''....ειναι τα φουλ εξτρα τσοκ....ποσο μπορουν να μαζεψουν μια
τουφεκια.....με βολια .
Με τα δικα μου μαμα τσοκ....αυτο που ξερω σιγουρα απο δοκιμες μου....ειναι οτι κλειστα τσοκ δεν ειχα
τις συγκεντρωσεις που επαιρνα με τα ανοιχτα τσοκ.... λεω παντα για βολια και βυσμα....σε αποσπωμενο
Καλα Χριστουγεννα να εχουμε....με υγεια φιλε μου.....ολα τα ''αλλα''.....θα τα βρουμε , να εισαι σιγουρος!!! :)
Νίκο χρόνια σου πολλά με υγεία και ότι άλλο επιθυμείς.
Τα καλύτερα θα σκαρώσεις είμαι σίγουρος γιατί είσαι μεθοδικός...

Νίκο χρόνια σου πολλά με υγεία και ότι άλλο επιθυμείς.
Τα καλύτερα θα σκαρώσεις είμαι σίγουρος γιατί είσαι μεθοδικός...
Χρονια Πολλα φιλε.... και εσυ υγεια και χαρα σου ευχομαι , και καλα κυνηγια...εμαθα οτι ανοιξε το κυνηγι!!! :) :)
ΥΓ. Θα προσπαθησω για το ''καλυτερο''.....και ο Θεος , βοηθος φιλε μου !!!:)

τουφεκια.....με βολια .
Το 4/0 και το 5/0 με 400 μ/δ σκοτώνουν πολλη μακρια....αρκη να πανε στρογγυλά και οχι φακες...

Το 4/0 και το 5/0 με 400 μ/δ σκοτώνουν πολλη μακρια....αρκη να πανε στρογγυλά και οχι φακες...

Γεια σου Μαικ μου!!!! :) Παντα δικιο εχεις φιλε!!!! Τα 400 m/s τα θελω στους μηδεν βαθμους και πιστευω
οτι θα τα εχω......το πολυ ''κλαμα''.....θα πεσει στους μειον 10 - 15 βαθμους.....εκει θα κλαψουν οι χηρες....
θα κλαψουν και οι λευτερες........θα κλαψει και ο Τελης μας.......
Βρειτε εναν τροπο να δοκιμασω ''φορτωμενα'' σεταπ με 684 και 615 καψουλι....στους + 15 βαθμους
που εχουμε στην Σαμο.!!!
ΥΓ. Εδω σε θελω καβουρα , να περπατας στα καρβουνα!!! ;) :)

Status
Not open for further replies.
Back