Φυσίγγια για μπεκάτσα

Μπορείς να φανταστείς που φτάνουν τα long range μου....αν δεν έχει φάσες στη Κρήτη ρίχνω από εδω στα Γρεβενά με σύνδεση σε δορυφόρο βεβαια .....sarcastic.
Ευκολακι....
Βαζεις το τηλεφωνο στο εδαφος, μπαινεις google map, πληκτρολογεις ΓΡΕΒΕΝΑ κ μολις στο δίξει στην οθόνη, τουφεκας το τηλεφωνο.... .yelling.
Πρόοδος Κυνηγίου εν ετοι 2087...

Άριστη εντύπωση μου άφησαν φέτος τα gorilla elix 36 no 9. Δεν εχω ρίξει πιο αποτελεσματικό φυσίγγι στη μπεκάτσα. Δεν κάνει τρελή διασπορά αλλά μένει φονικό για πολλά μέτρα. Εγώ το δούλεψα σε 5-3. Στο τέλος μόνο αυτά έβαζα στο γιλέκο για πρώτη και δεύτερη τουφεκια.

Άριστη εντύπωση μου άφησαν φέτος τα gorilla elix 36 no 9. Δεν εχω ρίξει πιο αποτελεσματικό φυσίγγι στη μπεκάτσα. Δεν κάνει τρελή διασπορά αλλά μένει φονικό για πολλά μέτρα. Εγώ το δούλεψα σε 5-3. Στο τέλος μόνο αυτά έβαζα στο γιλέκο για πρώτη και δεύτερη τουφεκια.
Τίμιο φυσιγγι, χωρίς να κάνει παπάδες... περίμενα περισσότερα..... αλλά και πολύ κατάλοιπο στην κανη......

μια χρονια που τα δοκιμασα ωραια ηταν και τα μισοταπα του gorilla.
Απο διασπορας δεν εχω αποψη περα απο τα δικα μου. Δεν τα χρησιμοποιούσα οσο πηγαινα μονο με φερμα.
Το gorilla con bora 34 το ρίχνω εγώ για δεύτερη τουφεκιά σε 8 νούμερο στα 3αστρα.

Να ρωτησω κατι παλικαρια !!!
Μηπως υπαρχει δοκιμη σε στοχο με φυσιγγιο διασπορας....απο αυτα που ριχνετε στην μπεκατσα ??
Με οποια μαρκα και γραμμαρια και στησιμο φυσιγγιου.....και Νρο σκαγιων...και οποιο τσοκ...ακομα και αναποδο.
Με ενδιαφερει να δω ανοιγμα τουφεκιας απο τα 8 εως και τα 15 μετρα....και παντα βεβαια εννοω πραγματικα
μετρα.

Εαν παλι καποιος φιλος εχει εμπειρια απο τετοια εμπορικα φυσιγγια ας μου πει εαν θελει στα ποσα μετρα
πιστευει οτι εχουν ανοιγμα 70χ70 - 80χ80 - 1χ1 ....???

Να ρωτησω κατι παλικαρια !!!
Μηπως υπαρχει δοκιμη σε στοχο με φυσιγγιο διασπορας....απο αυτα που ριχνετε στην μπεκατσα ??
Με οποια μαρκα και γραμμαρια και στησιμο φυσιγγιου.....και Νρο σκαγιων...και οποιο τσοκ...ακομα και αναποδο.
Με ενδιαφερει να δω ανοιγμα τουφεκιας απο τα 8 εως και τα 15 μετρα....και παντα βεβαια εννοω πραγματικα
μετρα.

Εαν παλι καποιος φιλος εχει εμπειρια απο τετοια εμπορικα φυσιγγια ας μου πει εαν θελει στα ποσα μετρα
πιστευει οτι εχουν ανοιγμα 70χ70 - 80χ80 - 1χ1 ....???

20230221_174814.jpg

Αυτό νικο μου υποτίθεται ότι είναι διασποράς με τσοκ 2* στα 15 μετρα. 36γρ Νο 9.5 . Ήθελε ποιο ανοιχτό τσοκ σίγουρα αλλά δεν με έπεισε οτι θα ανοίξει

View attachment 71641

Αυτό νικο μου υποτίθεται ότι είναι διασποράς με τσοκ 2* στα 15 μετρα. 36γρ Νο 9.5 . Ήθελε ποιο ανοιχτό τσοκ σίγουρα αλλά δεν με έπεισε οτι θα ανοίξει

Ναι θα ειχαμε και αλλη εικονα με κυλινδρο . Γιατι το εριξες με 2* αστρα ?? Συνηθως τα διασπορας με
κυλινδρο τα ριχνουμε .

Ναι θα ειχαμε και αλλη εικονα με κυλινδρο . Γιατι το εριξες με 2* αστρα ?? Συνηθως τα διασπορας με
κυλινδρο τα ριχνουμε .

Ήθελα να δω αυτό που λένε ότι με σταθερά κλειστά τσοκ μπορούμε να παίξουμε με διασποράς φυσίγγια αν ισχύει.

Γιατί να ρίξεις με 5* διασπορας. Τα διασπορας φτιάχτηκαν για τα κλειστά τσοκ.

Το εχω απλα ακουσει αυτο που λες Μαικ !!
Ποια διασπορας ειναι αυτα που πεφτουν με κλειστα τσοκ....και ποια αυτα που πεφτουν με κυλινδρο ??
Ρωταω γιατι δεν τα γνωριζω τα εμπορικα φιλε ??
Μηπως ξερεις και ανοιγμα τουφεκιας ??

View attachment 71641

Αυτό είναι με τον συγκεντρωτηρα γκουαλαντι λογικό είναι που πήγε μπάλα στα 15μ

Το εχω απλα ακουσει αυτο που λες Μαικ !!
Ποια διασπορας ειναι αυτα που πεφτουν με κλειστα τσοκ....και ποια αυτα που πεφτουν με κυλινδρο ??
Ρωταω γιατι δεν τα γνωριζω τα εμπορικα φιλε ??
Μηπως ξερεις και ανοιγμα τουφεκιας ??
Για τα μέτρα που θες μόνο ο ελικοειδής κάνει.

Back