Χθες σε περπατητο τσίχλας μου έφυγε μια μπεκατσα στα δέκα μέτρα. Είχα την Browning 2000 και έφυγε μια τριαρα αβίαστα - αβασανιστα Πείτε μου βρε παιδιά ότι έφταιγαν τα φυσίγγια κοντεύω να πάθω αφυδάτωση πολύ κλάμα
Αυτά τα παλιο-φύσιγγα έφταιγαν Κώστα ηρέμησεΧθες σε περπατητο τσίχλας μου έφυγε μια μπεκατσα στα δέκα μέτρα. Είχα την Browning 2000 και έφυγε μια τριαρα αβίαστα - αβασανιστα Πείτε μου βρε παιδιά ότι έφταιγαν τα φυσίγγια κοντεύω να πάθω αφυδάτωση πολύ κλάμα
Σε πίνακα δεν έχω δοκιμάσει στο κυνήγι τα δοκίμασα και δεν έμεινα ευχαριστημένος και δεν ξαναπήραΈχει δοκιμάσει κάποιος φίλος το direct 34gr με κύλινδρο στον πίνακα σε διάφορες αποστάσεις να μας πει τη γνώμη του και τι ειδε?το δουλεύω με κάννη 61 και κύλινδρο με ικανοποιητικά αποτελέσματα αλλά μετά τα 10 μέτρα κάτι δεν μ'αρεσει...
Λογικα με κυλινδρο θα εμφανιζεται γρηγορα η τρυπα στο κεντρο λογω του αποκεντρωτήρα.Έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος το direct 34gr με κύλινδρο στον πίνακα σε διάφορες αποστάσεις να μας πει τη γνώμη του και τι ειδε?το δουλεύω με κάννη 61 και κύλινδρο με ικανοποιητικά αποτελέσματα αλλά μετά τα 10 μέτρα κάτι δεν μ'αρεσει...
Γιαννη πιστευω οτι μεχρι αυτα τα μετρα σε καλυπτει στο επαρκων, 2-3 σκαγια θα ειναι σιγουρα στο πουλι,βεβαια ειναι κ αναλογα το μερος που κυνηγας,αν κ ειναι καλο για να εχεις μια καλη εικονα να κανεις μια δοκιμη στα 15μετραΚαι εμένα μου αρέσει αλλά τι θα γίνει στα10-15μετρα ίσως έχει μεγάλα ανοίγματα .
Με το συγκεκριμένο όπλο σγουρά τα φυσίγγια έφταιγαν 100% για να μη στεναχωριέσαι όχι τίποτε άλλο επειδή την έχω και εγώ τη 2000 .Χθες σε περπατητο τσίχλας μου έφυγε μια μπεκατσα στα δέκα μέτρα. Είχα την Browning 2000 και έφυγε μια τριαρα αβίαστα - αβασανιστα Πείτε μου βρε παιδιά ότι έφταιγαν τα φυσίγγια κοντεύω να πάθω αφυδάτωση πολύ κλάμα
Ακριβώς όπως τα λες είναι, ειναι για πολύ πυκνά, με τον κυλινδρο τα ανοίγει πολύ μετά τα 12 μέτρα θα παίρνεις ζωντανά πουλιά.Έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος το direct 34gr με κύλινδρο στον πίνακα σε διάφορες αποστάσεις να μας πει τη γνώμη του και τι ειδε?το δουλεύω με κάννη 61 και κύλινδρο με ικανοποιητικά αποτελέσματα αλλά μετά τα 10 μέτρα κάτι δεν μ'αρεσει...
Τα γαμο-φύσιγγα έφταιγαν.Χθες σε περπατητο τσίχλας μου έφυγε μια μπεκατσα στα δέκα μέτρα. Είχα την Browning 2000 και έφυγε μια τριαρα αβίαστα - αβασανιστα Πείτε μου βρε παιδιά ότι έφταιγαν τα φυσίγγια κοντεύω να πάθω αφυδάτωση πολύ κλάμα
Το direct κάνει θαύματα αλλά καλύτερα με 3 τσοκ να σφυγγει η τρύπα στην μέση και δεύτερο βαζε έλικα .Έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος το direct 34gr με κύλινδρο στον πίνακα σε διάφορες αποστάσεις να μας πει τη γνώμη του και τι ειδε?το δουλεύω με κάννη 61 και κύλινδρο με ικανοποιητικά αποτελέσματα αλλά μετά τα 10 μέτρα κάτι δεν μ'αρεσει...
Οι πίνακες είναι 1x1?View attachment 36832View attachment 36831Καποιες δοκιμες που εγιναν με φυσιγγια διασπορας με αποποδο αποκεντροτηρα direct 32g κ ενα ιδιογωμοσεις 34g,με συμβατικο αυλο 18,3-4 κ κυλινδρο κ με διευρυμενο αυλο με τα εργοστιακα τσοκ που ειναι πιο ανοιχτα απο την αναγραφομενη συσφηξηView attachment 36830
Δεύτερο βάζω συγκεντρωτηρα.Επειδη δουλεύω το 7.5 νούμερο θα δοκιμάσω και το 8-9 που θα πυκνώσει λίγο περισσότερο η τουφεκιά.Το direct κάνει θαύματα αλλά καλύτερα με 3 τσοκ να σφυγγει η τρύπα στην μέση και δεύτερο βαζε έλικα .
Είναι σκούπα αυτός ο συνδυασμός
ναι τοσο ειναιΟι πίνακες είναι 1x1?
Εγώ γεμίζω με αποκεντρωτηρα 33 γραμμάρια. Μετά από αρκετές δοκιμές κατέληξα στο συμπέρασμα πως με ν10(1,9mm) όλα καλά, με πιο χοντρά σκάγια παρουσιάζεται το κενό στο κέντρο. Με ν10 πάει άνετα 20 ή και περισσότερα μέτρα.Έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος το direct 34gr με κύλινδρο στον πίνακα σε διάφορες αποστάσεις να μας πει τη γνώμη του και τι ειδε?το δουλεύω με κάννη 61 και κύλινδρο με ικανοποιητικά αποτελέσματα αλλά μετά τα 10 μέτρα κάτι δεν μ'αρεσει...
View attachment 36832View attachment 36831Καποιες δοκιμες που εγιναν με φυσιγγια διασπορας με αποποδο αποκεντροτηρα direct 32g κ ενα ιδιογωμοσεις 34g,με συμβατικο αυλο 18,3-4 κ κυλινδρο κ με διευρυμενο αυλο με τα εργοστιακα τσοκ που ειναι πιο ανοιχτα απο την αναγραφομενη συσφηξητηνView attachment 36830
View attachment 36832View attachment 36831Καποιες δοκιμες που εγιναν με φυσιγγια διασπορας με αποποδο αποκεντροτηρα direct 32g κ ενα ιδιογωμοσεις 34g,με συμβατικο αυλο 18,3-4 κ κυλινδρο κ με διευρυμενο αυλο με τα εργοστιακα τσοκ που ειναι πιο ανοιχτα απο την αναγραφομενη συσφηξ
Το φουλ με το δικό σου φυσίγγι έχει βγάλει πολύ όμορφη κατανομή.και νομίζω και πιο ανοιχτή σε σχέση με την δεύτερη τουφεκιά,η τρίτη τουφεκιά έχει θεωρώ παραπάνω μέτρα από της άλλες δύο παρόλο που είναι στα +2 μέτρα όχι λόγω όμορφης κατανομής αλλά λόγω του ότι υπάρχουν πολλά μπλοκ σκαγίων όχι πως έχει άσχημη κατανομή .View attachment 36832View attachment 36831Καποιες δοκιμες που εγιναν με φυσιγγια διασπορας με αποποδο αποκεντροτηρα direct 32g κ ενα ιδιογωμοσεις 34g,με συμβατικο αυλο 18,3-4 κ κυλινδρο κ με διευρυμενο αυλο με τα εργοστιακα τσοκ που ειναι πιο ανοιχτα απο την αναγραφομενη συσφηξηView attachment 36830
Ναι Νικόλα αυτό είναι το επόμενο που θα κάνω απλά δεν έχω χρόνο.Μολις τον βρω θα το δοκιμάσω και με φυσίγγια με συγκεντωτηρα.Γιαννη πιστευω οτι μεχρι αυτα τα μετρα σε καλυπτει στο επαρκων, 2-3 σκαγια θα ειναι σιγουρα στο πουλι,βεβαια ειναι κ αναλογα το μερος που κυνηγας,αν κ ειναι καλο για να εχεις μια καλη εικονα να κανεις μια δοκιμη στα 15μετρα
Ηταν ενας κακος εφιαλτης.Ξεχασετον.Χθες σε περπατητο τσίχλας μου έφυγε μια μπεκατσα στα δέκα μέτρα. Είχα την Browning 2000 και έφυγε μια τριαρα αβίαστα - αβασανιστα Πείτε μου βρε παιδιά ότι έφταιγαν τα φυσίγγια κοντεύω να πάθω αφυδάτωση πολύ κλάμα
Κώστα όλο αυτό που σου συνέβη είναι μια μεγάλη συνωμοσία.Χθες σε περπατητο τσίχλας μου έφυγε μια μπεκατσα στα δέκα μέτρα. Είχα την Browning 2000 και έφυγε μια τριαρα αβίαστα - αβασανιστα Πείτε μου βρε παιδιά ότι έφταιγαν τα φυσίγγια κοντεύω να πάθω αφυδάτωση πολύ κλάμα
ναι ετσι ειναι Λευτερη το direct με την 303 εχει κι αλλα μετρα με αυτο το οπλο πας για κυνηγι με τα πρωτα 2 αποκεντρωτικό κ 3 ελικοειδή
Το φουλ με το δικό σου φυσίγγι έχει βγάλει πολύ όμορφη κατανομή.και νομίζω και πιο ανοιχτή σε σχέση με την δεύτερη τουφεκιά,η τρίτη τουφεκιά έχει θεωρώ παραπάνω μέτρα από της άλλες δύο παρόλο που είναι στα +2 μέτρα όχι λόγω όμορφης κατανομής αλλά λόγω του ότι υπάρχουν πολλά μπλοκ σκαγίων όχι πως έχει άσχημη κατανομή .