Σ'αυτο δεν εχεις αδικο Τεο, απλα καποια τα παει καλυτερα απο αλλαΟτι και να βαλεις στη ρεμι τα παει τρενο
Φιλαρακι το οπλο σου ειναι για 70 plus με το σωστο φυσιγγι για ιδιογομοση μηλαωΣ'αυτο δεν εχεις αδικο Τεο, απλα καποια τα παει καλυτερα απο αλλα
Τεο κυνηγάω και με Μπενελλι μοντιφα και με ρεμ. Εναλλάξ. Και τα δύο παράγουν σκοτοματα καλά.Φιλαρακι το οπλο σου ειναι για 70 plus με το σωστο φυσιγγι για ιδιογομοση μηλαω
70 και 80 εχω παρει Τεο πουλια στεκουμενα ετσι για δοκιμη, φασσα με condor no5 στα 80 δυο τρυγονια με speed no6 στα 70 και δυο καρακαξες παλι στα 80 με percorso no5. Να ηταν ολα τυχαια το βλεπω δυσκολο παντως.Φιλαρακι το οπλο σου ειναι για 70 plus με το σωστο φυσιγγι για ιδιογομοση μηλαω
Φυσιγγαρα Γιωργο αλλα σε 6 και 5 για μεναΓια αυτους πού δεν ιδιογομονουν το φυσηγγι για φασσα ιδριβια να το θέλει και το όπλο σας έτσι? ?Είναι το περκορσο Ντι κατσια στα 36. Για εμένα σε νο 3-4.
Εσυ εχεις τα δικα σου ρε φιλε, τι τα θες τα εμπορικα?επησεις και αυτά είναι πολύ καλά συν το Contor 36 γρ .Δωκιμες επί του πεδίου. Εμένα πχ τα 3Α τα σεμι μου δουλεύουν με ζέστη.
Ένα που είχα βρει και είχα "σφάξει" πριν 2-3 χρόνια είχε...PSB2...Τα σεμι 3α με τι μπαρουτι ειναι ξερει κανεις;
Έχω έναν ενδιασμο ως προς το καψουλι. Τα πιό παλιά μπορεί να είχαν και cx1000. Mπορει να κανω και λάθος βέβαια.Ένα που είχα βρει και είχα "σφάξει" πριν 2-3 χρόνια είχε...PSB2...
Μμμ...δεν θυμάμαι καλά βρε Γιώργο...Έχω έναν ενδιασμο ως προς το καψουλι. Τα πιό παλιά μπορεί να είχαν και cx1000. Mπορει να κανω και λάθος βέβαια.
Δεν έχει να λεει κάτι Αλεξ. Ένα φυσηγγι που το δούλευει το όπλο σου είναι το ίδιο με ένα ιδιογομοση. Η διαφορά είναι ότι στο κουτι των 25 μπορεί τα 10 να σκοτονουν και τα άλλα να είναι αλ αντί άλλον. Με την ιδιογομοση έχεις σταθερότητα. Δεν είναι τπτ μαγικό.Εσυ εχεις τα δικα σου ρε φιλε, τι τα θες τα εμπορικα?
Τα αλευρωμενα ομως Γιωργο ειναι αλλη ιστορια και δεν τα πιανει κανενα φυσιγγι εμποριουΔεν έχει να λεει κάτι Αλεξ. Ένα φυσηγγι που το δούλευει το όπλο σου είναι το ίδιο με ένα ιδιογομοση. Η διαφορά είναι ότι στο κουτι των 25 μπορεί τα 10 να σκοτονουν και τα άλλα να είναι αλ αντί άλλον. Με την ιδιογομοση έχεις σταθερότητα. Δεν είναι τπτ μαγικό.
Μμμ...δεν θυμάμαι καλά βρε Γιώργο...
Έχω την εντύπωση ότι ήταν 616
Κάποια στιγμή τα έβγαλε και σε φιοκι καληκα. Αυτά που λέγαμε. ..σκοτονες πέρσι πχ πας φέτος να πάρεις και καθεσε στο 3ο το μακρύτερο.Μμμ...δεν θυμάμαι καλά βρε Γιώργο...
Έχω την εντύπωση ότι ήταν 616
Πηστεψε με καμια άλλη ιστορία Αλεξ. Έχω φτιάξει 100αδες .ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ έχεις. Στα άλλα έχουν στο κουτί και 5 δορο που σκοτονουν.Τα αλευρωμενα ομως Γιωργο ειναι αλλη ιστορια και δεν τα πιανει κανενα φυσιγγι εμποριου
Εεε...ναι!!!Κάποια στιγμή τα έβγαλε και σε φιοκι καληκα. Αυτά που λέγαμε. ..σκοτονες πέρσι πχ πας φέτος να πάρεις και καθεσε στο 3ο το μακρύτερο.