Φυσίγγια για την Φάσσα

Πυριτιδα κατα πασα πιθανοτητα psb 2...
ο συγκεντρωτηρας ειναι αυτος..
http://shop.technopro.co.za/maxam-gb-wads-12-ga-28-gr-a28-p-36194.html
Δεν ξερω αν ειναι οντως της maxam η ο bp z2m..Αλλα πιστευω οτι ειναι καποια απομιμηση του z2m..μου ακουγεται καπως η maxam να αγοραζει συγκεντρωτηρες απο την bp ενω φτιαχνει κ δικους της..
Γειά σου Τάσο καλημέρα. Αυτός ο συγκεντρωτήρας τη λογιόν είναι; Είναι καλός; Είδα ότι είναι πολύ μαλακό το αμορτησέρ του....
(Γιατί τν βρείκα στα φυσίγγια LK Koutoumanos Winner MB36)........

Κακώς .... μια χαρά είναι, αρκεί να είναι σωστά στημένο το φυσιγγι ;)
Έριξα διάφορα με ισπανικές και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος...Ένα Ήταν το royal pigeon ...Ένα του Ρουμελιώτη στα 35γρ νο5 ...Ίσως φταίει το κόλλημα που έχω με Την mb και την tecnaN που Τις δουλεύω χρόνια...Στις ισπανικές είδα αίματα στα πουλιά και κατάλοιπα στην καννη και η χαμηλή τους τιμη σε σχέση με τις άλλες με ξενίζει...Στις υψηλές υγρασιες ήταν κάτω της βάσης...

Γειά σου Τάσο καλημέρα. Αυτός ο συγκεντρωτήρας τη λογιόν είναι; Είναι καλός; Είδα ότι είναι πολύ μαλακό το αμορτησέρ του....
(Γιατί τν βρείκα στα φυσίγγια LK Koutoumanos Winner MB36)........
Γεια κ χαρα..Kαι στα jb 30γρ που ριχνεις αυτον βρηκα περσι..
Απο οτι λενε ειναι πολυ καλος κ κραταει συγκεντρωσεις..
Έριξα διάφορα με ισπανικές και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος...Ένα Ήταν το royal pigeon ...Ένα του Ρουμελιώτη στα 35γρ νο5 ...Ίσως φταίει το κόλλημα που έχω με Την mb και την tecnaN που Τις δουλεύω χρόνια...Στις ισπανικές είδα αίματα στα πουλιά και κατάλοιπα στην καννη και η χαμηλή τους τιμη σε σχέση με τις άλλες με ξενίζει...Στις υψηλές υγρασιες ήταν κάτω της βάσης...
Σε μικρα θηραματα κ μερες με υγρασια δεν εχω αντιμετωπησει καποιο ιδιαιτερο προβλημα..ειδικα τα 32γρ του ρουμελιωτη δεν μασανε..
Για πιο μεγαλα θηραματα (πχ φασσες που αναφερομαστε τωρα) δεν ξερω τι μπορει να γινεται με πολυ υγρασια,χιονι κλπ..
Πες τον φιλο σου να σου δωσει λιγα η παρε να τα δοκιμασεις γιατι σιγουρα μετραει κ το ολο στησιμο..

Σε μικρα θηραματα κ μερες με υγρασια δεν εχω αντιμετωπησει καποιο ιδιαιτερο προβλημα..ειδικα τα 32γρ του ρουμελιωτη δεν μασανε..
Για πιο μεγαλα θηραματα (πχ φασσες που αναφερομαστε τωρα) δεν ξερω τι μπορει να γινεται με πολυ υγρασια,χιονι κλπ..
Πες τον φιλο σου να σου δωσει λιγα η παρε να τα δοκιμασεις γιατι σιγουρα μετραει κ το ολο στησιμο..
Ήδη ένα κουτί δοκιμαστικά έχει αγοραστεί...Σκ χαρτιά μαρκαδοροι κορδέλες και έτοιμοι για δοκιμή...

Μετά λέμε ότι στο φυσίγγι κάτι έχει αλλάξει........Για πέρυσι ένα κουτί είχα πάρει κ δν είχα σφάξει κανένα.
Κοίτα φέτος τη έχουν μέσα τα J&B Fast 30gr........sarcastic.
Με ότι βρουν γεμίζουν.......τουλάχιστο έχει την Aquilla ακόμη μέσα.......big smile.
url=https://postimages.org/]
20190124-153238.jpg
[/url]

Έχει δοκιμάσει κάνεις τα Lambro Vendetta γεμισμένα με C7 Perfecta στα 34γρ;
Φιλαράκι φέτος πήρα 2 κουτιά κ τα είχα δουλέψει τέλοι οκτώμβρη σε Νο:8 στα μπεκατσίνια κ μου άρεσε......Το κουτί με τα Νο:6 δν το έριξα τελικά στο βάλτο π ήθελα κ δν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Πάντως η C7 δν είναι κ για πολλή υγρασία απ'ότι ξέρω.....Γενικότερα τις Lambro μου φένονται αργά τα φυσίγγια. Αποψή μου πάντα μη σε πάρω κ στο λαιμό μου κιόλας.

Φέτος πήρα πάπια στη εναρξη με τα Red Gorilla No7 επίσης 6 φασσες το Νοέμβρη (πολύ καλά σκοτώματα) αλλά αυτή που μου έμεινε στο μυαλό ήταν μια στον Έβρο με - 4 και υγρασία στα 30 μέτρα με ρουμελιωτης 30γρ Νο8..... Λες και τρακαρε με φορτηγο.
Μια χαρά είναι οι ισπανικές αρκεί να μην μας τις πουλάνε βαπορισιες.... Κατάλοιπα ναι αφήνουν αρκετά και έχουν και λιγο περίεργη μυρωδιά, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες κατά την άποψή μου.

Αυτά τα δύο θέλω και εγώ να τα δοκιμάσω πολύ.
Έλεγα να πάρω 2 κουτάκια από το Ρουμελιώτη έχω και ένα speed αλλά κόλλησα πολύ φέτος με το 34αρι του πατριώτη και δεν το τόλμησα και κακώς βέβαια. Τώρα στα τελειώματα θα προσπαθήσω τουλάχιστον να δώσω χώρο στο speed να μπορέσω να έχω άποψη.

Έχει δοκιμάσει κάνεις τα Lambro Vendetta γεμισμένα με C7 Perfecta στα 34γρ;
Δε μου ταίριαξε αυτό το φυσίγγι. Τα δοκίμασα με τη Urika με κάννη Optima στoν βάλτο όταν πρωτοβγήκαν, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν. Μου έδωσαν κάποιες αξιοσημείωτες τουφεκιές με νοτιά και τίποτα παραπάνω...
το καλυτερο με c7 perfecta ειναι το super 34gr.μαυρο της kalco αλλα δαγκωνει στη τιμη.
Συμφωνώ τουλάχιστον για τα παλιά αν δεν τα έχουν αλλάξει. Με αυτά τα φυσίγγια, η Urika μου χάρισε πολλά και όμορφα βαλτοκυνήγια ....

Σήμερα πάω να παραλάβω τα ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 36ΓΡ γεμισμένα στο 1,90 με Α0
Τα πήρα γιατί συμπαθώ την πυρίτιδα και δεν ήξερα πέρα από τα victory αν κυκλοφορούν άλλα εμπορικά.
Κάψιμο στις μανταμιτσες θα παίξει σκ. Στα συμπεράσματα θα βοηθήσει ο alex και maikl που τα υποσχεθηκα,τόσο στις κυριες και τα παπάκια όσο και στη μελέτη του setup!
Από το Νίκο duck unlimited άκουσα πολύ καλά λόγια .Γρήγορα και συγκεντρωτικα

Σήμερα πάω να παραλάβω τα ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 36ΓΡ γεμισμένα στο 1,90 με Α0
Τα πήρα γιατί συμπαθώ την πυρίτιδα και δεν ήξερα πέρα από τα victory αν κυκλοφορούν άλλα εμπορικά.
Κάψιμο στις μανταμιτσες θα παίξει σκ. Στα συμπεράσματα θα βοηθήσει ο alex και maikl που τα υποσχεθηκα,τόσο στις κυριες και τα παπάκια όσο και στη μελέτη του setup!
Από το Νίκο duck unlimited άκουσα πολύ καλά λόγια .Γρήγορα και συγκεντρωτικα
Μάριε καλόριχτα! Αναμένω με ενδιαφέρον γιατί η συγκεκριμένη πυρίτιδα είναι στο μυαλό μου εδώ και καιρό αλλά δυστυχώς δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ...

Back