Η πρώτη είναι καλή βολή!
Ενα κουτι ριξαμε σε χαρτονια στα 36 μετρα και ειδαμε μεγαλες αποκλισεις στα φυσιγγια.
Από τα αγαπημένα εμπορικά!Ενα κουτι ριξαμε σε χαρτονια στα 36 μετρα και ειδαμε μεγαλες αποκλισεις στα φυσιγγια.
Πολλα νεκρα σημεια γενικως.Αυτα στα χαρτονια.Τωρα οσο αφορα την ντουφεκια σε
φασσα,ναι ειναι αποτελεσματικο.
Γιατι οχι!Κανει την δουλεια του μια χαρα για εμπορικο!Από τα αγαπημένα εμπορικά!
Η 1η βολή είναι μόλις στα 40μ για αυτό φαίνεται καλήΗ πρώτη είναι καλή βολή!
Στα λέω από τώρα.Εννοείται θα ανεβάσω στις βλητικες δοκιμες. Ετοιμάζω ένα συγκριτικό στα 35 μέτρα με το εργοστασιακό *** αρι μου μεταξύ των φυσιγγίων: οσκαρ 36 νο5, περκορσο 36 νο5. Και στα 33/34γρ τα: οσκαρ super nitro 33 νο6, concord (κουτουμανος)33 νο6 και ρουμελιωτης 34 νο6. Και στην συνέχεια θα τα δοκιμάσω όλα αυτά και στα 45 μετρα με το κικς LF να δουμε αν μπορούν να σταθούν τουλάχιστον στο όπλο μου. Μείνετε συντονισμένοι χαχα
Αν εβαζες μονο την πρωτη θα λεγαμε εξαιρετικη και ισως εχει μετρα ακομα. Ε, να τα μετρα (άλλα 10). Τελειες βολες για τις φασσες που θες μια καποια διασπορα στα 35-40 μ και δεν τη θυσιαζεις για πυκνοτητα στα 50-55
Ενα κουτι ριξαμε σε χαρτονια στα 36 μετρα και ειδαμε μεγαλες αποκλισεις στα φυσιγγια.
Πολλα νεκρα σημεια γενικως.Αυτα στα χαρτονια.Τωρα οσο αφορα την ντουφεκια σε
φασσα,ναι ειναι
Του ρουμελιωτη το 34αρι εννοώ αυτό με την csb που για μένα είναι ότι καλύτερο έχω ρίξεις στα 34γρ. Δύσκολα θα το συναγωνιστεί κάποιο από τα άλλα δύο αλλά θα δείξει.. Κοίτα κέντημα στα 45 μετραΣτα λέω από τώρα.
1ο) Το Super Nitro
2) Με επιφύλαξη του Ρουμελιώτη γιατί είναι νέο φυσίγγι.
3) Το Concord
Ααα...με συγχωρείς Κωστή...νόμιζα πως θα δοκίμαζες το νέο 34άρι του με ΜΒ32.Του ρουμελιωτη το 34αρι εννοώ αυτό με την csb
Mb32 έχει το concord οπότε την έχουμε σε αυτό αυτή την πυριτιδα. G3000 το supernitro και csb το 34αρι του ρουμελιωτη. Αυτές είναι και οι πυριτιδες που δουλεύω στα φυσιγγια που μου αρέσουν όλο τον χρόνο μαζί με την τέκνα στα πιο χοντράΑαα...με συγχωρείς Κωστή...νόμιζα πως θα δοκίμαζες το νέο 34άρι του με ΜΒ32.
Αν βρεις δοκίμασε τα j&b special 33gr....πάλι με ΜΒ32 κ πιο φορτομένο από το concord... κ αν θες πιο φωρτομένο ακόμη είναι το j&b 34gr (king)....Mb32 έχει το concord οπότε την έχουμε σε αυτό αυτή την πυριτιδα. G3000 το supernitro και csb το 34αρι του ρουμελιωτη. Αυτές είναι και οι πυριτιδες που δουλεύω στα φυσιγγια που μου αρέσουν όλο τον χρόνο μαζί με την τέκνα στα πιο χοντρά
καλες οι συγκεντρωσεις,απο διατρηση τι γινεται?
Πεστα φιλε μου γτ συγγεντρωση και ταχυτητα μεγαλη που χρειαζετε για διατριση σε απλο φυσιγγιο δεν υπαρχεικαλες οι συγκεντρωσεις,απο διατρηση τι γινεται?
Πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα, μπράβο, γνωρίζουμε σεταπ;;;Του ρουμελιωτη το 34αρι εννοώ αυτό με την csb που για μένα είναι ότι καλύτερο έχω ρίξεις στα 34γρ. Δύσκολα θα το συναγωνιστεί κάποιο από τα άλλα δύο αλλά θα δείξει.. Κοίτα κέντημα στα 45 μετρα View attachment 17425
Εγώ όχι έχω μαύρα μεσάνυχτα από αυτά. Όλο και κάποιος γνώστης όμως θα έχει σφάξει κανέναΠάρα πολύ καλό αποτέλεσμα, μπράβο, γνωρίζουμε σεταπ;;;
Όπως και να έχει πάντως, είναι πρώτος, και έχει φυσίγγια τέλειαΕγώ όχι έχω μαύρα μεσάνυχτα από αυτά. Όλο και κάποιος γνώστης όμως θα έχει σφάξει κανένα
Ρε έχω αγοράσει κ εγώ ένα κουτί percorso cacia 36αλλα σήμερα στο κυνήγι που τα κοιτούσα παράτησα ότι είναι γεμάτα με μπαρούτι γύρω από τον συγκεντρωτηρα δείτε λίγο κ πείτε μου είναι σωστό αυτό από μεγάλη εταιρεία.View attachment 17530View attachment 17531