Δλδ αν είχες ερεκτιλ ντισφανκσιον θα έκοβες την φούτσαη θα άλλαζες παρτνέρΕγώ θα είχα πουλήσει το όπλο γιατί αυτό θα ήταν υπεύθυνο
Δλδ αν είχες ερεκτιλ ντισφανκσιον θα έκοβες την φούτσαη θα άλλαζες παρτνέρΕγώ θα είχα πουλήσει το όπλο γιατί αυτό θα ήταν υπεύθυνο
Εγώ μια φορά εσφαξα κόκορα και μέχρι να γυρίσω την πλάτη ο κόκορας σηκώθηκε και έφυγε. Και από τότε τους τουφεκαω να τελειώνει η υπόθεση.Και μένα ο παππούς μου δεν εσφαζε ποτέ . . Έφερνε άλλον και εσφαζε! Τα λυποταν!
Εριξα δυο ντουφεκιες σε φασσες με MASTER HP No 7 NSI πρωι με θερμοκρασια περιπου 8-10 βαθμους και οταν ειδα την καννη στο σπιτι ηταν λες και εριξα 100 φυσιγγια ..τα εχει δουλεψει κανεις;;για να τα λεμε ολα ομως,, εριξα πανω απο 70 μετρα και το λεω με σιγουρια γιατι ειχα παρεα που ριξαμε μαζι ,εγω τις εκαψα, δυο εχασαν υψος αποτομα που νομιζα οτι πεφτουν αλλα ξαναβρηκαν το πεταγμα τους κ φυγανε ..πιο πολυ να τα δοκιμασω ηθελα γιατι μου ειπαν οτι κοβουν μακρια!!!
παιδες καλησπερα,να σας ζαλισω λιγο με καποιο θεμα που ταλανιζει τον κουμπαρο μου και συγκυνηγο μου εδω και 3 χρονια?λοιπον θα ειμαι συντομος γιατι η υποθεση αυτη εχει καταναλωσει ωρες επι ωρων συζητησεις..1ον.ειναι πολυ καλο ντουφεκι σε τσιχλα τρυγονι,2ον ριχνει ιδιογομωση,3ον βασικο οπλο beretta390,4ον στην φασα σχεδον 100% αποτυχια,με δικα του φυσιγγια,με εταιρειας δεν δοκιμαζε ,τωρα του γυρισε,που δεν κατεβασε πουλι,5ον πολλα πουλια ξεφτερισμενα,το τσοκ ειναι 2αστρα...η αποψη μου οπως και του το ειπα ειναι .η φταινε τα φυσιγγια,η εσυ,θα ξεκινησει με τα φυσιγγια εμποριου,εγω πιστευω οτι ειναι πισω απο τα πουλια,ριχνει αρκετα αργα στο θηραμα....σημερα μου ειπε οτι θα αλαξει οπλο..οτι οι αυλοι φταινε ,κλπ κλπ δεν συνεργαζονται οι νεες πυριτιδες κλπ κλπ με τα παλια οπλα.....θελω να τον βοηθησω γιατι εχει φαει πολυ πικρα..ακουω γνωμες!!
Το δεύτεροΔλδ αν είχες ερεκτιλ ντισφανκσιον θα έκοβες την φούτσαη θα άλλαζες παρτνέρ
νικο δεν ξερω σετ απ..δεν ριχνω ιδιογομωση,μπορω να τον ρωτησωΔωσε μου σεταπ του κουμπαρου σου....Να ριξω σε στοχο ....να μετρησω ταχυτητες για να δει εαν οντως
μενει πισω στα πουλια. Και εγω την Α-390 εχω !!!!
νικο δεν ξερω σετ απ..δεν ριχνω ιδιογομωση,μπορω να τον ρωτησω
Αφού σου λέει σε τσίχλες, τρυγόνια, πιάτα είναι πολύ καλός.Το να δεις μόνο α αστοχίες για μεγάλο χρονικό διάστημα .Έχει λόγο ότι δεν έχεις ικανότητα σκοπευτική ? Τόσο καιρό θα επρεπε κάπως να έχεις βελτιώθει δε γίνεται.Επομενο στραβοντουφεκαει το όπλο πράγμα που μπορεί να συμβαίνει θέλει ψάξιμο τα υπόλοιπα είναι απίθανα σενάρια περί φυσιγγίων και κάνης ίσιας που δε σκοτώνει.Κοντα μακριά
εκεινος μονο ιδιογομωση,εγω οχι,σε ευχαριστω ,παντως κανει πολλα σετ απ,ακομα και αντιτζελο με το χερι φιαχνει..τωρα πως και με τι δεν ξερω να σου απαντησωΕγραψες οτι ριχνει και ιδιογομωσης....γι'αυτο ειπα να βοηθησω φιλε μου !!!
εκεινος μονο ιδιογομωση,εγω οχι,σε ευχαριστω ,παντως κανει πολλα σετ απ,ακομα και αντιτζελο με το χερι φιαχνει..τωρα πως και με τι δεν ξερω να σου απαντησω
Κάτι δε διάβασαΑφού σου λέει σε τσίχλες, τρυγόνια, πιάτα είναι πολύ καλός.
εσας εχει μπερδεψει σε 3 ωρες,φανταστειτε τι εχω ακουσει και κουβεντιασει 3 χρονια,οπως ειπε και ο λεωνιδας μονο στην φασα ειναι ετσι..
συμφωνω στο μενει πισω,αυτο λεω συνεχεια,δεν ειναι μονο ξεπουπουλιασματα,ειναι οτι το πουλι δειχνει οτι πεφτει,και μετα ισιωνει και φευγει,εχει γινει αρκετες φορες αυτο,παρα το ξεπουπουλιασμα..Μενει πισω....το πιθανοτερο αυτο ειναι...Παιζει ομως αυτο με τα ξεπουπουλιασματα ....να μην ''κοβουν'' τα
φυσιγγια του....Εκτος και αν παιρνουν ακροσκαγα τα πουλια!!
Η φασσα ειναι σκληρο πουλι....''σηκωνει'' σκαγια !!
συμφωνω στο μενει πισω,αυτο λεω συνεχεια,δεν ειναι μονο ξεπουπουλιασματα,ειναι οτι το πουλι δειχνει οτι πεφτει,και μετα ισιωνει και φευγει,εχει γινει αρκετες φορες αυτο,παρα το ξεπουπουλιασμα..
Ζώα σφάζω χωρίς λύπηση αλλά percorso??? Aμαρτια είναιΚαι μένα ο παππούς μου δεν εσφαζε ποτέ . . Έφερνε άλλον και εσφαζε! Τα λυποταν!