Φυσίγγια για την Φάσσα

με έχουν απογοητεύσει και περσι και φέτος τα δοκίμασα και εκ τος οτι έχασα 3 πουλιά αρπαγμένα τα έβαλα σε ενα κομμάτι πολυαστερα τον τουφέκισα και δεν το πέρασε κανενα σκάγι με 3* στα 30 μετρα και μετα έβαλα τα NSI SPEED ΚΑΙ ALECTORIS CLUB και τον περάσαν όλα

Εγώ απεναντίας είχα πολύ καλή άποψη για το συγκεκριμένο. Και εγώ που το είχα ρίξει και ο πατέρας μου που του το έχω δώσει δύο χρόνια τώρα. Πρώτη φορά μου έκανε νερά. Έτυχε και βρήκα και τους συγκεντρωτηρες και το συνδύασα.

δεν παιρνει ουτε κοντα ουτε μακρυα,εδω εναι το θεμα,τον βλεπω 3 χρονια τωρα...
1. Τουφεκάει καλά όλα τα θηράματα εκτός φάσσας (που προφανώς χρησιμοποιεί το 2*).
2. Ρίχνει μόνο δικά του ιδιογομωμένα.
3. Δεν μπορεί να χτυπήσει κοντά και μακρυά.

Μάπα φυσίγγι (πιθανώς μπαρούτι με υγρασία), θεόστραβο 2άρι τσοκ, μένει πολύ πίσω (δύσκολο) ή κανένα ευχέλαιο στο όπλο (το πιο πιθανό 🤣).
Να δοκιμάσει αν ρίχνει ίσια το 2άρι, να αυξήσει προσκόπευση και να χρησιμοποιήσει καλό εμπορικό φυσίγγι.

Last edited:
εσας εχει μπερδεψει σε 3 ωρες,φανταστειτε τι εχω ακουσει και κουβεντιασει 3 χρονια,οπως ειπε και ο λεωνιδας μονο στην φασα ειναι ετσι..
Άγχος... Η που προσπαθεί να σιγουρέψει την τουφεκιά από την ανασφάλεια του ελεγχοντας την κάνη κ μένοντας πίσω, η κουμπώνει κ πατάει ατσάλα κ γρήγορα χωρίς να προλαβαίνει να "δει" την πορεία του θηράματος γιατί δεν έχει καθαρό μυαλό...
Να βάλει τα 4 άστρα κ 6αρια να τον βοηθάνε λίγο, θα πάρει πουλιά μέχρι 35-40 μέτρα κ θα ανέβει η ψυχολογία του σιγά σιγά...

Άγχος... Η που προσπαθεί να σιγουρέψει την τουφεκιά από την ανασφάλεια του ελεγχοντας την κάνη κ μένοντας πίσω, η κουμπώνει κ πατάει ατσάλα κ γρήγορα χωρίς να προλαβαίνει να "δει" την πορεία του θηράματος γιατί δεν έχει καθαρό μυαλό...
Να βάλει τα 4 άστρα κ 6αρια να τον βοηθάνε λίγο, θα πάρει πουλιά μέχρι 35-40 μέτρα κ θα ανέβει η ψυχολογία του σιγά σιγά...

Κατι τετοιο πιστευω οτι ''παιζει'' Αρη !!
Θα προτεινα 38 γραμμαρια σε Ν5 με γνησια μαλλινη ταπα και 4* αστρα οπως λες!!!
Η φασσα με αυτο το στησιμο μεχρι τα 40 μετρα λυτρωμο δεν εχει....με 2 σκαγια Ν5 ειναι ξερή...και
ενα σκαγι πεφτει ισως ζωντανη....αλλα πεφτει...γι'αυτο λεω Ν5.
38 γραμμαρια Ν5 το φυσιγγιο εχει 270 σκαγια μεσα + την ωραια κατανομη που θα του δωσει η μαλλινη
εχει πολλες μα πολλες ελπιδες....να παρει το θηραμα !!!:)

ΥΓ. Εαν δεν παιρνει και με τετοιο φυσιγγιο φασσες....ε' τοτε ας το γυρισει στο ψαρεμα ο κουμπαρος !!! :D
( αστεια το ειπα ) μην παρεξηγηθω .:)

εσας εχει μπερδεψει σε 3 ωρες,φανταστειτε τι εχω ακουσει και κουβεντιασει 3 χρονια,οπως ειπε και ο λεωνιδας μονο στην φασα ειναι ετσι..
Στη δουλειά έχουμε ένα ρητό που λέει ότι μόλις πάρεις τον αέρα της κορδέλας αυτή σου παίρνει τα δάχτυλα.Η πολλή σιγουριά δεν σκοτώνει.Στα πάθη γίνονται τα λάθη.Οταν σηκώνει όπλο στην τσίχλα είναι χαλαρός,στην φάσσα αλλάζει το σκηνικό.Αν μπλέξει με κώνους και αυλούς θα κυνηγάει την ουρά του μόνο.

Αν δεν ξέρεις τον θρύλο γομωτη κι έναν απ τους κορυφαίους παγκοσμιους τότε δεν ξέρεις τιποτα.Ο ορλαντι και ο chiko bornaghi είναι οι top γομωτες στην Ευρώπη.. Ο ορλαντι λοιπόν στο παρελθόν είχε αναφέρει πως η rc παίρνει πυρίτιδες απ τη Νόμπελσπορτ και συγκεκριμένα το best seller τους το rc 4 oro φέρει πυρίτιδα tecna..Τωρσ εσύ μπορείς να λες ότι έχει sidna, η mb36 η f2.. Οτι θες.. Εξάλλου οι γνώμες είναι για να υπάρχουν εγώ μιλώ με γεγονότα κι όχι αερολογίες.. Τώρα τι ποσότητα τέκνα έχει δε το γνωρίζω όπως κ αν έχει ακόμα Τεκνα.
Ποτε έγινε αυτή η συζήτηση?

Δες ένα προσφατο...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-217

Αριστερά φυσιγγι του '17 και δεξιά άνω τις δεκαετίας*...

* Η πυριτιδα δεξια δεν είναι στο χρωμα της tecna..
(το λέω γιατί μπορεί να γελάει η φωτο) ουτε κ είχε "σβωλιασει" στο εσωτερικό του φυσιγγιου....

IMG_20221104_100059.jpg

ΥΓ
Ναι δεν αντιλεγω ότι γέμισε κ παρτιδα με tecna....
Αλλα σίγουρα δεν θα την κρατήσει για πολυ...
Για αυτό κ λεω μην το πολυψαχνεται με τα συγκεκριμένα....

Αρη ειναι λιγο δύσκολο το 4 στην φασσα εξαρτάτε που την κυνηγάς εγω θα προτιμούσα 3* Και Νο 5 σκάγια. και εξαρτάτε και τη 4* είναι γιατί αν έχεις ενα βελτιωμένο η ενα kicks εχει άλλη τουφεκιά απο το μαμά τσοκ.

Δες ένα προσφατο...

(το λέω γιατί μπορεί να γελάει η φωτο) ουτε κ είχε "σβωλιασει" στο εσωτερικό του φυσιγγιου....

View attachment 59413

ΥΓ
Αυτα RC δεν μου καθίσανε ποτε αν και δεν έριξα πανω απο τo RC32 δεν μου αρεσαι αυτό και ετσι δεν το ρίσκαρα. οταν ενα φυσίγγι δεν εχει σταθερή συνταγή ειναι δύσκολα αλλεσ ταχύτητες αλλες κατανομές άλλες επιδώσεις.

Δες ένα προσφατο...

View attachment 59413

ΥΓ
Καλημέρα.. Τώρα με κούφανες. Εντελώς όμως.. Είχα δει με τέκνα τωρσ βλέπω τα δικά σου άλλες πυρίτιδες κ κάτσε να δεις τι έχουν αυτά που αγόρασα εγώ.. Έσφαξα ένα τώρα στο κυνηγοτοπο.. Για psb 2το κόβω.. Οπως είπα ρητά τέκνα είχαν αλλά δεν ξέρω αν την κράτησαν.. Ήδη υπάρχει σκέψη στην nsi να μην δώσει σε καμία άλλη εταιρία αυτή τη πυρίτιδα.. Δες φώτο ανεβάζω πιο κάτω

Καλημέρα , ξέρουμε τίποτα για αυτό το φυσίγγι ; Καιρό που δουλεύει κτλπ ; Το βρήκα σε καλή τιμή 14£ αν θυμάμαι καλά 40γρ semi γραφει
Το olympus του κουτουμανου έχει γράψει τη δική του ιστορία στα παπιά κ στα κρύα... Γεμίζοταν με μβ36 τα προηγούμενα χρόνια κ ήταν λίγο βαρύ με ήπιο καιρό.... Εδώ κ 2 χρόνια γεμίζεται με μ92ς... Δεν την λυπάται την μπαρούτι γενικά, πλέον είναι πιο σφιχτό...

Back