Οπλο; θερμοκρασια;Έχω ρίξει δυο κουτιά από Oscar 38 πολύ κλοτσιά και δεν μου άρεσαν καθόλου στα 38 τα biturbo 38 είναι πολύ ανώτερα. Τα RC 40 δεν τα έχω δοκιμάσει
Οπλο; θερμοκρασια;Έχω ρίξει δυο κουτιά από Oscar 38 πολύ κλοτσιά και δεν μου άρεσαν καθόλου στα 38 τα biturbo 38 είναι πολύ ανώτερα. Τα RC 40 δεν τα έχω δοκιμάσει
Θα δω αν εχω τπτ αλλο η αν βρωBiturbo 38 και Oscar 36
Μακράν το rc 40 φοβερό, αλλά θέλει κρύο.Για πειτε γνωμες
Rc 40 σεμι μαγκνουμ
Oscar extra grand 38 gr
Καλύτερο απ' το pm 40 της Νόμπελέχω ρίξει παλιά το 50 gr.magnum rc, ως χαμηλής ανάκρουσης το διαφήμιζε κ όντως έτσι ήταν...κοκκινοΜακράν το rc 40 φοβερό, αλλά θέλει κρύο.
Το PM 40 δεν έχει αντίπαλο σε αυτή την κατηγορία η RC δεν το είχε ποτέ με το κρύο και τις υγρασίες το 40αρι της δεν είναι τίποτα σπουδαίο τα κορυφαία της το 32 και τα δύο 35αριαΚαλύτερο απ' το pm 40 της Νόμπελέχω ρίξει παλιά το 50 gr.magnum rc, ως χαμηλής ανάκρουσης το διαφήμιζε κ όντως έτσι ήταν...κοκκινο
Εφαμιλα και τα 2 ,λίγο πιο σκληρό το rc αλλά σε πάγο δουλεύει καλά, πολύ πιο ανώτερο εμένα από το rc oro που στους μείον σε πουλάει για πλάκα. ( αυτά που σου λέω τα έχω δοκιμάσει με πολλούς καιρούς δεν τα λέω έτσι για να τα λέω. )Καλύτερο απ' το pm 40 της Νόμπελέχω ρίξει παλιά το 50 gr.magnum rc, ως χαμηλής ανάκρουσης το διαφήμιζε κ όντως έτσι ήταν...κοκκινο
Franchi prestige και browning maxus one κοντά στο 0 η +2 η -2 δεν θυμάμαι καλάΟπλο; θερμοκρασια;
Μήπως θυμάσαι ριλ φιλFranchi prestige και browning maxus one κοντά στο 0 η +2 η -2 δεν θυμάμαι καλά
TecnaΕφαμιλα και τα 2 ,λίγο πιο σκληρό το rc αλλά σε πάγο δουλεύει καλά, πολύ πιο ανώτερο εμένα από το rc oro που στους μείον σε πουλάει για πλάκα. ( αυτά που σου λέω τα έχω δοκιμάσει με πολλούς καιρούς δεν τα λέω έτσι για να τα λέω. )
Καλύτερο απ' το pm 40 της Νόμπελέχω ρίξει παλιά το 50 gr.magnum rc, ως χαμηλής ανάκρουσης το διαφήμιζε κ όντως έτσι ήταν...κοκκινο
Το tecna pm 40 βγήκε που είχε μαύρο μέταλλο στον κάλυκα και ποιο σκούρο πράσινο ήταν φωτιά έχω ρίξει κούτες σε όλες της μερικές συνθήκες μετά που άλλαξε κάλυκα δεν μου άρεσε όσες φορές και να το πήρα με δυσκόλεψε και δεν απέδιδε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.Το PM 40 δεν έχει αντίπαλο σε αυτή την κατηγορία η RC δεν το είχε ποτέ με το κρύο και τις υγρασίες το 40αρι της δεν είναι τίποτα σπουδαίο τα κορυφαία της το 32 και τα δύο 35αρια
Γύρο στο -5 -7 είχε βοριά 7-8 μποφόρ όλα τα θμαμαιΜήπως θυμάσαι ριλ φιλ
οταν κυνηγουσα περδικα , εβαζα το Rc40, n6 τριτο πολλες φορες , γιατι ημουνα παντα με το **** , και ηθελα σκαγια . Δεν κλωτσαγε καθολου, και εκοβε μακρυα . Περιεργως δεν το εβαλα ποτε σε φασσα .Για πειτε γνωμες
Rc 40 σεμι μαγκνουμ
Oscar extra grand 38 gr
Θα τα δοκιμασω οσα μπορεσω απο αυτα να σας πω γνωμμες.Θα κανουμε και μια δοκιμη σε χαρτονια.Tecna εχειοταν κυνηγουσα περδικα , εβαζα το Rc40, n6 τριτο πολλες φορες , γιατι ημουνα παντα με το **** , και ηθελα σκαγια . Δεν κλωτσαγε καθολου, και εκοβε μακρυα . Περιεργως δεν το εβαλα ποτε σε φασσα .
Το Rc σε κρύο που το δούλεψα πήγαινε πολύ καλά, αλλά καταλαβαίνεις ανακρουση.. Γενικά για την φάσσα θεωρώ τα 40γρ πολλά.. Άποψη μου μην ανέβεις πάνω από 38, εγώ δουλεύω μέχρι 36..και στα πολλά κρύα το rotweill silver selection πάλι 36 επινικελωμενα, είναι λίγο ακριβό βέβαια, αλλά θάνατος, όπως επίσης το B&P f2 36γρ επιχαλκωμενο, καλό φυσίγγι και σε καλή τιμηΓια πειτε γνωμες
Rc 40 σεμι μαγκνουμ
Oscar extra grand 38 gr
Θεσ/νίκη ;Έπαθα ένα σοκ σημερα , ζήτησα 2 κουτιά percosso και μου ζητησαν 34 ευρω..
Ν°3 ΑΑΑ semi magnumΟριακα..Θα βαλω και εγω δοκιμη παιδια με
Mossberg αχρωμιωτη extra full εσω εξω στα 70μ κ 50μ αν χρειαστει
Baikal mp 155 full εσω εξω gemini στα 70 αλλιως 50.
Rc 40
Rio 36
Rc4 36
Oscar 38
Nsi 38
Θα προσπαθησω να τα κανω τριτη πρωι να εχει δροσια θελει καμια παραγγελια αλλη κανενας φιλος μιας που θα στησω χαρτονια;
Τα πηρα νο3 με την αχρωμιωτη για καμια ψηλωμενη αν δω καλη διατρηση και κατανομη.Το Rc σε κρύο που το δούλεψα πήγαινε πολύ καλά, αλλά καταλαβαίνεις ανακρουση.. Γενικά για την φάσσα θεωρώ τα 40γρ πολλά.. Άποψη μου μην ανέβεις πάνω από 38, εγώ δουλεύω μέχρι 36..και στα πολλά κρύα το rotweill silver selection πάλι 36 επινικελωμενα, είναι λίγο ακριβό βέβαια, αλλά θάνατος, όπως επίσης το B&P f2 36γρ επιχαλκωμενο, καλό φυσίγγι και σε καλή τιμη
Rc4 δουλευα και γενικα μεχρι 36 απλα ειπα να δοκιμασω και κατι πιο πολυΤο Rc σε κρύο που το δούλεψα πήγαινε πολύ καλά, αλλά καταλαβαίνεις ανακρουση.. Γενικά για την φάσσα θεωρώ τα 40γρ πολλά.. Άποψη μου μην ανέβεις πάνω από 38, εγώ δουλεύω μέχρι 36..και στα πολλά κρύα το rotweill silver selection πάλι 36 επινικελωμενα, είναι λίγο ακριβό βέβαια, αλλά θάνατος, όπως επίσης το B&P f2 36γρ επιχαλκωμενο, καλό φυσίγγι και σε καλή τιμη
Τοσα του λειπανε;Εγω 14 τα πηραΈπαθα ένα σοκ σημερα , ζήτησα 2 κουτιά percosso και μου ζητησαν 34 ευρω..