Με μείον δεν θα κλωτσανεθα πιάσουν το τζάκι....Θα τα παστωσω....
Με μείον δεν θα κλωτσανεθα πιάσουν το τζάκι....Θα τα παστωσω....
Θα παμε για φάσσες με τον Βασίλη κ θα του τα δωκω να τα ρίχνει.. Θα τα εχω βάψει πράσινα σαν τα ρεμ που ρίχνει.. Θα στον κανω μαγκα... ΠερίμενεΜε μείον δεν θα κλωτσανεθα πιάσουν το τζάκι....
Κατάλαβα .. πάλι θα σφίγγω αποθήκες.Θα παμε για φάσσες με τον Βασίλη κ θα του τα δωκω να τα ρίχνει.. Θα τα εχω βάψει πράσινα σαν τα ρεμ που ρίχνει.. Θα στον κανω μαγκα... Περίμενε
Κ όπως θα παίρνω τις στροφέςεεεεεσυ εσύ αν θέλεις κοίταζε μεεεεεε,Κατάλαβα .. πάλι θα σφίγγω αποθήκες.
ωπππππππ...Βασιλακη τι εγινε;....ολα καλα;....Κατάλαβα .. πάλι θα σφίγγω αποθήκες.
Τα φοβάσαι ? Μην τα φοβάσαι ... βουτυράκι σλιέου.ωπππππππ...Βασιλακη τι εγινε;....ολα καλα;....
Μετά το ταμείο ακολουθεί το black sabath.
Καλή ερώτηση!Όσοι κατέχετε δικαννα ,πλαγιοκαννα ας πούμε ,κοντά στα 3 kgr ,ποια φυσίγγια έχετε βρει χωρίς μεγάλα βάρη σκαγιων που να είναι αποτελεσματικά στο κυνήγι της φασσας ?
Ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.
Ξέρουμε τι πιέσεις βγάζει αυτό? Γιατί για πλάγιο νομίζω είναι πολλά τα γραμμαρια
32 είναιΞέρουμε τι πιέσεις βγάζει αυτό? Γιατί για πλάγιο νομίζω είναι πολλά τα γραμμαρια
Α οκ σορυ32 είναι
Όχι, δεν ξεπερνάει σε πιέσεις μαλακό είναι.Ξέρουμε τι πιέσεις βγάζει αυτό? Γιατί για πλάγιο νομίζω είναι πολλά τα γραμμαρια
Rotwiell wenmansell 36gr ,lambro mple 34gr.Όσοι κατέχετε δικαννα ,πλαγιοκαννα ας πούμε ,κοντά στα 3 kgr ,ποια φυσίγγια έχετε βρει χωρίς μεγάλα βάρη σκαγιων που να είναι αποτελεσματικά στο κυνήγι της φασσας ?
Ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.
35γρ είναι αλλά δεν έχει θέμα πιέσεωνΞέρουμε τι πιέσεις βγάζει αυτό? Γιατί για πλάγιο νομίζω είναι πολλά τα γραμμαρια
Υπερτιμημένο...