Φυσίγγια για την Φάσσα

Τον ''παιζεις'' στα ισια τον Αμερικανο σε διατρηση συγκεντρωση σε φυσιγγιο ιδιογομωσης με επινικελωμενα
σκαγια + αλευρι.
Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα αυτο το φυσιγγιο ( ιδιογομωσης ) απο το Αμερικανικο....Τις περισσοτερες
ξεπερναει την αποδοση του Αμερικανικου φυσιγγιου !!!
Εκεί που έχει φτάσει το αλεύρι,πιο ακριβά από τα Federal θα σου'ρθει!

Νικο δεν αμφιβαλω αλλα υποθετω πρεπει να εχεις αρκετη εμπειρια στην ιδιογομωση για να το ξεπερασεις, προσωπικα δεν εχω. Οποτε συγκρινω εμπορικα φυσιγγια.

H αληθεια ειναι οτι η πειρα δεν διδασκεται αλλα αποκταται....Ωστοσο ενας εμπειρος ιδιογομωτης
μπορει να σε καθοδηγησει .....και να βγαλεις πολυ καλα φυσιγγια...Αρκει να το θελεις !!!;)

Στο site του Καλκατζακου το έχει 8,3€ το κουτί...βέβαια αν δεν πέσει τηλ για αποθέματα δουλειά δεν γίνεται! Όμως αξίζει?
Σχέση ποιότητα- τιμή πολύ καλή. Έριξα κανά 10ρια σε κάτι καρακάξες μια χαρά τις κατέβαζε.

https://www.pervolarakis.gr/el/proionta/fysiggia-1/cal-12-2/mallini-tapa-misotapa/bofors-jk-6-34gr

Αυτα τα ξερει κανεις? Πηγα πηρα τα Φ2 και τα ΤΖ Κ 6 με πλαστικη ταπα γραφει . Στα παπακια παντως τα παει καλα το μπαικαλ μου . Για φασσες το εχει δουλεψει κανεις?
Φυσιγγαρα φίλε! Ριξτα άφοβα! Από τα αγαπημένα μου για όλα τα θηράματα.

Δεν εχω ριξει τα nitro magnum και εχω την απορια αν ειναι η ιδιο φυσιγγι με τα nitro pheasant σε λιγοτερα γραμμαρια η υπαρχουν αλλες διαφορες ουσιαστικες. Λεω να παρω κανενα για δοκιμη.
Καμία σχέση‼️το ένα είναι για απλαντ το άλλο για 🦃

Δεν εχω ριξει τα nitro magnum και εχω την απορια αν ειναι η ιδιο φυσιγγι με τα nitro pheasant σε λιγοτερα γραμμαρια η υπαρχουν αλλες διαφορες ουσιαστικες. Λεω να παρω κανενα για δοκιμη.

Τι νίτρο έχει μπαφερ και 5% αντιμόνιο. Του φασιανού έχει επιχαλκωμενα με 7% αντιμόνιο(τα ποιο σκληρά σκάγια της ρεμι) και χωρίς μπαφερ. Καλά είναι και τα δύο. Αν πάρεις φασιανού πάρε τα 36γρ που είναι και γρήγορα

Τι νίτρο έχει μπαφερ και 5% αντιμόνιο. Του φασιανού έχει επιχαλκωμενα με 7% αντιμόνιο(τα ποιο σκληρά σκάγια της ρεμι) και χωρίς μπαφερ. Καλά είναι και τα δύο. Αν πάρεις φασιανού πάρε τα 36γρ που είναι και γρήγορα
7% δεν ειχα ξαναακουσει ουτε σε σκοπευτικα νομιζω. Για παπι το θελω αλλα ισως το τεσταρω και σε χαρτι πρωτα. Απο κλωτσημα τι λεει? Ισως το ριξω με δικαννο

7% δεν ειχα ξαναακουσει ουτε σε σκοπευτικα νομιζω. Για παπι το θελω αλλα ισως το τεσταρω και σε χαρτι πρωτα. Απο κλωτσημα τι λεει? Ισως το ριξω με δικαννο

Εγώ τα 36αρια τα έριχνα με αδρανειας και δεν καταλάβαινα τίποτα

Σε 39 γρ.που έχω ρίξει μου πέταξε το κερί απ' τα αυτιά‼️καμία σχέση με νίτρο....δεν έχει την ίδια συγκέντρωση κ ανάκρουση

.............. μια σοβαρή εταιρία διαθέτει επιστήμονες και βλητικο σταθμό και δεν ξέρω τι άλλο. Η δουλειά τους είναι να φτιάξουν το φυσίγγι που μου αρέσει και έχω συνηθίσει, τώρα με τι υλικά δεν με ενδιαφέρει. ...............
οι ελληνικές βιοτεχνίες που βαφτίζουν τα φυσίγγια τους "ραμπο", "ρινγκο", "υπερ-θάνατος", "μαυρος χάρος" "tsihla" κ.λ.π. τι σοι "επιστήμονες" διαθέτουν;;
ΟΕΟ;;;;
.yelling.

Back