1 ⅛ γράφει στο κουτί35γρ είναι αλλά δεν έχει θέμα πιέσεων
1 ⅛ γράφει στο κουτί35γρ είναι αλλά δεν έχει θέμα πιέσεων
Αν και ακριβό, με ενδιαφερει για το πλάγιο, για ευγενή θηράματα... Απλά επειδή το exress long range στα ίδια γραμμάρια το εριχνα μερικές φορές στη φάσσα με την καραμπινα, και η αίσθηση του λακτίσματος ήταν αισθητή , καλά για το 42 nitro mag δεν το συζητάω, γι αυτό και ρωτησα35γρ είναι αλλά δεν έχει θέμα πιέσεων
Δορκας Express 34..............πριν πολλα χρονια......τωρα δεν ξερω τι παιζει.Όσοι κατέχετε δικαννα ,πλαγιοκαννα ας πούμε ,κοντά στα 3 kgr ,ποια φυσίγγια έχετε βρει χωρίς μεγάλα βάρη σκαγιων που να είναι αποτελεσματικά στο κυνήγι της φασσας ?
Ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.
Ενταξει με έπεισες!
Όλα τα βλέπει αυτό το μάτι!!!Λεωνίδα έχεις δίκιο ... 1 1/8 γράφει το κουτί ...
Βγαίνει και στις 2 γομώσεις
Δεν έχω δει 32άρια σε μαγαζιά ...
View attachment 60786
View attachment 60788
Colombo εσύ ?Υπερτιμημένο...
Έτσι όπως φτάσανε τώρα η τιμές δεν σε παρεξηγουμε!Μην με πάρετε με τις πέτρες, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Lambro Royal Classic!
Σωστά, τα είχα ξεχάσει!Περίμενα να πεις τα Gamebore ... τα περιμένω ακόμα τα ρημάδια ...
Αλλά σήμερα ετοιμάστηκα καταλλήλως ...
View attachment 60789
Πολύ καλά σχολια από φίλους εδώ που κυνηγάνε Κύπρο, έχουν γραφτεί για το rc2 34grΌσοι κατέχετε δικαννα ,πλαγιοκαννα ας πούμε ,κοντά στα 3 kgr ,ποια φυσίγγια έχετε βρει χωρίς μεγάλα βάρη σκαγιων που να είναι αποτελεσματικά στο κυνήγι της φασσας ?
Ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.
Εμφυτεύματα σιλικόνης στο στήθος; Γιατί; Σου αλλάζουν και φύλο;με federal πας κατευθειαν για εμφυτευματα....
Κτηνίατρους;οι ελληνικές βιοτεχνίες που βαφτίζουν τα φυσίγγια τους "ραμπο", "ρινγκο", "υπερ-θάνατος", "μαυρος χάρος" "tsihla" κ.λ.π. τι σοι "επιστήμονες" διαθέτουν;;
ΟΕΟ;;;;
ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ σε Νο4,5 & 6.... ...χαραμα υδροβιο.Και αυτό κυκλοφορεί σε Νο 5 και 6 αλλά δεν ξέρω αν είναι αποτελεσματικό.View attachment 60781
Το καλύτερο φσεκι μεσα στο ντλαπ...
Tωρα το γεμιζει με ΜΒ .Το ειδα σε κυριαρινεs πολυ καλο . Τωρα για φασσα , δεν περασε κοντα μου καμμια εκεινη την ημερα δεν ξερω.Δορκας Express 34..............πριν πολλα χρονια......τωρα δεν ξερω τι παιζει.
Γιώργο είσαι σίγουρος το γεμίζει με μβ? Με psb1 το γεμιζε.Tωρα το γεμιζει με ΜΒ .Το ειδα σε κυριαρινεs πολυ καλο . Τωρα για φασσα , δεν περασε κοντα μου καμμια εκεινη την ημερα δεν ξερω.
Εφετοs με ΜΒ οπωs εμαθα απο τα παιδια στο γνωστο μεγαλο καταστημα του Κεντρου .Εγω δεν αξιωθηκα να ανοιξω ενα αλλα διεκρινα οτιΓιώργο είσαι σίγουρος το γεμίζει με μβ? Με psb1 το γεμιζε.