Φυσίγγια για την Φάσσα

Όσοι κατέχετε δικαννα ,πλαγιοκαννα ας πούμε ,κοντά στα 3 kgr ,ποια φυσίγγια έχετε βρει χωρίς μεγάλα βάρη σκαγιων που να είναι αποτελεσματικά στο κυνήγι της φασσας ?
Ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.
Νόμπελ σπορτ speed 34 gr . Rc2 34 gr το μπλε. Νέο βελοξ 33 γρ.

Σε νούμερο 6 νομίζω είσαι καλά σε λογικές αποστάσεις

Το μυστικό των Αμερικανικών φυσιγγίων στις δεκαετίες που έχω δει είναι ότι "παίζουν" με την υψηλή σταθερότητα στην γομμωση.Το REMINGTON ας πούμε θα το ρίξεις καταχείμωνο αλλά και φθινόπωρο δεν θα σε βασανίσει.Ειναι μπροστά σε αυτό το ζήτημα .Και όταν λέμε σταθερότητα όχι μόνο τα εξαιρετικά υλικά αλλά μάλλον και το όλο το στήσιμο του φυσιγγίου.Για πουλιά είναι ακριβό αλλά αν κυνηγούσα λαγούς σίγουρα αυτα θα έπαιρνα.

Το μυστικό των Αμερικανικών φυσιγγίων στις δεκαετίες που έχω δει είναι ότι "παίζουν" με την υψηλή σταθερότητα στην γομμωση.Το REMINGTON ας πούμε θα το ρίξεις καταχείμωνο αλλά και φθινόπωρο δεν θα σε βασανίσει.Ειναι μπροστά σε αυτό το ζήτημα .Και όταν λέμε σταθερότητα όχι μόνο τα εξαιρετικά υλικά αλλά μάλλον και το όλο το στήσιμο του φυσιγγίου.Για πουλιά είναι ακριβό αλλά αν κυνηγούσα λαγούς σίγουρα αυτα θα έπαιρνα.
Δεν είναι για ποσότητα ... είναι πανάκριβα.

Κι όμως Βασίλη. Γνωρίζω φανατικό λαγοκυνηγό στο διπλανό χωριό που παίρνει κάθε σεζόν 1-2 κουτιά Nitro Magnum 42,5gr n4-n2. Αν το σκεφτείς δίνει 120ε +- κάθε σεζόν αλλά κυνηγάει μόνο 1 θήραμα. Λιγότερα λεφτά βγαίνουν από το να πάρεις ποσότητα φυσιγγίων για όλα τα φτερωτά θηράματα που κυνηγάμε οι περισσότεροι.

45 σελίδες από 1η Οκτώβρη ,για το φυσίγγι που θέλει η καριόλα :cool:
Μάλλον οι καριόλες έχουνε παλαβώσει πολύ κόσμο.
.big smile.
απο τοτε εχουμε να ξαναδουμε και δεν ριχνουμε τιποτα,περιμενουμε ανταποκριση σου και αποτελεσματα.[πηρες τα winner ?]

Rc έχω πάρει ένα κουτί αλλά δεν το δοκίμασα ακόμη, φίλος που το δουλεύει αρκετά μου λέει ότι θέλει το κρυουλακι του για να τραβήξει , τα 36αρια του ρουμελιωτη τι λένε? Μου είχαν δωσει ένα να ρίξω σε μια ρεματιά, μπας και σηκωθεί τίποτα και μου φάνηκε αρκετά ζωηρό

O πατέρας μου, καλός και φανατικός επί δεκαετίες λαγοκυνηγός, χρησιμοποιούσε σταθερά τα Remington. 4άρι στην δεξιά κάννη και 2άρι στην αριστερή. Σταθερό τσοκάρισμα *** και * . Φυσικά πολύ λίγα φυσίγγια έκαιγε το χρόνο σε λαγούς...

Back