Δε μαρες ρε!για τα Federal το λες αυτό; γιατί ρε;

Δε μαρες ρε!για τα Federal το λες αυτό; γιατί ρε;
Κρυφό ταλέντο είσαι ρε μπαγασα...Αυτο σαρες?View attachment 84858
Μου τα χε δωσει ενα φιλαρακι τα ριξα μια μερα που μου τελείωσαν τα λαμπρο δε μ ενθουσιασαν ααχαχαχαχαχαχχχχχααχΚρυφό ταλέντο είσαι ρε μπαγασα...
Λογικό... άλλο να πετάς τούβλο και άλλο ακόντιο.Θα μάθεις σιγά σιγάΜου τα χε δωσει ενα φιλαρακι τα ριξα μια μερα που μου τελείωσαν τα λαμπρο δε μ ενθουσιασαν ααχαχαχαχαχαχχχχχααχ
Πετρα ειπαμε το τουβλο έχει και μια τεχνολογιαΛογικό... άλλο να πετάς τούβλο και άλλο ακόντιο.Θα μάθεις σιγά σιγά![]()
470 λέει στο site του ehunter (κάπου γράφει και 550 βέβαια).Κατσε τωρα πηρα τα potenza huperspeed θα φερει ταχογραφο το φιλαρακι 550μ/δ λεει ερε και να με βγαλει κατω απο 500μ/δ καηκε!
Τωρα το ειδα στη παρουσιαση γραφει 550 στα τεχνικα χαρακτιριστικα 470470 λέει στο site του ehunter (κάπου γράφει και 550 βέβαια).
https://www.ehunter.gr/dramia-lambro-potenza-hyperspeed-6x00buck-86xil-6volo-p-13424.html
Μάλλον λάθος του συγκεκριμένου site. Και στο site της Lambro 550 γράφει, οπότε καλές μετρήσεις!Στο κουτι αναγραφει 1800fps δηλαδη 548.64 m/s
Εαν βγαζει τοσο και με οση συγγεντρωση μας διαφιμιζει τοτε ειναι πολυ καλοΜάλλον λάθος του συγκεκριμένου site. Και στο site της Lambro 550 γράφει, οπότε καλές μετρήσεις!
Έχοντας τον αέρα πλάτη,όχι φάτσα...Στο κουτι αναγραφει 1800fps δηλαδη 548.64 m/s
Αερα για τυφωνα λες?Έχοντας τον αέρα πλάτη,όχι φάτσα...
Είναι ακριβά, αλλά είναι Φυσιγγαρα, όχι σαν κάτι game bore.Παιδες...remington express 35.5gr. Λένε τίποτα ή ειναι μούφα;
Ολα τα ρεμ κεντανε καινειναι σταθεροταταΠαιδες...remington express 35.5gr. Λένε τίποτα ή ειναι μούφα;
Πες τα Τόλη πες τά!Μου τα χε δωσει ενα φιλαρακι τα ριξα μια μερα που μου τελείωσαν τα λαμπρο δε μ ενθουσιασαν ααχαχαχαχαχαχχχχχααχ
Να σε πω τωρα και κατι αλλο εβαλα διπλα τα ριο 34 το πρασινο απο δυναμη εφαμιλα και ενα κλικ επανω χωρις μαλακιες τωραΠες τα Τόλη πες τά!