Υπερβολή είναι βέβαιαΠαίδες.... καλό το συγκεκριμένο για την φάσσα ή μήπως είναι υπερβολή τα 40€ πουλα που έχει?
View attachment 84914
Αλλά οκ πολύ καλό ειδικά αν δεν ρίχνεις συνέχεια και απλά πας ένα τριήμερο αξίζει
Υπερβολή είναι βέβαιαΠαίδες.... καλό το συγκεκριμένο για την φάσσα ή μήπως είναι υπερβολή τα 40€ πουλα που έχει?
View attachment 84914
Δες και ένα καλύτερο με 44 ευρωΠαίδες.... καλό το συγκεκριμένο για την φάσσα ή μήπως είναι υπερβολή τα 40€ πουλα που έχει?
View attachment 84914
Φίλε ακόμα καλοκαίρι εχουμεΠαίδες.... καλό το συγκεκριμένο για την φάσσα ή μήπως είναι υπερβολή τα 40€ πουλα που έχει?
View attachment 84914
Αν πας ταξιδι για να τις συναντισεις παρτο αν τις εχεις κοντά σου αστο παρε κατι νορμαλ και τα ρεστα προβατιναΠαίδες.... καλό το συγκεκριμένο για την φάσσα ή μήπως είναι υπερβολή τα 40€ πουλα που έχει?
View attachment 84914
Κοιτα να δεις καποτε ο χιτλερ ισοπεδοσε ολοκληρες χωρες για βολφραμιο και βισμουθιο και μεις το σκορπαμε στα συννεφα αχαχαχαχαχαΔες και ένα καλύτερο με 44 ευρωView attachment 84919
Από αύριο δεν θα έχει.Φίλε ακόμα καλοκαίρι εχουμε
Εχω δυο φυσιγγια με τα ιδια σκαγια ιδιο βαρος ιδιο συγγεντρωτηρα ενα με τεκνα και ενα με psb2 μου βγαζουνε στο -10 και τα δυο 390 μδ πιονθα σκωτωσει καλυτεραΜην κολλάτε στην πυρίτιδα συνέχεια.Τα ΣΚΑΓΙΑ πάνε στο θήραμα.Αν είναι καλής ποιότητας θα έχουν λιγότερες παραμορφώσεις, καλύτερη συγκέντρωση-διάτρηση.Αν σας δώσω ένα φυσίγγι με σβησμένα τα διακριτικά γεμισμένο με 1,80 Σουλθαμιδοσκονη και 36γρ αμμοχάλικο τι θα πείτε αν πέφτουν τούβλα οι Φασσες?Ότι τραβάει η Σουλθαμιδοσκονη?
πιστεύω και υπερβολικά ακριβο ειναι και θα ξεγελάστεις ρίχνοντας μακρια ,καλύτερα ενα 32 34 γρ της σειράς να παραμείνεις φειδωλός στα μέτρα στο τελος θα δεις θα σου βγει σε καλό.Παίδες.... καλό το συγκεκριμένο για την φάσσα ή μήπως είναι υπερβολή τα 40€ πουλα που έχει?
View attachment 84914
Έχω δύο γκόμενες ίδιες, ίδιο βάρος,ίδιο σώμα,η μια είναι από το Νευροκόπι και η άλλη από την Σάμο.Στους -10C πια λες θα κατεβάσει κιλότα ευκολότερα?Εχω δυο φυσιγγια με τα ιδια σκαγια ιδιο βαρος ιδιο συγγεντρωτηρα ενα με τεκνα και ενα με psb2 μου βγαζουνε στο -10 και τα δυο 390 μδ πιονθα σκωτωσει καλυτερα
αυτο που εχει τα περισσότερα μπαρ.Εχω δυο φυσιγγια με τα ιδια σκαγια ιδιο βαρος ιδιο συγγεντρωτηρα ενα με τεκνα και ενα με psb2 μου βγαζουνε στο -10 και τα δυο 390 μδ πιονθα σκωτωσει
Από το Νευροκόπι!Έχω δύο γκόμενες ίδιες, ίδιο βάρος,ίδιο σώμα,η μια είναι από το Νευροκόπι και η άλλη από την Σάμο.Στους -10C πια λες θα κατεβάσει κιλότα ευκολότερα?
Ρε η μια θα φοράει σκελεα και η άλλη στριγγακιΈχω δύο γκόμενες ίδιες, ίδιο βάρος,ίδιο σώμα,η μια είναι από το Νευροκόπι και η άλλη από την Σάμο.Στους -10C πια λες θα κατεβάσει κιλότα ευκολότερα?
Δε το ειπα για σενα συμφωνω με αυτο που λες οσο για το στριγκακι δε πεζει ρολο απο που ειναι και που βρισκοντε αλλα για πιον θα το κατεβασουν αχαχαχΈχω δύο γκόμενες ίδιες, ίδιο βάρος,ίδιο σώμα,η μια είναι από το Νευροκόπι και η άλλη από την Σάμο.Στους -10C πια λες θα κατεβάσει κιλότα ευκολότερα?
Αμα ειναι για χε...μο κ οι 2 !!!Έχω δύο γκόμενες ίδιες, ίδιο βάρος,ίδιο σώμα,η μια είναι από το Νευροκόπι και η άλλη από την Σάμο.Στους -10C πια λες θα κατεβάσει κιλότα ευκολότερα?
Ετσι δειχνειΑπό αύριο δεν θα έχει.
αν πρόσθετες και το...ίδια συγκέντρωση , η απάντηση είναι : αυτό που έχεις ρίξει πιο πολλά και η προσκοπευση σου έχει συνηθίσει το χρόνο κανηςΕχω δυο φυσιγγια με τα ιδια σκαγια ιδιο βαρος ιδιο συγγεντρωτηρα ενα με τεκνα και ενα με psb2 μου βγαζουνε στο -10 και τα δυο 390 μδ πιονθα σκωτωσει καλυτερα
Η προσκοπευση θα ειναι ιδια αφου εχει την ιδια ταχυτητα στην εξοδο της κανης !!!αν πρόσθετες και το...ίδια συγκέντρωση , η απάντηση είναι : αυτό που έχεις ρίξει πιο πολλά και η προσκοπευση σου έχει συνηθίσει το χρόνο κανης
Ο χρόνος κανης ξεκινάει με το χτύπημα της βελόνας στο καψυλιο και τελειώνει με την έξοδο από την κάνη.Η προσκοπευση θα ειναι ιδια αφου εχει την ιδια ταχυτητα στην εξοδο της κανης !!!