Γυρνά το πίσωΠήρα ένα κουτί του Δορκά, τα express34 για το Σαββατοκυριακο. Γνωμούλες; (Αν και κατόπιν εορτής)
Γυρνά το πίσωΠήρα ένα κουτί του Δορκά, τα express34 για το Σαββατοκυριακο. Γνωμούλες; (Αν και κατόπιν εορτής)
Ωχ...Ποτε μου δεν το χονεψα
...για πες...τζούφια;;;Γυρνά το πίσω
Ούτε για τσίχλα δεν τα εμπιστεύομαι....για πες...τζούφια;;;
Τόσο χαλια ρε παιδιά; όπως και να έχει θα τα δοκιμάσω.
lampro καφέ ...τίμιοΚαλύτερα να έριχνα εξπρές 32 6 άρια στην φάσα
Δωστα σε γουρουνά για παγάνα.Πήρα ένα κουτί του Δορκά, τα express34 για το Σαββατοκυριακο. Γνωμούλες; (Αν και κατόπιν εορτής)
Τόσο μακριά?σιγα την ατσαλενια και με δραμια πευτηηηη![]()
εχω σε ενα γειτονικομου χωριο εναν πιτσιρικα που εβγαλε φετως αδεια για πρωτη φωρα και της κατεβαζη στα 25 30 μετρα με 7αρια 36γρ
![]()
Ε φίλε στα 25 30 μέτρα πέφτουν και με 32 8αριασιγα την ατσαλενια και με δραμια πευτηηηη![]()
εχω σε ενα γειτονικομου χωριο εναν πιτσιρικα που εβγαλε φετως αδεια για πρωτη φωρα και της κατεβαζη στα 25 30 μετρα με 7αρια 36γρ
![]()
Ανετα. Πεφτουν. Ενα χειμωνα τις τουφεκαγα με lampro biturbo 7αρια. ΣέκοςΤόσο μακριά?
Ετσι.Με καλό 7αρι μέχρι τα 40 μέτρα είσαι καλυμμένος. Πρέπει να είναι δύσκολες οι συνθήκες για να χρειαστεί πιο χοντρό σκάγι.
Τα 50 μέτρα διαφέρουν πολύ από τα 40 και είναι δύσκολα, θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό με τόσες δοκιμές και τη συγκέντρωση του όπλου σου.Γι'αυτό δεν παίρνω φάσσες με 5αρια στα 50 μέτρα.Θα πάω να φορτώσω 7αρια σήμερα.
Όσο ζω μαθαίνω.Τα 50 μέτρα διαφέρουν πολύ από τα 40 και είναι δύσκολα, θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό με τόσες δοκιμές και τη συγκέντρωση του όπλου σου.
Τα 7αρια ειναι supersonic κατι σαν τα f35Γι'αυτό δεν παίρνω φάσσες με 5αρια στα 50 μέτρα.Θα πάω να φορτώσω 7αρια σήμερα.
Ιν ντιτ ( indeed ).Όσο ζω μαθαίνω.