Εγώ σε πιστεύω, είμαι σίγουρος!Να σε πω τωρα και κατι αλλο εβαλα διπλα τα ριο 34 το πρασινο απο δυναμη εφαμιλα και ενα κλικ επανω χωρις μαλακιες τωρα
Εγώ σε πιστεύω, είμαι σίγουρος!Να σε πω τωρα και κατι αλλο εβαλα διπλα τα ριο 34 το πρασινο απο δυναμη εφαμιλα και ενα κλικ επανω χωρις μαλακιες τωρα
Μην δίνεις σημασία Τόλη.Εχει πετσικαρει από την υγρασία το παιδί.Να σε πω τωρα και κατι αλλο εβαλα διπλα τα ριο 34 το πρασινο απο δυναμη εφαμιλα και ενα κλικ επανω χωρις μαλακιες τωρα
Μη το γελας ηταν κι αλλος μπρωσταΕγώ σε πιστεύω, είμαι σίγουρος!
Σιγά μην έχει και μέταλλα από τα έγκατα της Μόρντορ.Μη ξεχναμε οτι εριχνα και με μπαικαλα 153 κανη με μεταλο απο Τρίτη αυλακωση κανης του t80
Οταν βγηκε η μορντορ ηδη κυκλοφορουσε η δευτερη εκδοση 153 και ειχε βγαλει και η κικσ στο σπειρωμα τηςΣιγά μην έχει και μέταλλα από τα έγκατα της Μόρντορ.
Τι! Δεν έχει??Σιγά μην έχει και μέταλλα από τα έγκατα της Μόρντορ.
Ρε φιλε συνταγη eurofighter εχει το game bore κατασκευάζεται στην Αγγλία με συγκεντρωτηρα ιταλιας μπαρουτη ισπανιας σκαγια και καλυκα δε ξερω αλλα ειναι σηγουρα εντος ΝΑΤΟΕίναι ακριβά, αλλά είναι Φυσιγγαρα, όχι σαν κάτι game bore.
Δεν εσφαξα φιλε ενα πιτογυρο το ενα βγαινειΜπαρούτι F2 νομίζω είχε
Στο επίσημο σαιτ έτσι έλεγε τότε που διάβαζαΔεν εσφαξα φιλε ενα πιτογυρο το ενα βγαινει
Οπως ειπε ο αλλος για την κοσμι ρε μαλακα σπασμενη καραμπινα εχει ο αλλος αχχχααχΜάπα ... γι αυτό στο έδωσαν![]()
![]()
Γτ λες ειχε τα σταματισαν ??? Μετα θα μαθανε τα βεντετα φενετεΜπαρούτι F2 νομίζω είχε
Δεν ξέρω τώρα τι έχουν κάνει εκεί με τις αλλαξοκολιες που αγοράστηκε η b&pΓτ λες ειχε τα σταματισαν ??? Μετα θα μαθανε τα βεντετα φενετε
Η σουλθαμιδοσκονη μπορεί να τραβάειΜην κολλάτε στην πυρίτιδα συνέχεια.Τα ΣΚΑΓΙΑ πάνε στο θήραμα.Αν είναι καλής ποιότητας θα έχουν λιγότερες παραμορφώσεις, καλύτερη συγκέντρωση-διάτρηση.Αν σας δώσω ένα φυσίγγι με σβησμένα τα διακριτικά γεμισμένο με 1,80 Σουλθαμιδοσκονη και 36γρ αμμοχάλικο τι θα πείτε αν πέφτουν τούβλα οι Φασσες?Ότι τραβάει η Σουλθαμιδοσκονη?
Δεν είναι ωραίο να κοροϊδεύεις έναν πθευδο.Η σουλθαμιδοσκονη μπορεί να τραβάει
Η σουλφαμιδοσκονη δε μπορεί
Και αναλόγως τον κοκο του αμμοχάλικου