με τιποτα.
με τιποτα.
Πάρε τα μαύρα στα 35,5 γραμμάρια ήταν πολύ καλά . και τα Diana στα 36 γρ εξαιρετικά.Τι γνώμη έχετε για τα Jordan? Εχω απελπιστεί με τα Nobel sport
Ποια φυσιγγια της NSI ριχνεις???Τι γνώμη έχετε για τα Jordan? Εχω απελπιστεί με τα Nobel sport
Τα έριξα πρώτη φορά στα περάσματα με καλό καιρό και ήταν για κλάματα. Στο κρύο κεντάνε πάντως.Πάρε τα μαύρα στα 35,5 γραμμάρια ήταν πολύ καλά . και τα Diana στα 36 γρ εξαιρετικά.
Mπραβο γιόκα μου, έτσι να στηρίζουμε την τοπική αγορά....και τα Diana στα 36 γρ εξαιρετικά
Με aquila τα Diana;Πάρε τα μαύρα στα 35,5 γραμμάρια ήταν πολύ καλά . και τα Diana στα 36 γρ εξαιρετικά.
Όχι,με mb36Με aquila τα Diana;
Ω ρε μπράβο..Όχι,με mb36
Όχι, και m92s στο 40 αρι.Ω ρε μπράβο..
Και εγώ έλεγα βάση των υπολοίπων πως θα έχει καμιά aquila X36...
40 γραμμαρια μm92s ολα τα λεφτα.. .. ..Όχι, και m92s στο 40 αρι.
36 gr special palombeΠοια φυσιγγια της NSI ριχνεις???
Με τι τσοκαρισμα τά έριχνες? Καλό είναι να τα ρίχνεις Με 3,4 άστρα.36 gr special palombe
το καλο φυσιγγιο πηγαινει με ολους τους καιρους , συμπερασμα απο τα δικα μου σεταπ που ιδιογομωνω, δεν λεω ομως για μεγαλα φορτια , αλλα τα σεταπ που γεμιζω ειναι 24 γραμμαρια μεχρι 32 , και πηγαινουν καλα χειμωνα καλοκαιρι με ζεστη και κρυο , δεν λεω για τα 36 γραμμαρια και 40 , το καλοκαιρι θα τρως κλωτσο και θα σκορπιζουν τα σκαγια ,εγω πανω απο 32 πολυ σπανια γεμιζω. Πολλες φορες βγαζουμε λαθος συμπερασματα , δηλαδη περνουμε μια Χ μαρκα με ζεστη και σκιζουν , μετα ξανα περνουμε την ιδια μαρκα σε αλλη παρτιδα , και σε κρυο ειναι μαπα , οταν ομως αυτα τα αφησουμε για ζεστη , τοτε και εκει θα δειτε οτι ειναι μαπα , γιατι δεν φταιει ο καιρος , αλλα η διαφορετικη παρτιδαΤα έριξα πρώτη φορά στα περάσματα με καλό καιρό και ήταν για κλάματα. Στο κρύο κεντάνε πάντως.
Με 3 άστραΜε τι τσοκαρισμα τά έριχνες? Καλό είναι να τα ρίχνεις Με 3,4 άστρα.
Δεν ξερω εμένα παντως τα περισσότερα ζωντανά... Στα μπασιματα πηγαιναν απίστευταΚαι τα palombe k condor σε νουμ 5 τα έριξα με 3* και skeet τσοκ πάνε πολύ καλά και τα δύο σήμερα το πρωί έκανα μια τουφεκιά σε τουφεκισμενα ήδη πουλιά μετά τον φίλο αφού έριξε απόσταση 30 μέτρα στάνταρ και έκαναν διαμπερές τα condor ,με 3* Seminole στο πουλί είχαν βγει από τη πλάτη τα σκάκια .
Τα φυσίγγια που έριξα ήταν από το ίδιο κουτί. Με καλό καιρό σκορπούσαν τα σκάγια όπως λες. Τα δοκίμασα σε χαρτί και ήταν για κλάματα. Το χειμώνα όμως τελείως διαφορετική τουφεκιά.το καλο φυσιγγιο πηγαινει με ολους τους καιρους , συμπερασμα απο τα δικα μου σεταπ που ιδιογομωνω, δεν λεω ομως για μεγαλα φορτια , αλλα τα σεταπ που γεμιζω ειναι 24 γραμμαρια μεχρι 32 , και πηγαινουν καλα χειμωνα καλοκαιρι με ζεστη και κρυο , δεν λεω για τα 36 γραμμαρια και 40 , το καλοκαιρι θα τρως κλωτσο και θα σκορπιζουν τα σκαγια ,εγω πανω απο 32 πολυ σπανια γεμιζω. Πολλες φορες βγαζουμε λαθος συμπερασματα , δηλαδη περνουμε μια Χ μαρκα με ζεστη και σκιζουν , μετα ξανα περνουμε την ιδια μαρκα σε αλλη παρτιδα , και σε κρυο ειναι μαπα , οταν ομως αυτα τα αφησουμε για ζεστη , τοτε και εκει θα δειτε οτι ειναι μαπα , γιατι δεν φταιει ο καιρος , αλλα η διαφορετικη παρτιδα
Παλιά το έριχνα στις πέρδικες. Πάντα ήταν χειμωνιάτικο φυσεκι. Μη το ρίξεις Σεπτέμβρη Οκτώβρη μήνα, θέλει κρύο.Τι γνώμη έχετε για τα Jordan? Εχω απελπιστεί με τα Nobel sport