8 ή 12 κομμάτια?σπέσιαλ παλομπε
ηταν παρα πολυ καλα απλως δεν ξερεις με τι ειναι γεμισμενα ,ενα φεγγαρι ηταν με μβ36 αλλα με αυτην την εταιρια ποτε δεν εισαι σιγουρος.
Τι εννοείς8 ή 12 κομμάτια?
ου λύκι μη τον λύκος τι να φτάσει αυτό φτιάξε δυο δωδεκάδες
RC
Με psb , ανακατεμένα νούμερα μέσα, για κοντινές αποστάσεις,εγώ δεν θα τα προτιμούσα.
Τι εννοείς ανακατεμένα νουμερα μέσα?Με psb , ανακατεμένα νούμερα μέσα, για κοντινές αποστάσεις,εγώ δεν θα τα προτιμούσα.
Φίλε μου παλια μ αυτο με την 301 με ** έχω παρει φασες εκεί που δεν σήκωσαν οι άλλοι. Τώρα δεν ξέρω αν είναι ίδιο. Επίσης δυνατό λάκτισμα, όχι για δικανο
Θα πάρεις νούμερο 6 αλλά δεν θα έχει νούμερο 6 θα έχει και Πίο ψιλά.Τι εννοείς ανακατεμένα νουμερα μέσα?
Δεν αναφέρει κάτι στην συσκευασίαΘα πάρεις νούμερο 6 αλλά δεν θα έχει νούμερο 6 θα έχει και Πίο ψιλά.
Δεν έχεις καταλάβει.Δεν αναφέρει κάτι στην συσκευασία
Φιλε, σου εξηγει ο φιλτατος outlander οτι ειναι πχ νο6 και μπορει αν εχει το 80% νο6 σκαγια και το υπολοιπο 20% αλλα νουμερα.Δεν αναφέρει κάτι στην συσκευασία
Ίσως και ανάποδα τα ποσοστά.Φιλε, σου εξηγει ο φιλτατος outlander οτι ειναι πχ νο6 και μπορει αν εχει το 80% νο6 σκαγια και το υπολοιπο 20% αλλα νουμερα.
Εννοειται ορεξη να παιζεις με συνδυασμους-πιθανοτητες οπως στα μαθηματικα.Ίσως και ανάποδα τα ποσοστά.
Υπάρχουν πολυ καλύτερα, κάποτε μου άρεσαν, τώρα οχι
Τι να γράψει? Νούμερο-εβαλα ότι είχα?Δεν αναφέρει κάτι στην συσκευασία