Βρήκα μερικά ξεχασμένα σε 6,7,8 στα 12€ και είμαι σε δίλημμα να πάρω.
Όχι και 12 ευρώ!!!
Βρήκα μερικά ξεχασμένα σε 6,7,8 στα 12€ και είμαι σε δίλημμα να πάρω.
Nα του πεις του καταστηματαρχη, πως τα 12€ να τα δωσει στα παιδακια τα χριστουγεννα για τα καλαντα....Βρήκα μερικά ξεχασμένα σε 6,7,8 στα 12€ και είμαι σε δίλημμα να πάρω.
Επίσης μπορεί να του υποδείξει πού να τα βάλει του απατεώνα.Nα του πεις του καταστηματαρχη, πως τα 12€ να τα δωσει στα παιδακια τα χριστουγεννα για τα καλαντα....
Απο ποτε πηρε αυξηση, ενα φυσιγγι στο ραφι, εφοσον ειχε σταματησει η εισαγωγή του ΠΡΙΝ τις μεγαλες ανατημησεις, εφοσον ΠΡΙΝ πωλούνταν μολις στα 8.00/8.50€...;;;;;;;
Ρωτα τον ετσι ακριβως..
10,50 να το καταλάβω που πήρα μερικά κομμάτια. Την ίδια τιμή είχε και ο καλκατζάκος. Αλλά όχι και 12 για 33γρ και παλιά παρτίδα...Nα του πεις του καταστηματαρχη, πως τα 12€ να τα δωσει στα παιδακια τα χριστουγεννα για τα καλαντα....
Απο ποτε πηρε αυξηση, ενα φυσιγγι στο ραφι, εφοσον ειχε σταματησει η εισαγωγή του ΠΡΙΝ τις μεγαλες ανατημησεις, εφοσον ΠΡΙΝ πωλούνταν μολις στα 8.00/8.50€...;;;;;;;
Ρωτα τον ετσι ακριβως..
Εεε ναι ρε Νίκο.....βρεικαμε παπά, θα θάψουμε καμια 10αριά...;;;;10,50 να το καταλάβω που πήρα μερικά κομμάτια. Την ίδια τιμή είχε και ο καλκατζάκος. Αλλά όχι και 12 για 33γρ και παλιά παρτίδα...
Γκουσγκούνης με ''μονόκαννο'' ?Καργιόληδες και καργιολοφύσιγγα.
Η νεα ταινία μεγάλου μήκους
Πήγα να πάρω λίγα NSI Speed για συμπλήρωμα χθες και βλέπω στο ράφι 3Α 33γρ 14.80Ε10,50 να το καταλάβω που πήρα μερικά κομμάτια. Την ίδια τιμή είχε και ο καλκατζάκος. Αλλά όχι και 12 για 33γρ και παλιά παρτίδα...
Τι πίνουν και δε μας δίνουν.Πήγα να πάρω λίγα NSI Speed για συμπλήρωμα χθες και βλέπω στο ράφι 3Α 33γρ 14.80Ε
Δεν ξέρω πραγματικά τι νομίζουν ότι κάνουν στην Δορκάς, μάλλον δεν απευθύνονται στην ελληνική αγορά.Πήγα να πάρω λίγα NSI Speed για συμπλήρωμα χθες και βλέπω στο ράφι 3Α 33γρ 14.80Ε
Αν δεις της τιμές στα gorillas 34&36gr. Θα καταλάβεις ότι ολλοί πουλούν το ιδιοΔεν ξέρω πραγματικά τι νομίζουν ότι κάνουν στην Δορκάς, μάλλον δεν απευθύνονται στην ελληνική αγορά.
Φαντάζομαι 15 και 18 αντίστοιχα;;Αν δεις της τιμές στα gorillas 34&36gr. Θα καταλάβεις ότι ολλοί πουλούν το ιδιο
Κώστα τον ρώτησα και μου είπε ότι είναι παλιές οι τιμές οπότε Χ .Nα του πεις του καταστηματαρχη, πως τα 12€ να τα δωσει στα παιδακια τα χριστουγεννα για τα καλαντα....
Ρωτα τον ετσι ακριβως..
Γιατί η Λάμπρο τι τιμη έχει στα αντίστοιχα 33αρια.. ; μη το ψάχνεις φίλε Λάζο,όλα έχουν φτάσει στο θεό..Πήγα να πάρω λίγα NSI Speed για συμπλήρωμα χθες και βλέπω στο ράφι 3Α 33γρ 14.80Ε
Πες τα ρε φιλε!Ξέρουν πολύ καλά που απευθύνονται γιαυτό χορεύουν.......στον μοναδικό λαό της υφηλίου που τους μετακατοχικούς μαυραγορίτες τους ψήφισε και τους έβαλε στην βουλή.
Το πηρα σε 34γρ αλλα νο7. Μεχρι στιγμης δεν κατάφερα να συναντησω πουλια (λογω δουλειας φυσικα).Σήμερα έριξα για πρώτη φορά το 34αρι του Ρουμελιώτη σε νο6. Δύο πουλιά που πήρα σε απόσταση 30-35 μετρα, με τσοκ IC, κεραυνοβολήθηκαν.
θα μεινεις ευχαριστημενος ,χρονια πετυχημενη συνταγη ,ειναι απο τα φυσιγγια του που παραμενει ατοφιο.Το πηρα σε 34γρ αλλα νο7. Μεχρι στιγμης δεν κατάφερα να συναντησω πουλια (λογω δουλειας φυσικα).
Αναμμένω την επόμενη παρασκευη να βγω μπας κ γίνει κανά conne και φυσικά η σχετικη δοκιμη
Με τη πυρίτιδα γεμίζει το 34αρι;;θα μεινεις ευχαριστημενος ,χρονια πετυχημενη συνταγη ,ειναι απο τα φυσιγγια του που παραμενει ατοφιο.