Φυσίγγια για την Φάσσα

Επειδή αυτές τις μέρες έχω κάνει πολλες δοκιμές σε αυτό το φυσιγγι στο κυνήγι θα σου πω τη γνώμη μου. Το φυσιγγι δε κλωτσάει ειναι μαλακό ειναι φονικό σε κοντινές και μεσαίες αποστάσεις. Σε οριακές αποστάσεις ενω τις έπαιρνε οι φασσες έφευγαν. Και τα δοκίμασα με ιδανικό καιρό. Εδώ και 2 μέρες άλλαξα ανέβηκα γραμμάρια, στα 36 , κατέβηκα νούμερο, πηγα στο 5 , έβαλα περκορσο , τα παλια με τη τέκνα και ευχαριστήθηκα θεαματικά κατεβασματα στις οριακές αποστάσεις. Αυτά.

Επειδή αυτές τις μέρες έχω κάνει πολλες δοκιμές σε αυτό το φυσιγγι στο κυνήγι θα σου πω τη γνώμη μου. Το φυσιγγι δε κλωτσάει ειναι μαλακό ειναι φονικό σε κοντινές και μεσαίες αποστάσεις. Σε οριακές αποστάσεις ενω τις έπαιρνε οι φασσες έφευγαν. Και τα δοκίμασα με ιδανικό καιρό. Εδώ και 2 μέρες άλλαξα ανέβηκα γραμμάρια, στα 36 , κατέβηκα νούμερο, πηγα στο 5 , έβαλα περκορσο , τα παλια με τη τέκνα και ευχαριστήθηκα θεαματικά κατεβασματα στις οριακές αποστάσεις. Αυτά.
Και εγώ πιστεύω ότι όταν η πλειοψηφία των τουφεκιών είναι σε οριακές αποστάσεις είναι καλύτερα να ανέβουμε σε γραμμάρια και να πέσουμε σε νούμερο.

Δέν έχει αντίπαλο το percorso .Πιστεύω (πρόβλεψη) ότι το νέο με ΑΟ στα 2.00 γρ θάναι ακόμη καλύτερο !

Ποια πυρίτιδα είναι ρε παιδιά;;
F2X36 1.80
Λαμπη
Ξερεις και για το αντιστοιχο με το κορακι εξω;
Παλι F2?
Το πηρα για το ενδημικο
Το χεις υποψην;
Πάντως αυτή που δείχνει στο βίντεο (2.26' - 2.30') δεν είναι F2 ... Προφανώς αλλάζουν και αυτοί πυρίτιδες, από παρτίδα σε παρτίδα !
Με αυτό το χρώμα, σε συνδυασμό με τα 36γρ σκάγια, μου φαίνεται ότι πρόκειται για την MG2 ... (Δεν είναι και πολλές με αυτό το χρώμα)
https://www.baschieri-pellagri.com/en/polveri/polveri/mg2/1/index.aspx

Back