Εντάξει κατάλαβα..Πολύ καλό φυσίγγι.Το έριχνα σε πιασμένες Φασσες αργότερα.Εχω ρίξει και το Crown με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Εντάξει κατάλαβα..Πολύ καλό φυσίγγι.Το έριχνα σε πιασμένες Φασσες αργότερα.Εχω ρίξει και το Crown με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Αν σε βγαλει ο δρόμος ρωτά ναί..σε 5-6
Τιμη 11.5 ευρος , με τι ειναι γεμισμενα δεν ξερουμε . Για τι πραγμα τα χρειαζεστε? Αν ειναι να παρω ενα κουτι να ανοιξω κανενα .. Σε φασσες ρίχνονται? Αλλιως θα μου πανε χαμεναΑν έχει το heavy, ρώτησε τον για τιμή, και εάν γνωρίζει με τι είναι γεμισμένα φέτος...
Με έπεισεςΕκτός αυτών που έχω σε 8αρι, είχα πάρει και 1 κουτί 6αρι για φασσα..
Το έριξα στη Λαμία..
Ήταν, οπως είπα με g3000...
Το φυσίγγι ζωγράφιζε..
Αν μπορείς να πάρεις, και να το σφάξεις κανε το..
Υποψιάζομαι ότι το heavy, επειδή δεν είναι πολύ γνωστο, μάλλον θα το έχει καιρό εκεί, και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι με g3000...
Εάν είναι έτσι θα του παραγγειλω
Το έριχνες στην έναρξη δύο παιδιά που ήμασταν παρέα. Ωραία σκοτωματα είδα.Με έπεισεςΘα παρω ενα να το ανοιξω , ετσι και αλλιως καλοκαιρι ειναι ακομα θα τα ριξω σε κανα απογευματινο παπι η φασσα πρωι
Αλέξανδρε τα crow με τι καιρό τα έριξες;Πολύ καλό φυσίγγι.Το έριχνα σε πιασμένες Φασσες αργότερα.Εχω ρίξει και το Crown με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Μπασιματα με 5C εως10CΑλέξανδρε τα crow με τι καιρό τα έριξες;
Κοίτα τα jb..
Έχει 32αρια από 3 νούμερο....
Το heavy αν θυμάμαι καλά και κάποιο αλλο
Αν σε βγαλει ο δρόμος ρωτά ναί..σε 5-6
Ποιο jb είναι;
Το heavy;
Κάποιος φίλος να μας πει για τα υλικά του φυσιγγιου...;;255 σκάγια No5 περίπου . Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω πυρίτιδες κτλπ
https://www.idiogomosi.com/media/idiogomosi/pyritides/g3000/g30004.jpgΚάποιος φίλος να μας πει για τα υλικά του φυσιγγιου...;;
Ναι απο Κατερινη , 2351 304464 παρε εδω μετα τις 6 και ρωτησε οτι θελεις .Στην Κατερίνη τα αγόρασες;;
Από ποιο μαγαζί;;
Στέλνει;;
Αμα το δει κανενας γνωστης με τις πυριτιδες ας μας πει . Οχι αδερφε δεν εριξα κανενα , ενα εβγαλα απο κουτι και το ειδες εσυΕυχαριστώ...
Μάλλον είναι τα παλιά με την g3000 όπως αυτά που έχω ακόμα..
Έριξες κανένα εσύ;;
Η παραγγελία έγινε...Ναι απο Κατερινη , 2351 304464 παρε εδω μετα τις 6 και ρωτησε οτι θελεις .