Αυτό είναι για τσίχλα έγραψες.εδω εισαι
Αυτό είναι για τσίχλα έγραψες.εδω εισαι
παντως καιρου παντως θηραματος ειναι αυτο.Αυτό είναι για τσίχλα έγραψες.
Για φάσσα δεν είναι λίγα γραμμάρια;Παιδιά αυτό το έχει ρίξει κάποιος; με τι όπλο και τι συμπεράσματα έχει βγάλει?
Το καλοκαίρι ρίχνουμε και με 30 γρ. Αλλά η ερώτηση είναι άλλη. Τι λεει σαν φυσιγγι.Για φάσσα δεν είναι λίγα γραμμάρια;
Το είχα ρίξει Σεπτέμβριο στην Κρήτη πριν 5 χρόνια και ήταν εκπληκτικό,φονικοτατο και μαλακό, στο κρύο δεν ξέρω τι κάνει.Παιδιά αυτό το έχει ρίξει κάποιος; με τι όπλο και τι συμπεράσματα έχει βγάλει?
Μάνθο με τι όπλο;Το είχα ρίξει Σεπτέμβριο στην Κρήτη πριν 5 χρόνια και ήταν εκπληκτικό,φονικοτατο και μαλακό, στο κρύο δεν ξέρω τι κάνει.
Beretta A400, τσοκ IC beretta black editionΜάνθο με τι όπλο;
Rottweil και κακό φυσιγγι δεν έχω ακούσει ποτέ...Το καλοκαίρι ρίχνουμε και με 30 γρ. Αλλά η ερώτηση είναι άλλη. Τι λεει σαν φυσιγγι.
Ωραίος. Να δουμε τώρα αν θα δουλεψουν και με μπενελι .. Έψαχνα καλα 32 άρια 6 άρια η 5 άρια και δεν βρίσκω. Μόνο σε 34 γρ βρίσκω αλλά δε θέλω. 32 γρ έβρισκα από 7 και πανω. Ειναι ψιλά για τα γουστα μου. Όποτε θα δοκιμάσω αυτά.Beretta A400, τσοκ IC beretta black edition
Κοίτα τα jb..Ωρ
Ωραίος. Να δουμε τώρα αν θα δουλεψουν και με μπενελι .. Έψαχνα καλα 32 άρια 6 άρια η 5 άρια και δεν βρίσκω. Μόνο σε 34 γρ βρίσκω αλλά δε θέλω. 32 γρ έβρισκα από 7 και πανω. Ειναι ψιλά για τα γουστα μου. Όποτε θα δοκιμάσω αυτά.
Τα χει ένας Ηλιόπουλος βλέπω μόνο σε 7 και 8Κοίτα τα jb..
Έχει 32αρια από 3 νούμερο....
Το heavy αν θυμάμαι καλά και κάποιο αλλο
Τα χει ένας Ηλιόπουλος βλέπω μόνο σε 7 και 8
Πολύ καλό φυσίγγι.Το έριχνα σε πιασμένες Φασσες αργότερα.Εχω ρίξει και το Crown με εξαιρετικά αποτελέσματα.Παιδιά αυτό το έχει ρίξει κάποιος; με τι όπλο και τι συμπεράσματα έχει βγάλει?
Αν έχει το heavy, ρώτησε τον για τιμή, και εάν γνωρίζει με τι είναι γεμισμένα φέτος...Νομιζω τα εχει εδω κατερινη ο φιλος που ψωνιζω . Δεν ξερω σε τι νουμερα αλλα αμα θελεις ρωταω
Αν σε βγαλει ο δρόμος ρωτά ναί..σε 5-6Νομιζω τα εχει εδω κατερινη ο φιλος που ψωνιζω . Δεν ξερω σε τι νουμερα αλλα αμα θελεις ρωταω
5- 6 -7-8 ειναι τα διαθεσιμα νουμεραΑν σε βγαλει ο δρόμος ρωτά ναί..σε 5-6
τα εχει στα νουμερα που ανεφερα παραπανω αλλα τιμη και με τι ειναι γεμισμενα δεν μου απαντησε ακομα . Αλλιως Τριτη-Τεταρτη που θα παω για καφεΑν έχει το heavy, ρώτησε τον για τιμή, και εάν γνωρίζει με τι είναι γεμισμένα φέτος...