Φυσίγγια για την Φάσσα

Rotwiell waddnmansell
Το ροτβαιλ είναι φόβος! Η θα πέσει ψοφια ή δεν την κανεψες. Αλλά για περάσματα φασσας, μήπως του πάει πολύ το κουστούμι;;
Πείτε καμιά πρόταση ρε παίδες να δοκιμάσουμε με το νέο ρουκετοβόλο.
Για τσεκαρε του ζοτου το 36 ..έχω δει το τελευταίο διάστημα να το αγοράζει κόσμος αλλά δε έχω ιδέα τι ρόλο βαραει

Κανένα site να το έχει;
https://e-about.gr/proionta/fysiggia/fysigia-kynhgi/kynigetika-fysingia-zotos-36-gr/

Αυτό βρίσκω τώρα στα γρήγορα,αλλά λογικά θα υπάρχει και σε μαγαζιά.

Δε ξέρω αν είναι καλό φυσεκι αλλά το παίρνουν και κάποιοι λαγαδες εδώ που ξέρω σε 4 νούμερο..

Από κάποιον είχα ακούσει,δεν θυμάμαι ποιος μου το είπε, ότι είναι ίδιο στήσιμο με το jordan 35.5 με mb 36 αν δεν κάνω λάθος

Για τσεκαρε του ζοτου το 36 ..έχω δει το τελευταίο διάστημα να το αγοράζει κόσμος αλλά δε έχω ιδέα τι ρόλο βαραει
Όπως είναι τώρα με mb36 ναι , είναι πολύ καλό δεν ξέρω μόλις τα πουλήσει αυτά τί θα γίνει.
Αυτό βρίσκω τώρα στα γρήγορα,αλλά λογικά θα υπάρχει και σε μαγαζιά.
Δεν υπάρχουν, μόνο από τον ίδιο.

Όπως είναι τώρα με mb36 ναι , είναι πολύ καλό δεν ξέρω μόλις τα πουλήσει αυτά τί θα γίνει.

Δεν υπάρχουν, μόνο από τον ίδιο.
Ο ζωτός τέλος τα φυσίγγια του με ΜΒ. Μίλησα προχθές θα τα βγάλει και αυτός με ακουιλα όπως και ο αγγελοπουλος (κουτουμανου),οζωτος μου είπε θα κάνει δοκιμές να δει τι θα ταιριαξει

Ο ζωτός τέλος τα φυσίγγια του με ΜΒ. Μίλησα προχθές θα τα βγάλει και αυτός με ακουιλα όπως και ο αγγελοπουλος (κουτουμανου),οζωτος μου είπε θα κάνει δοκιμές να δει τι θα ταιριαξει
Εμείς θα δοκιμάσουμε να δούμε τί παίζει ο ζωτος μόνο στο κανονάκι θα το βάλει θα δεί πιέσεις, ταχύτητες και τέλος πάει η εποχή που τα δοκίμαζε και στο κυνήγι.

Δεν διευκρινήσε τι δοκιμες θα κανει μου ειπε ο ανθρωπος πρεπει να δοκιμασω να δω τι δυσιγγια θα ταιριάξει με αυτές τις πυριτιδες αν κατάλαβα καλά πρέπει να μια χαμηλά βάρη και άλλη για πιο.βαρια νομίζω μου είπε ακουιλα ς αν θυμάμαι καλα

Δεν διευκρινήσε τι δοκιμες θα κανει μου ειπε ο ανθρωπος πρεπει να δοκιμασω να δω τι δυσιγγια θα ταιριάξει με αυτές τις πυριτιδες αν κατάλαβα καλά πρέπει να μια χαμηλά βάρη και άλλη για πιο.βαρια νομίζω μου είπε ακουιλα ς αν θυμάμαι καλα
Καλά θυμάσαι.

Εμένα πριν 10 μέρες πάντως μου είπε ότι απλά περιμένει τη νέα παρτίδα mb και ότι υπολογίζει να την έχει κατά τον Οκτώβριο. Απλά μου είπε δεν ξέρει πόσο θα βγεί τιμολογιακα. Πάντως αν γεμίσει με ακουιλα το 36αρι εγώ δεν το ξαναπαίρνω ασχέτως με την απόδοση του

Σε ευχαριστω πολυ Τασο! Θα παρω ενα special 34αρι και ενα αλλο για φασα, the king, που λεει στο σαϊτ του, για να τα δοκιμασω.
Ωπα Μητσαρα....σιγουρεψου για τα king 34 πρωτα....αν ειναι περσυνη παρτίδα, ριχτα με καραμπίνα ΜΟΝΟ κ απο 10°C και κάτω φιλε.....
Τo Special 34 γεμιζόταν απο ανέκαθεν με psb-1....αλλα δε τα βρεικα μαζί του τότε που το εριξα, οταν ειχε σφιξει ο καιρος.....για τώρα, πολυ καλο.....

Εμένα πριν 10 μέρες πάντως μου είπε ότι απλά περιμένει τη νέα παρτίδα mb και ότι υπολογίζει να την έχει κατά τον Οκτώβριο. Απλά μου είπε δεν ξέρει πόσο θα βγεί τιμολογιακα. Πάντως αν γεμίσει με ακουιλα το 36αρι εγώ δεν το ξαναπαίρνω ασχέτως με την απόδοση του
Θα φανει κοντός.ψαλμος αλληλουια

Ωπα Μητσαρα....σιγουρεψου για τα king 34 πρωτα....αν ειναι περσυνη παρτίδα, ριχτα με καραμπίνα ΜΟΝΟ κ απο 10°C και κάτω φιλε.....
Τo Special 34 γεμιζόταν απο ανέκαθεν με psb-1....αλλα δε τα βρεικα μαζί του τότε που το εριξα, οταν ειχε σφιξει ο καιρος.....για τώρα, πολυ καλο.....
Ευχαριστώ Κώστα! Δεν πήρα τελικά αυτά. Πήρα ένα J&B Number1 μόνο, στα 36 γραμμάρια.

Back