Εχει Τασο, οπως και διαφορα αλλα παλια.Μήπως πρόσεξες αν έχει κ δικά του παλιά?
Εχει Τασο, οπως και διαφορα αλλα παλια.Μήπως πρόσεξες αν έχει κ δικά του παλιά?
Θα πάρω από τον Λέτζη κανά κουτάκι, πρέπει να έχει. Θα τα δοκιμάσω Βόρεια να δω τι κάνουν. Το 30ρι που μου είπες το σκέφτομαι σοβαρά.Δεν ξέρω που μένεις, αλλά επειδή κυνηγάς φασσα, αν μπορείς βρες αυτό και δοκίμασε το..
Δεν σου είπα Τασο; 11€ το κομάντο 32 του Τσιπούρα. Και 13 το special 34....Ο Χριστός και η Παναγιά...
Αλήθεια τώρα;;
Κοίτα Νίκο...Θα πάρω από τον Λέτζη κανά κουτάκι, πρέπει να έχει. Θα τα δοκιμάσω Βόρεια να δω τι κάνουν. Το 30ρι που μου είπες το σκέφτομαι σοβαρά.
Και να σκεφτεις οτι το συγκεκριμενο,οντως πολυ καλο, στην πραγματικοτητα ειναι 33 γραμμαρια.........(cx2000 formula 206s 1,70x33)........Φέτος κυνηγάω την φασα με gorilla con borra 7αρι 34γρ και είναι άριστα
Ειχα πάθει πλάκα με το συγκεκριμένο σε νο9 για τσίχλες. Μέχρι πρόπερσι που έκανε 11€. Το σταμάτησα γιατί 15€ το κουτί από περυσι για τσίχλες δε γίνεται.Φέτος κυνηγάω την φασα με gorilla con borra 7αρι 34γρ και είναι άριστα
Εγώ το αγόρασα 14 ευρώ αλλά στο best price το βρήκα 13,5 ευρώΕιχα πάθει πλάκα με το συγκεκριμένο σε νο9 για τσίχλες. Μέχρι πρόπερσι που έκανε 11€. Το σταμάτησα γιατί 15€ το κουτί από περυσι για τσίχλες δε γίνεται.
Και πάλι υπερβολική η τιμή αν χρησιμοποιείται ως τσιχλοφύσιγγο.Εγώ το αγόρασα 14 ευρώ αλλά στο best price το βρήκα 13,5 ευρώ
Δεν μπορώ να καταλάβω μια ζωή πολύ Πίο ακριβά ήταν τα φυσίγγια του με τα φθηνότερα υλικά και ακόμα συνεχίζει να τα έχει πιο ακριβά, που τώρα σε άλλες εταιρείες πιο πολύ σε συμφέρει να πάρεις 33,34 γρ παρά 30,32.Και πάλι υπερβολική η τιμή αν χρησιμοποιείται ως τσιχλοφύσιγγο.
Πολύ αποτελεσματικό πάντως και με 5* σε νο9 σε αποστάσεις 25 ισως και παραπάνω μέτρα. Εντυπωσιακά αποτελέσματα, ξερά σκοτώματα.
Ελα ντε . Κι εκείνο το 34αρι του που μ αρεσε έφτασε 14 ευρωπαϊκά ;Δεν μπορώ να καταλάβω μια ζωή πολύ Πίο ακριβά ήταν τα φυσίγγια του με τα φθηνότερα υλικά και ακόμα συνεχίζει να τα έχει πιο ακριβά, που τώρα σε άλλες εταιρείες πιο πολύ σε συμφέρει να πάρεις 33,34 γρ παρά 30,32.
Φίλε Δημήτρη εκείνο το 34αρι του (το μαύρο με τον συγκεντρωτηρα) που σου άρεσε και αρέσει και σε μένα έχει 14.90€ εδώ στην Αθηνα. Ας οψεται που δεν ρίχνω πάρα πολλά... Πάντως πέρα από την τιμή του είναι εξαιρετικο σχεδόν σε όλους τους καιρούς αν εξαιρέσεις την ζέστη που κάνει overkillΕλα ντε . Κι εκείνο το 34αρι του που μ αρεσε έφτασε 14 ευρωπαϊκά ;![]()
Οι τιμές του πραγματικά είναι ανεξήγητα υψηλές.Δεν μπορώ να καταλάβω μια ζωή πολύ Πίο ακριβά ήταν τα φυσίγγια του με τα φθηνότερα υλικά και ακόμα συνεχίζει να τα έχει πιο ακριβά, που τώρα σε άλλες εταιρείες πιο πολύ σε συμφέρει να πάρεις 33,34 γρ παρά 30,32.
Φίλε Δημήτρη εκείνο το 34αρι του (το μαύρο με τον συγκεντρωτηρα) που σου άρεσε και αρέσει και σε μένα έχει 14.90€ εδώ στην Αθηνα. Ας οψεται που δεν ρίχνω πάρα πολλά... Πάντως πέρα από την τιμή του είναι εξαιρετικο σχεδόν σε όλους τους καιρούς αν εξαιρέσεις την ζέστη που κάνει overkill
Το ίδιο έτυχε και σε εμένα σε πέρδικα..το πουλί έπεσε σε λαγκαδιά με χαλικουρα,χτυπιοταν ενώ την είχε φάει καλά που λέμε, διένυσε μια κατηφόρα χτυπώντας πάνω από 100 μέτρα απόσταση από το αρχικό σημείο που έπεσε, ευτυχώς μου έδειξε η σκύλα το που βρίσκεται και για να την πιάσω έπρεπε να ξαπλώσω κανονικά και να χώσω όλο μου το χέρι μέχρι τον ώμο ανάμεσα σε κοτρόνες που φοβόμουν μην έχει και κάνα φίδι.. έσκυψα και είδα τα πόδια της και από εκεί την έπιασα. Το σκύλι δε μπορούσε να φτάσει εκεί μεσα.Είναι από τις στιγμές που λες,να είχα μια κάμερα να το δείξω σε 5 ανθρώπους μπας και με πιστέψουν!! Είχε 5 σκάγια! Τι πήγε λάθος σε αυτή τη τουφεκια δε ξέρω..τα υπόλοιπα τα έδωσα σε ένα φίλο και τα έριξε σε τσίχλες.Και απ οτι θυμάμαι τα είχα πάρει 8€ όταν τα περκόρσο είχαν 20 ή 11€.
Όσο αναφορά το overkill που αναφέρεις αν βρω τις φωτογραφίες με ένα αγριοπερίστερο θα τις βάλω.
Τουφεκισμένο τον Σεπτέμβρη μήνα το πουλί γεμάτο σκάγια εξάρια έπεσε ζωντανο. Περπάτησε κάμποσο και μετά βούτηξε σε γκρεμό . Κινδύνεψα ειλικρινά στο να κατέβω να το πάρω ,αλλά ήθελα να δω τι σκάγια είχε πάνω του γιατι ειδα ότι είχε φάει γερά την ντουφεκιά. Όταν βάλω τις φωτογραφία θα καταλάβετε.
Μάνο με τι καιρικές συνθήκες έγινε αυτό που λες? Το συγκεκριμένο με μείον με υγρασιες με ζορικους μέχρι και νορμάλ φθινοπωρινούς καιρούς μαμει και δέρνει.. Όταν όμως παραειναι καλός ο καιρός και ανεβαίνει η θερμοκρασία 22-23 βαθμούς και αρχίζει τα overkill. Φαντάσου εγώ χρησιμοποιώ 36αρια κατά κύριο λογο και όταν σφίξει ο καιρός με παγωνιά ή υγρασιες 90+% βάζω αυτό το 34αρι και καθαρίζει... Με αυτό επίσης έχω πάρει και τα πιο μακρινά μου καθαρά σκοτωματα αρκετές φορές...Το ίδιο έτυχε και σε εμένα σε πέρδικα..το πουλί έπεσε σε λαγκαδιά με χαλικουρα,χτυπιοταν ενώ την είχε φάει καλά που λέμε, διένυσε μια κατηφόρα χτυπώντας πάνω από 100 μέτρα απόσταση από το αρχικό σημείο που έπεσε, ευτυχώς μου έδειξε η σκύλα το που βρίσκεται και για να την πιάσω έπρεπε να ξαπλώσω κανονικά και να χώσω όλο μου το χέρι μέχρι τον ώμο ανάμεσα σε κοτρόνες που φοβόμουν μην έχει και κάνα φίδι.. έσκυψα και είδα τα πόδια της και από εκεί την έπιασα. Το σκύλι δε μπορούσε να φτάσει εκεί μεσα.Είναι από τις στιγμές που λες,να είχα μια κάμερα να το δείξω σε 5 ανθρώπους μπας και με πιστέψουν!! Είχε 5 σκάγια! Τι πήγε λάθος σε αυτή τη τουφεκια δε ξέρω..τα υπόλοιπα τα έδωσα σε ένα φίλο και τα έριξε σε τσίχλες.
ΚοσκινοΒρήκα τις δυο φωτογραφίες αλλα υπήρχαν κι άλλες δυο που έδειχναν και την κοιλιά και συνολικά ποσα σκάγια ειχε φάει αλλα δεν τις βρίσκω
Τελος πάντων βάζω αυτές τις δυο
View attachment 90414
View attachment 90415
Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς στο νησί έχουμε μέχρι Νοέμβρη ζέστες. Αρχές Οκτώβρη μου έτυχε το σκηνικό. Προφανώς ήταν overkill. Έχω ξαναγράψει το θέμα είναι να βρούμε ένα 36 γρ για ζεστές μέρες, για τα ξηροβορια και τις υγρασιες του νησιού ξέρουμε τι να βάλουμε! Overkill είχα και με τα f2 long range!Μάνο με τι καιρικές συνθήκες έγινε αυτό που λες? Το συγκεκριμένο με μείον με υγρασιες με ζορικους μέχρι και νορμάλ φθινοπωρινούς καιρούς μαμει και δέρνει.. Όταν όμως παραειναι καλός ο καιρός και ανεβαίνει η θερμοκρασία 22-23 βαθμούς και αρχίζει τα overkill. Φαντάσου εγώ χρησιμοποιώ 36αρια κατά κύριο λογο και όταν σφίξει ο καιρός με παγωνιά ή υγρασιες 90+% βάζω αυτό το 34αρι και καθαρίζει... Με αυτό επίσης έχω πάρει και τα πιο μακρινά μου καθαρά σκοτωματα αρκετές φορές...