Φυσίγγια για την Φάσσα

Πάντως αυτή που δείχνει στο βίντεο (2.26' - 2.30') δεν είναι F2 ... Προφανώς αλλάζουν και αυτοί πυρίτιδες, από παρτίδα σε παρτίδα !
Με αυτό το χρώμα, σε συνδυασμό με τα 36γρ σκάγια, μου φαίνεται ότι πρόκειται για την MG2 ... (Δεν είναι και πολλές με αυτό το χρώμα)
https://www.baschieri-pellagri.com/en/polveri/polveri/mg2/1/index.aspx
Στέλιο, το κοράκι, είναι 34 γραμμάρια. Μάλλον λίγα για mg2. Πιο πιθανό για f2.

Στέλιο, το κοράκι, είναι 34 γραμμάρια. Μάλλον λίγα για mg2. Πιο πιθανό για f2.
Για το κοράκι ναι. Αλλά εγώ δεν λέω για αυτό. Λέω για το περιστέρι 36 γρ. που δείχνει στο βίντεο. Για αυτό ρώτησε ο Manos chios ποια πυρίτιδα είναι, και ο ΛΑΜΠΗΣ είπε F2x36 ...
IMG_20241029_123656.jpg
Αυτή δεν είναι F2.

Για το κοράκι ναι. Αλλά εγώ δεν λέω για αυτό. Λέω για το περιστέρι 36 γρ. που δείχνει στο βίντεο. Για αυτό ρώτησε ο Manos chios ποια πυρίτιδα είναι, και ο ΛΑΜΠΗΣ είπε F2x36 ...
View attachment 92878
Αυτή δεν είναι F2.
Συμφωνώ. Όντως για mg2 μοιάζει.

View attachment 92878
Αυτή δεν είναι F2.
Πάντως αυτά που είχα πάρει εγώ ήταν 32γρ και το τσέκαρα σε 2 sites:

https://rottweil-ammunition.com/en/products/shotshells/rottweil-game-edition-pigeon-12-70-2-8-mm
https://kalkantzakos.com/el/product/colombo-32gr-fysiggia-rottweil-no6

Τα έχει δοκιμάσει κανείς σε φάσσες, σε νούμερο 6;
Έχω φυσίγγια που εμπιστεύομαι σε 36γρ αλλά με αυτές τις θερμοκρασίες μου φαίνονται λίγο too much και έλεγα να κατεβώ 2-3 γραμμάρια.
View attachment 92876
Μείνε σέ αυτά που εμπιστεύεσαι.

Τα έχει δοκιμάσει κανείς σε φάσσες, σε νούμερο 6;
Έχω φυσίγγια που εμπιστεύομαι σε 36γρ αλλά με αυτές τις θερμοκρασίες μου φαίνονται λίγο too much και έλεγα να κατεβώ 2-3 γραμμάρια.
View attachment 92876
Κάποτε τα εριχνα πολύ όταν ήταν πραγματικά με c7

Αλλα δεν αγαπουσαν την ζέστη θέλουν το κρυουλακι τους ή την πρωινή υγρασία

Όσο έβγαινε ο ήλιος αρχιζαν τα αίματα

Αν το πάρεις δοκιμή σε κουρουνες πρώτα για σιγουριά

View attachment 92878
Αυτή δεν είναι F2.
Έχεις δίκιο . Έμπλεξα το GAME EDITION CROW με το PIGEON .Λοιπόν το CROW 34gr είναι με F2X36 στο 1.80 γρ καί το GAME EDITION PIGEON 36gr με MG2 στα 2.00 γρ όπως καί το GAME EDITION HARE .

Έχεις δίκιο . Έμπλεξα το GAME EDITION CROW με το PIGEON .Λοιπόν το CROW 34gr είναι με F2X36 στο 1.80 γρ καί το GAME EDITION PIGEON 36gr με MG2 στα 2.00 γρ όπως καί το GAME EDITION HARE .
Το game edition pigeon όλα τα καταστήματα που το πουλάνε, το αναφέρουν στις σελίδες τους ως 32 γραμμάρια. Αν όμως κοιτάξεις τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει, κατω δεξιά στο κουτί, γράφει 36 γραμμάρια. Τι γίνεται;

Το game edition pigeon όλα τα καταστήματα που το πουλάνε, το αναφέρουν στις σελίδες τους ως 32 γραμμάρια. Αν όμως κοιτάξεις τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει, κατω δεξιά στο κουτί, γράφει 36 γραμμάρια. Τι γίνεται;
Όντως ισχύει αυτό και εγώ μπερδευτηκα στην αρχή ωστόσο έψαξα στην επίσημη σελίδα και είδα ότι είναι 32 γραμμάρια τελικά.

Kαλημέρα .Υπάρχει κ σε έκδοση 32γρ με F2X32 με 1.67 γρ δοσολογία -688 κ 21 χιλ βύσμα .
Αυτό που έβαλε ο Λεωνίδας

Back