Φυσίγγια για την Φάσσα

Συμφωνώ και επαυξάνω για το 34αρι του Αντρέα. Επίσης σήμερα έριξα και το 32αρι του με psb1 σε νο7 και όλα τα γαλάζια τα χτύπησε κεραυνός σε αποστάσεις 25-35 μέτρα με ic που ήταν οι βολές μου. ΦΟ ΒΕ ΡΑ!!! 32 σε νο7 και 34 σε νο6 και δεν χρειάζεται τπτ άλλο..

Ωραίο φυσιγγι με psb2, μαλακό και συγκεντρωτικό, στο κρύο είναι πολύ καλό.
Ωραίο φυσιγγι με psb2, μαλακό και συγκεντρωτικό, στο κρύο είναι πολύ καλό.
τέλεια για τα κρυα το πήρα γιατί έχουν έρθει για τα καλα εδω πάνω 14 ευρω ειναι καλη τιμη .ευχαριστώ πολύ

Αυτά τα έχει δοκιμάσει κανείς?

Λείπουν σημαντικά στοιχεία της δοκιμής. Απόσταση, τσοκ, επί ποίου αυλού και όπλο (οκ μπορεί μα μην θέλει να φαίνεται διαφήμιση). Του το έγραψα.
Γενικά πολύ ενδιαφέρουσα και έξυπνη ιδέα η γόμωση με διαφορετικά σκάγια. .shake hands. :).

συνηθως οτι βγαζει και η σειρα με τα διασπορας του ειναι καλα ,οποτε υποθετω οτι πρεπει να αξιζουν ,δεν τα εχω δοκιμασει.
Πρέπει να είναι καινούργια, τα έψαξα ιντερνετικα και δεν τα βρήκα, μόνο σε δυο καταστήματα, αλλά δεν γράφουν τιμή

Πρέπει να είναι καινούργια, τα έψαξα ιντερνετικα και δεν τα βρήκα, μόνο σε δυο καταστήματα, αλλά δεν γράφουν τιμή
Δεν ειναι καινουρια, τα ειχε βγαλει μαζι με τα "Χρυση Περδικα", "Χρυση Μπεκατσα",δεν ξερω μηπως τα σταματησε, γιατι φιλος απο Σερρες που τα εριχνε δεν τα βρισκει και τωρα ριχνει τα super caccia 38γρ νο 4/6 της ΝSI, τα οποια απ οτι μου ειπε του αρεσουν εξισου.Δεν τα εχει ουτε στο site του παντως.

Δεν ειναι καινουρια, τα ειχε βγαλει μαζι με τα "Χρυση Περδικα", "Χρυση Μπεκατσα",δεν ξερω μηπως τα σταματησε, γιατι φιλος απο Σερρες που τα εριχνε δεν τα βρισκει και τωρα ριχνει τα super caccia 38γρ νο 4/6 της ΝSI, τα οποια απ οτι μου ειπε του αρεσουν εξισου.Δεν τα εχει ουτε στο site του παντως.
Γραψε λαθος, τα εχει στο site του, 16,80 η δεκαδα,ακριβουτσικα

συνηθως οτι βγαζει και η σειρα με τα διασπορας του ειναι καλα ,οποτε υποθετω οτι πρεπει να αξιζουν ,δεν τα εχω δοκιμασει.
Καλύτερα να αγοράσω χαβιάρι.
Το εχουν τερματίσει.
Σιγά μη δωσουμε 16 ευρωπαικα για 10 ντουφεκιες στη φάσσα.

Λείπουν σημαντικά στοιχεία της δοκιμής. Απόσταση, τσοκ, επί ποίου αυλού και όπλο (οκ μπορεί μα μην θέλει να φαίνεται διαφήμιση). Του το έγραψα.
Γενικά πολύ ενδιαφέρουσα και έξυπνη ιδέα η γόμωση με διαφορετικά σκάγια. .shake hands. :).
Α ναι και τιμή δεν έχω γράψει. (Το σημαντικότερο όλων; ).

Νομίζω ότι έχει λίγο παραγίνει με το μάρκετινγκ γύρω από το κάθε θήραμα από τις εταιρείες κυνηγετικών ειδών! Και το λέω χωρίς εξυπνάδα γιατί είμαι ο πρώτος που έτρεχε να αγοράσει δήθεν εξειδίκευμενα προϊόντα ακριβό πληρώνοντας τα! Κοινός πιανομαι πολύ εύκολα κοτσος!! Το εχω δει επανειλημμένα ειδικά στα φυσίγγια!
Τώρα τα τελευταία χρόνια το έχω ξεπεράσει και ειδικά από τότε που ξεκίνησα να γεμίζω για το 20αρι μου!!

Νομίζω ότι έχει λίγο παραγίνει με το μάρκετινγκ γύρω από το κάθε θήραμα από τις εταιρείες κυνηγετικών ειδών! Και το λέω χωρίς εξυπνάδα γιατί είμαι ο πρώτος που έτρεχε να αγοράσει δήθεν εξειδίκευμενα προϊόντα ακριβό πληρώνοντας τα! Κοινός πιανομαι πολύ εύκολα κοτσος!! Το εχω δει επανειλημμένα ειδικά στα φυσίγγια!
Τώρα τα τελευταία χρόνια το έχω ξεπεράσει και ειδικά από τότε που ξεκίνησα να γεμίζω για το 20αρι μου!!
Έχει απόλυτο ολλα τα πουλιά πέφτουν μέχρι 32/33γρ. Προσφατο παράδειγμα φιλαράκι με μπαικαλ παλιό με 18,2 αυλό κατέβασε προχτές δύο σαρσελια από κοπάδι που εμείς που είμαστε μπροστά ούτε το σκεφτόμασταν να τα ντουφεκισουμε με μόλις 32γρ.ν6 εμπορικό μου έπεσαν τα σαγωνια....ολλα είναι στο μυαλό μας παίδες μην τσίμπατε με τα εξηδικευμενα σωστό κοντάκι και τίποτα αλλο

Πεθανε προσφατα ο Ασπρογερακας , δεν ξερουμε αν θα συνεχισει η εταιρεία

Έχει απόλυτο ολλα τα πουλιά πέφτουν μέχρι 32/33γρ. Προσφατο παράδειγμα φιλαράκι με μπαικαλ παλιό με 18,2 αυλό κατέβασε προχτές δύο σαρσελια από κοπάδι που εμείς που είμαστε μπροστά ούτε το σκεφτόμασταν να τα ντουφεκισουμε με μόλις 32γρ.ν6 εμπορικό μου έπεσαν τα σαγωνια....ολλα είναι στο μυαλό μας παίδες μην τσίμπατε με τα εξηδικευμενα σωστό κοντάκι και τίποτα αλλο
Ηλία μου συμφωνώ αλλά τα γραμμάρια είναι άλλο θέμα ως προς τις προτιμήσεις, την ικανότητα και τον τρόπο που κυνηγάει κάποιος! Δηλαδή εγώ επειδή γνωρίζω ότι δεν έχω την ικανότητα να ρίχνω μακριά αποφεύγω τα φυσίγγια άνω των 34-35 γραμμαρίων! Αρχικά γιατί δεν μπορώ εγώ να τα βρω μαζί τους σε προσκοπευση και ύστερα γιατί δεν μου χρειάζονται εκεί που ρίχνω! Από την άλλη υπάρχουν πολλοί που έχουν και τις ικανότητες και τις γνώσεις να κάνουν οριακές βολές! Σε αυτούς και τα κυνήγια τους χρειάζονται τα πολλά γραμμάρια! Τώρα στην ουσία της κουβέντας μου είναι ότι πλέον δεν πιστεύω ότι το σαρσελι χρειάζεται <ειδικό φυσίγγι>, ούτε η μπεκάτσα ούτε κανένα θήραμα! Και όταν λέω ειδικό εννοώ από θέμα ζωγραφικής στο κουτί και στην σελίδα της διαφήμισης!

Το πρόβλημα δεν είναι στο ειδικό φυσίγγι(που το θεωρώ παπάτζα στην πλειοψηφία των πετιπτώσεων),είναι στην απόσταση συνήθως που το ντουφεκας το κάθε θήραμα.Οταν ντουφεκας μακριά και έχεις απαιτήσεις θέλεις και κανη και τσοκ και φυσίγγι εννοείται εφόσον μπορείς και εσύ.Οταν κυνηγάς και ντουφεκας σε νορμάλ αποστάσεις το μόνο που χρειάζεσαι είναι να στείλεις τη ντουφέκια εκεί που πρέπει, η πλειοψηφία των φυσιγγίων θα σκοτώσει στην πλειοψηφία των συνθηκών και στη νορμάλ απόσταση .Όλα τα παραπάνω που συζητάμε και ψάχνουμε είναι για το παραπάνω .Έκανα μια τουφεκιά χθες τραβέρσα σε μία φασα γύρω στα 25 μέτρα βαριά βαριά με 1* γιατί καθόμουν μέσα σε ένα ρέμα με 5 νουμ special palompe πέρασε όλη η ντουφέκια διαμπερές το πουλί έμεινε μια δέσμη πούπουλα στον αέρα κυριολεκτικά το έκανε σμπαράλια ,αν ήξερα ότι θα έρθει έτσι θα του είχα ρίξει με 9αρακι που το αγαπάω ,και πάλι σμπαράλια θα είχε γίνει .Η απόσταση και κάποιες δύσκολες σπάνιες καιρικές συνθήκες χρειάζονται τα τρομερά φυσίγγια .

Last edited:
Back