Τα 34αρια τα γέμιζε με fomula 206 και φυσαγανε...Αν βρίσκεις δοκιμασε και γκοριλα 34 36 38 όλα μου άρεσαν
Τώρα με τι;;
Τα 34αρια τα γέμιζε με fomula 206 και φυσαγανε...Αν βρίσκεις δοκιμασε και γκοριλα 34 36 38 όλα μου άρεσαν
Δεν ξέρω έριξα σε 2 κουρούνες τις μεγάλες γκρι και γίνανε κόσκινοΤα 34αρια τα γέμιζε με fomula 206 και φυσαγανε...
Τώρα με τι;;
Μόλις ρίξεις τα 34αρια diana πες μας...Δεν ξέρω έριξα σε 2 κουρούνες τις μεγάλες γκρι και γίνανε κόσκινο
Λίγο ξερή αίσθηση λακτισματος σαν α1 αλλά δεν έχω ανοίξει
Αν βρω χρόνο θα σφάξω
Έχω πάρει και Ντιανα 34 με mb32 αλλά δεν έχω ρίξει
Τάσο έχεις ρίξει τα 34αρια; Ενδιαφέρον φαίνονται.Μόλις ρίξεις τα 34αρια diana πες μας...
Έπρεπε να πάρεις και ένα 36αρι να δεις ωραία πράγματα..
Ναι 2 κούτες 32 πήραμε και του λέω ριξε και μερικά 34Ναι αλλά πολύ παλιά...
Τα 36αρια του θυμάμαι... Πάρα πολύ καλά..
Τα 34αρια του τα είχα ρίξει πολύ παλιά, δεν τα θυμάμαι καλά..
Εχω κατασταλάξει στα 30αρια και τα 32αρια του Τατση, όσον αφορά τα diana
Πήρα φρέσκα gorilla 34αρια και είναι χάλια μαύρα. Καμιά σχέση με τα παλιότερα... Άλλος καλυκας,όλα τα πουλιά ζωντανά χωρίς να πέφτουν. Πάει και αυτό...Τα 34αρια τα γέμιζε με fomula 206 και φυσαγανε...
Τώρα με τι;;
Κώστα τα έριξες με κρύο η με νορμάλ καιρό. ; Γιατι και τα παλια με καπως ζεστο καιρό καπως ετσι ητανΠήρα φρέσκα gorilla 34αρια και είναι χάλια μαύρα. Καμιά σχέση με τα παλιότερα... Άλλος καλυκας,όλα τα πουλιά ζωντανά χωρίς να πέφτουν. Πάει και αυτό...
αυτά που έχω είναι με τον μαύρο κάλυκα καλά μου φάνηκαν αλλά δεν έριξα πολύΠήρα φρέσκα gorilla 34αρια και είναι χάλια μαύρα. Καμιά σχέση με τα παλιότερα... Άλλος καλυκας,όλα τα πουλιά ζωντανά χωρίς να πέφτουν. Πάει και αυτό...
Στα μπασιματα θέριζαν τα παλιά.Κώστα τα έριξες με κρύο η με νορμάλ καιρό. ; Γιατι και τα παλια με καπως ζεστο καιρό καπως ετσι ηταν
Με psb1 είναι.αυτά που έχω είναι με τον μαύρο κάλυκα καλά μου φάνηκαν αλλά δεν έριξα πολύ
Δημήτρη θα προτιμούσα το speed που είναι κλασσική αξία...τα τελευταία 3 χρόνια ακόμη και μετά το facelift παρέμεινε ίδιο.Για του ρουμελιωτης σε 34 γρ. τι γνώμη έχετε; είμαι ανάμεσα στα NSI speed 34γρ. Και στου ρουμελιωτη σε 34 γρ. Να είναι και λίγο φυσιολογική η τιμή. Απλά ρώτησα γιατί αν δεν αξίζουν να πάω λίγο παραπάνω. Μετά σκέφτομαι για condor η Λάμπρο μπλε; τι θα παίρνατε;
Φέτος έχω ρίξει palompe και condor σε νουμ 5 και τα δύο πολύ καλά φυσίγγια και τα δύο με το palompe καλύτερο ,αλλά θα πάρω ένα κουτάκι speed για το επόμενο φασοκυνηγι που δε θα αργήσει για δοκιμή για να υπάρχει στα υπόψη για την επόμενη σεζόν .Έχω σβήσει πουλιά με και με τα δύο πρώτα σε αποστάσεις αρκετά μέτρα εκτός ορίων βέβαια έπαιξε ρόλο και το νουμ 5 .Για του ρουμελιωτης σε 34 γρ. τι γνώμη έχετε; είμαι ανάμεσα στα NSI speed 34γρ. Και στου ρουμελιωτη σε 34 γρ. Να είναι και λίγο φυσιολογική η τιμή. Απλά ρώτησα γιατί αν δεν αξίζουν να πάω λίγο παραπάνω. Μετά σκέφτομαι για condor η Λάμπρο μπλε; τι θα παίρνατε;
Και το speed και του ρουμελιωτη πολύ καλά, ένα κλικ παραπάνω θα πήγαινα στο speed.Για του ρουμελιωτης σε 34 γρ. τι γνώμη έχετε; είμαι ανάμεσα στα NSI speed 34γρ. Και στου ρουμελιωτη σε 34 γρ. Να είναι και λίγο φυσιολογική η τιμή. Απλά ρώτησα γιατί αν δεν αξίζουν να πάω λίγο παραπάνω. Μετά σκέφτομαι για condor η Λάμπρο μπλε; τι θα παίρνατε;
Εγω άλλα είχα δει γι αυτο τον ρώτησα.Στα μπασιματα θέριζαν τα παλιά.
Κώστα τα έριξες με κρύο η με νορμάλ καιρό. ; Γιατι και τα παλια με καπως ζεστο καιρό καπως ετσι ηταν
αυτά που έχω είναι με τον μαύρο κάλυκα καλά μου φάνηκαν αλλά δεν έριξα πολύ
Τα παλιά ήταν πολύ καλά.. Μόνο στην ζεστουλα όπως λέει και ο Δημήτρης έκαναν overkill. Παρηγγειλα πριν ένα μήνα 6 κουτάκια και παρότι τους ρώτησα αν έχει αλλάξει κάτι στη συνταγή και αρνήθηκαν ήρθαν με άλλον κάλυκα και πιθανόν και άλλα υλικά εντός γιατί τα ρίξαμε 3 διαφορετικά άτομα και οι 3 είχαμε αρνητικά αποτελέσματα που επουδενί δεν είχαμε με τα προηγούμενα... Τώρα τα έριξα Δημήτρη με χειμωνιάτικο καιρό λίγο κάτω από 10 βαθμούς αλλά είτε έφευγαν τραυματισμένα είτε έπεφταν και τα κυνηγούσα με από πίσω ολοζώντανα. Μόνο μια έπεσε στουπί που όταν την καθάρισα είχε πάνω της 13 σκάγια. Ξενερωσα απίστευτα γιατί ήταν φοβερό φυσίγγιο και δεν κολωνε πουθενά από φθινόπωρο και μετά με όσο κρύο και υγρασία και αν είχε. Με μαύρο κάλυκα είναι και τα καινούργια που μου ήρθαν αλλά διαφορετικόςΣτα μπασιματα θέριζαν τα παλιά.
Τα 34αρια του Ρουμελιώτη πολύ καλά. Βέβαια είναι αρκετά συγκεντρωτικά με ότι αυτό συνεπάγεται σε τσοκ και σκόπευσηΓια του ρουμελιωτης σε 34 γρ. τι γνώμη έχετε; είμαι ανάμεσα στα NSI speed 34γρ. Και στου ρουμελιωτη σε 34 γρ. Να είναι και λίγο φυσιολογική η τιμή. Απλά ρώτησα γιατί αν δεν αξίζουν να πάω λίγο παραπάνω. Μετά σκέφτομαι για condor η Λάμπρο μπλε; τι θα παίρνατε;
Κάνουν ωραία σκασιματα.Τ
Τα 34αρια του Ρουμελιώτη πολύ καλά. Βέβαια είναι αρκετά συγκεντρωτικά με ότι αυτό συνεπάγεται σε τσοκ και σκόπευση