Φυσίγγια για την Φάσσα

Εγω άλλα είχα δει γι αυτο τον ρώτησα.
Ειδικά σε αγριοπερίστερα τελη Σεπτεβρη με 6άρια σκαγια. Ειχα βαλει και φωτογραφίες. Σουρωτήρια , επεφταν ζωντανά και οχι μονο. Έκοβαν δρόμο και μετα ξαφνικα εσβηνε η μπαταρία.. Τον χειμωνα ηταν αλλιως
Όντως, και εγώ το είχα παρατηρήσει στην Πέρδικα.. στις υψηλές θερμοκρασίες δεν.. με το που έπιανε ο Νοέμβρης ήταν καλύτερα τα σκοτωματα.

Τα παλιά ήταν πολύ καλά.. Μόνο στην ζεστουλα όπως λέει και ο Δημήτρης έκαναν overkill. Παρηγγειλα πριν ένα μήνα 6 κουτάκια και παρότι τους ρώτησα αν έχει αλλάξει κάτι στη συνταγή και αρνήθηκαν ήρθαν με άλλον κάλυκα και πιθανόν και άλλα υλικά εντός γιατί τα ρίξαμε 3 διαφορετικά άτομα και οι 3 είχαμε αρνητικά αποτελέσματα που επουδενί δεν είχαμε με τα προηγούμενα... Τώρα τα έριξα Δημήτρη με χειμωνιάτικο καιρό λίγο κάτω από 10 βαθμούς αλλά είτε έφευγαν τραυματισμένα είτε έπεφταν και τα κυνηγούσα με από πίσω ολοζώντανα. Μόνο μια έπεσε στουπί που όταν την καθάρισα είχε πάνω της 13 σκάγια. Ξενερωσα απίστευτα γιατί ήταν φοβερό φυσίγγιο και δεν κολωνε πουθενά από φθινόπωρο και μετά με όσο κρύο και υγρασία και αν είχε. Με μαύρο κάλυκα είναι και τα καινούργια που μου ήρθαν αλλά διαφορετικός
θα πω κατι που το εχω δει και σε αλλους και οχι σε εσενα μονο , αφου περνετε φυσιγγια ετοιμα , και ειναι μαπα , γιατι συνεχιζετε να τα ριχνετε στα πουλια μεχρι να τα σωσετε ολα , και τραυματιζετε τα πουλια και σαν σπανε τα νευρα , εγω παντα τωρα που γεμιζω μονο , περνω μαζι μου δυο η και τρια διαφορετικα σεταπ , μην τυχον και δεν τα παει το οπλο μου με τον συγκεκριμενο καιρο , παλια που επερνα ετοιμα φυσιγγια οταν εριχνα 3 και 4 φυσιγγια και διαπιστονα οτι ειναι μαπα ακομα και στην τσιχλα δεν τα εβαζα , τα παρατουσα στην ακρη , και τα εριχνα το πασχα , η τα χαριζα σε καπιον ιδιογωμοτη που τα εκοβε επερνε τα υλικα , εφτιαχνε σωστο σεταπ , και μου χαριζε και εμενα μερικα , και εκεινο το φυσιγγιο που ειναι μαπα , μαπα θα ειναι σε ολα τα οπλα , το μετριο φυσιγγιο στο δικο μας οπλο , σε αλλο μπορει να ειναι καταπληκτικο , η ταπα και ο συγκερωτηρας παιζει μεγαλο ρολο στον αυλο κανης που εχουμε , και κανει την τελεια εμφραξη , χωρις διαφυγη αεριων , και χαμενης ενεργειας, αν ο συγκερωτηρας κολυμπαει μεσα στον καλυκα , και δεν δουλεψει καλα η φουστα του , ωστε να γινει σαν βεντουζα την ωρα της εκρηψης τοτε σιγουρα θα εχουμε διαφυγει αεριων , και ενα φυσιγγιο μαπα για ολα τα οπλα

Φίλε Λάκη τα ρίξαμε σε δύο κυνήγια για να σιγουρέψουμε το αποτέλεσμα , έκτοτε έμειναν στην άκρη γιατί τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά. Οπότε όπως λες και εσύ έμειναν στην άκρη αν και πλέον έχουν μαζευτεί φέτος ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ στην άκρη

Φίλε Λάκη τα ρίξαμε σε δύο κυνήγια για να σιγουρέψουμε το αποτέλεσμα , έκτοτε έμειναν στην άκρη γιατί τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά. Οπότε όπως λες και εσύ έμειναν στην άκρη αν και πλέον έχουν μαζευτεί φέτος ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ στην άκρη
Μμμμμμμμμμμμ......
Πολλά στην άκρη....
Μιλάς με γρίφους γέροντα...

Στείλτα να τα ξεκαπνισω 😂

Τα τελευταια χρονια επαιρνα Ρουμελιωτη 34gr με 6,4ε υστερα με 7,5ε κ ημουν ευχαριστημενος. Ωραιοτατο φυσιγγακι.
Τωρα που τα πηγε 11,5ε δεν πηρα. Εκανα μια καβατζα, καμια 30αρια κουτια, απο nsi speed και b&p f2 classic σε χαμηλοτερες τιμες.
Επισης πηρα κ Lampro a1 34 σε 7αρι για τις κοντινες.. 😄

Μαζί σου αλλά το Πάσχα τι θα ρίχνουμε?
;Aδειο σπιρτόκουτο ,γεμίζουμε καλά με μείγμα θείου-καλλίου (2-1) τυλίγουμε με ταινία 2πλης στρώσης ,
μια οπή με βελόνα καί τοποθετούμε αστεράκι . Παράδοση .....unbeatble !!!

Μμμμμμμμμμμμ......
Πολλά στην άκρη....
Μιλάς με γρίφους γέροντα...
Πολλά τα διαφορετικά φυσίγγια που λόγω αλλαγής υλικών δεν αποδίδουν όπως ήξερα και τα αφηνω στην άκρη γιατί δεν σκοτώνουν καλα τραυματίζοντας τα πουλιά είτε τα κυνηγάω κάτω ολοζώντανα και υποφέρουν και γενικά μου χαλάνε την μέρα.

Last edited:
Back