Φυσίγγια για την Φάσσα

πολύ καλά Ηλία,,,ο συγκεκριμένος Ισπανός έχει φάει πολλά άλλα που θεωρούνται τοπ επιλογές και είναι παντός καιρού,,,λίγο τσουχτερή η τιμή αλλά αξίζει,δοκίμασε το φέτος
Ήθελα και εγώ να δοκιμάσω τα συγκεκριμένα,αλλά δύσκολα τα βρίσκεις στα κυνηγομάγαζα.
Σε τι καιρό το έριξες Παύλο;

Που ειναι εκεινοσ ο αλεπουδιαρης με τα ασπρα μαλλια απο τα τζουμερκα να του πω που τις εβλεπα προχτες στον υπνο μου και τις εριχνα και δεν σταυρωνα καμια,ουτε φτερο δεν επεφτε!!.hair..hair..fiurius..fiurius. σηκωθηκα το πρωι αλαφιασμενος και σκεφτομουν αν ηταν πραγματικοτητα.....ευτυχωσ ηταν ονειρο!!!!

Από τα πιο δημοφιλή φασοφυσιγγα από ότι έχω συμπεράνει εγώ προσωπικά,νομίζω πως είναι τα παρακάτω που θα αναφέρω.
Percorso- special palombe (nsi)
Rio royal pigeon LD
Rc4 serie oro
Αυτά από 36αρια
Καθώς και από 34γρ
B&p f2 classic
Nsi speed
Προσωπικά δεν τα έχω δοκιμάσει όλα σε μεγάλο βαθμό για να βγάλω τεκμηριωμένα συμπέρασματα για το πιο είναι καλυτερο καθώς δεν έχω βρει και πολλά πουλιά.
Πάντως από κατανομή την πιο καλή την πήρα από το percorso.
Δημοφιλέστερο νούμερο θα έλεγα το 6.

Που ειναι εκεινοσ ο αλεπουδιαρης με τα ασπρα μαλλια απο τα τζουμερκα να του πω που τις εβλεπα προχτες στον υπνο μου και τις εριχνα και δεν σταυρωνα καμια,ουτε φτερο δεν επεφτε!!.hair..hair..fiurius..fiurius. σηκωθηκα το πρωι αλαφιασμενος και σκεφτομουν αν ηταν πραγματικοτητα.....ευτυχωσ ηταν ονειρο!!!!
Εδώ είμαι διαβάζω και κοιτάω το ημερολόγιο να δω πως θα κινηθώ φέτος.Οσο για το μαλλί θα αλλάξω βαφή .Θα το κάνω παραλλαγή φέτος

Από τα πιο δημοφιλή φασοφυσιγγα από ότι έχω συμπεράνει εγώ προσωπικά,νομίζω πως είναι τα παρακάτω που θα αναφέρω.
Percorso- special palombe (nsi)
Rio royal pigeon LD
Rc4 serie oro
Αυτά από 36αρια
Καθώς και από 34γρ
B&p f2 classic
Nsi speed
Προσωπικά δεν τα έχω δοκιμάσει όλα σε μεγάλο βαθμό για να βγάλω τεκμηριωμένα συμπέρασματα για το πιο είναι καλυτερο καθώς δεν έχω βρει και πολλά πουλιά.
Πάντως από κατανομή την πιο καλή την πήρα από το percorso.
Δημοφιλέστερο νούμερο θα έλεγα το 6.
Χρήστο απολύθηκες και σε πιάσανε οι ανησυχίες ; .sarcastic.

Εχω ακόμα...13 Νοεμβρίου παίρνω το χαρτι.Απο 20 Οκτωβρίου όμως έχω κανονίσει να είμαι σε άδεια απολυσεως.terror.
Τουλάχιστον φέτος ξέρεις που θα τις ψάξεις πρώτα .Κοντά στο χωρίο έτσι ; ;)
Μη βιαστείς να ανεβείς Χρήστο.Τοτε που θα απολυθείς και μετα θα αρχίσουν τα καλά εκεί μέσα.

Back