D
Deleted member 2
Όχι Αλέξ είναι με συγκεντρωτήρα Νο5.5 σκάγια 36γρ
Αυτό που λες είναι 34γρ με μάλλινη νο8.5 για μικρά πουλιά.
μαζί σου!Στα πλαγιόκαννα θα το έριχνα λίγο. 34Νο5, 33Νο6, 32Νο7
becacciaΌχι Αλέξ είναι με συγκεντρωτήρα Νο5.5 σκάγια 36γρ
Αστυνομία θα φέρω ρε να σας μπουζουριασει. Ηλία άμα πάω θα σου πάρω 1 κουτί.
Έχουμε μιλήσει...! Έχω γράψει συγκεκριμένα ότι το σκότωμα του μου θύμιζε remi.Μεγάλος έρωτας με το percorso ρε παιδιά...σε δοκιμές με έχει αφήσει παντελώς αδιάφορο είτε σε μαλακές μέρες είτε σε κρύες ...πουλιά ζωντανά μέσα στο αίμα και κατανομές και διατρησεις κάτω του μετρίου...Γιατί δεν μιλάει κανείς για το rc 4 serie oro ...???
Ναι ψυχραιμία... ιδίως εκείνη τη στιγμή που είσαι μέσα στις βελανιδιές και για 3 ώρες δεν έχεις δει φτερό... και εκεί που σκέφτεσαι οτι θα είναι έτοιμο και εκείνο το φρικασε στο σπίτι, ξαφνικά καταλαβαίνεις τα αυτιά σου να κουνιούνται μονά τους και ακούς αυτόν τον ήχο από το 50αρι το κοπάδι που κάνει το κεφάλι σου να γυρίζει σαν το κοριτσάκι του εξορκιστη για να βρεις από που έρχονται...Ψυχραιμία σε αυτά τα κυνήγια είναι το α κ το ω..υστερα τα υπόλοιπα..
Τιποτα δεν ειναιΔεν έχω γεμίσει 36 κλπ γραμμάρια. Θα το πω όμως στον καπτεν
M@λ@κίες σου λέει...έχει γεμίσει ο καπετάνιος και δεν το ξέρει!!Τιποτα δεν ειναι
Σιγα μην ασχολείται με φυσίγγια .Τώρα το εχει ρίξει στη γράμμωση.M@λ@κίες σου λέει...έχει γεμίσει ο καπετάνιος και δεν το ξέρει!!
Rc 4 serie oro, μου εχουν δωσει την καλυτερη συγκεντρωση απο οσα εμπορικα εχω δοκιμασει στο πινακα.82% στα 35μ νο6.IM.Έχουμε μιλήσει...! Έχω γράψει συγκεκριμένα ότι το σκότωμα του μου θύμιζε remi.
Νικολα 20/3/2017.Σε τι καιρό ήρθε το 82%
Το θέμα είναι ότι σκοτώνουν. Τα πράσινα έσβηναν. Δεν είναι απλό.Rc 4 serie oro, μου εχουν δωσει την καλυτερη συγκεντρωση απο οσα εμπορικα εχω δοκιμασει στο πινακα.82% στα 35μ νο6.IM.
εεεεε και το f2 34 δεν σε χαλάει.... το εχω δει με τα μάτια μου και στο βαλτο .. σου παει!Οτι και να μου λέτε εγω δεν αλλάζω.
Percorso και το πουλάκι ...πάααααει !