Φυσίγγια για την Φάσσα

Καλημερα στην παρεα μετα απο αρκετο καιρο απουσιας. Πρωτη προτιμηση ειναι το percorso no6 αλλα θα δοκιμασω και νο5 φετος, τα alectoris speed νο6 και νο4 παρα πολυ καλα που τα εριξα περυσι. Τελος τα Δορκας condor που τα εριξα περυσι στο τελειωμα σε νο5 γαζωνει με το δικο μου οπλο, σε νο6 δεν με ενθουσιασε και πολυ. Αν καποιος θελει κατι οικονομικο παντως ας παρει τα alectoris speed γιατι ειναι παρα πολυ καλο φυσιγγι και πολυ φτηνο.

Μεγάλος έρωτας με το percorso ρε παιδιά...σε δοκιμές με έχει αφήσει παντελώς αδιάφορο είτε σε μαλακές μέρες είτε σε κρύες ...πουλιά ζωντανά μέσα στο αίμα και κατανομές και διατρησεις κάτω του μετρίου...Γιατί δεν μιλάει κανείς για το rc 4 serie oro ...???

Μεγάλος έρωτας με το percorso ρε παιδιά...σε δοκιμές με έχει αφήσει παντελώς αδιάφορο είτε σε μαλακές μέρες είτε σε κρύες ...πουλιά ζωντανά μέσα στο αίμα και κατανομές και διατρησεις κάτω του μετρίου...Γιατί δεν μιλάει κανείς για το rc 4 serie oro ...???
Έχουμε μιλήσει...! Έχω γράψει συγκεκριμένα ότι το σκότωμα του μου θύμιζε remi.

Ψυχραιμία σε αυτά τα κυνήγια είναι το α κ το ω..υστερα τα υπόλοιπα..
Ναι ψυχραιμία... ιδίως εκείνη τη στιγμή που είσαι μέσα στις βελανιδιές και για 3 ώρες δεν έχεις δει φτερό... και εκεί που σκέφτεσαι οτι θα είναι έτοιμο και εκείνο το φρικασε στο σπίτι, ξαφνικά καταλαβαίνεις τα αυτιά σου να κουνιούνται μονά τους και ακούς αυτόν τον ήχο από το 50αρι το κοπάδι που κάνει το κεφάλι σου να γυρίζει σαν το κοριτσάκι του εξορκιστη για να βρεις από που έρχονται...

Back