Φυσίγγια για την Φάσσα

Πολύ ανώτερο το percoso...έριχνα biturbo αλλά τα τελευταία χρόνια απογοητεύτηκα!
Κι εγω το ιδιο. Φωτια της εταιριας για μενα αποτελει το μπλε οποτε δουλευω μονο αυτο απο λαμπρου στα κυνηγια αυτα. Φυσιγγια που αξιζει επισης και μου αφησε παρα πολυ καλες εντυπωσεις ηταν το f2 36 σε νο 7 και 6. Ακριβο για 10αδα αλλα σε δυσκολες καιρικες συνθηκες εκανε χοντρη ζημεια

Τεσπα παιδια αν χρειαστει να παρω ΑΝ παω στα περασματα φετος πηρα την αποφαση να παρω του Μητσακου το 36. Ας κανω μια καταμετρηση πρωτα και θα δω
Πολλά δεν είναι τα 36 για τα Μπάσιματα...τα τελευταία χρόνια είναι πολύ γλυκός ο Οκτώβρης!

Πολλά γραμμάρια ρε Μάριε για τις φασσες...θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος... οτιδήποτε πάνω από 36 γραμμάρια υπερβολή... Σπάνια και σε πολύ δύσκολο καιρό και αν να ρίξεις παραπανω αν και πιστεύω πως γενικά δεν χρειάζεται!

Πολλά δεν είναι τα 36 για τα Μπάσιματα...τα τελευταία χρόνια είναι πολύ γλυκός ο Οκτώβρης!
E ναι....... .yel.

Οσο για το f2 36gr πόσο τα επαιρνες ρε Μάριε ; αν θυμαμαι τα βρίσκαμε απο 5 με 5.50 τη δεκάδα.Εγω δεν τα εχω δουλέψει παρα μονο μια δεκάδα που πήρα καποτε.

Πολλά γραμμάρια ρε Μάριε για τις φασσες...θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος... οτιδήποτε πάνω από 36 γραμμάρια υπερβολή... Σπάνια και σε πολύ δύσκολο καιρό και αν να ρίξεις παραπανω αν και πιστεύω πως γενικά δεν χρειάζεται!
Τα πηρα μονο και μονο για να δω την α0 που ειχα ακουσει οτι γεμιζονται. Συμφωνω το πολυ πολυ μεχρι 38 εβαζα και σπανια. Τα ειχα κοψει απο παλια αυτα... Τα ερηξα φλεβαρη μηνα σε ψηλωμενα πουλια, πολυ κυνηγημενα σε καλαμποκια

Δεν εχεις ριξει τα λεγομενα βουτηρακια , στα 40 γρ που λεει και μια ψυχη ..
Καυτό και μυρωδάτο μολυβάκι.terror.

Περσι εψαχνα και τα f2 34 και αν θυμαστε ειχα γραψει πως εδω κατω απο νο 7 για καιρο δεν υπηρχε τιποτα. Τα ζητουσα συνεχεια οσπου οταν ηρθε η παρτιδα ειχαν αλλαξει υλικά . Με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω φωτο
Τι άλλαξε?

Λοιπόν τα 2 μακράν καλύτερα και ανώτερα φυσίγγια που έχω ρίξει ποτε σε φάσσα πιο μαλακά και ανεπηρέαστα από οτιδήποτε καιρικές συνθήκες ήταν το federal premium 35,5 γραμ.νο 6 και remington express long range κι αυτό σε νο.6.υλικα πάντα ίδια χωρίς καμμία αλλαγή κάθε λίγο και λιγάκι.με τιμή όμως πλέον στα 30 και 35 ευρώ τα κατέστησαν απαγορευτικά.ευτυχως μου έχουν μείνει λίγα απ' τον πράσινο γίγαντα τα οποία χρησ.φειδωλα.απο κει και πέρα ακολουθούν όλα τα αλλα

Τα Remington πλέον μου είπε φίλος και φραγκατος φανατικός οπαδος τους οτι δεν είναι τα ιδια τα χάλασαν

Δεν τα εχω ρίξει ποτέ για να έχω προσωπική εμπειρία
Αυτά στο καινούργιο κουτί δεν τα έχω ρίξει ούτε εγώ.τα παλιά έχω ακόμα

μας τα χάλασε ο μαγαζάτορας τα Saga και από €11.5 που τα έπαιρνα μου είπε €15,να είναι καλά να τα χαίρεται....και επειδή ψάχνουμε και βρίσκουμε τσιμπήσαμε τα 3 τελευταία RC4 στα €11.5,,,ίσως να έχει την ίδια τιμή σε αυτά που περιμένει στα μέσα του μήνα

σε ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση Νικόλα @nikosdel ;)
20180709_160237_HDR.jpg

Kαλοριχτα φίλε Παύλο!!!

Back