Φυσίγγια για την Φάσσα

Τα φυσιγγια με 36 γρ. λογω του οτι προοριζονται για "καλα" θηραματα,καπου το χουν παρακανει στις τιμες,σκετη αισχροκερδια....για μενα καλα ειναι και τα 34 γρ.ιδιως για φασσες,π.χ nsi speed...απ τα καλυτερα( για να μη πω το καλυτερο ) 34αρια.....και με τιμη 8.20 εως 8.50,τελειο.....

μας τα χάλασε ο μαγαζάτορας τα Saga και από €11.5 που τα έπαιρνα μου είπε €15,να είναι καλά να τα χαίρεται....και επειδή ψάχνουμε και βρίσκουμε τσιμπήσαμε τα 3 τελευταία RC4 στα €11.5,,,ίσως να έχει την ίδια τιμή σε αυτά που περιμένει στα μέσα του μήνα

σε ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση Νικόλα @nikosdel ;)
20180709_160237_HDR.jpg
Παυλαρα φυσιγγαρα ειναι....δοκιμασμενο....11.9 τα ειχα παρει το 2015 6 κουτια..

Παυλαρα φυσιγγαρα ειναι....δοκιμασμενο....11.9 τα ειχα παρει το 2015 6 κουτια..

τα έριχνα όταν τα βρίσκαμε φτηνά στα ράφια,,,μετά πήραν πολύ επάνω και το ρίξαμε στα saga,,μακάρι να κρατήσει η τιμή των €11,5 να φορτώσουμε,,θα ενημερώσω και θα αναφέρω το μαγαζί όταν έχω πλήρη εικόνα από τιμές ώστε να μη γίνει μπέρδεμα

εγώ και φέτος θα το παίξω ελληνικά κατά κύριο λόγο ... μητσακος από πέρυσι που μας έμειναν σε 36 και 33 και μου άρεσαν τα σκοτώματα που πήρα, παίζουν και 3 κουτάκια percoso θα δοκιμάσω και τα 34αρια του gorilla και αν γίνεται χαμός από θήραμα .yel. βλέπουμε ;)
Γενικά πάντως θα αποφύγω την παραγγελία και αν μου λείψουν, που το εύχομαι, θα παίρνω από το μαγαζί του gorilla.
Εξάλλου πρέπει να δω και τι θα γουστάρει η νέα μου γκόμενα .my man.

τα έριχνα όταν τα βρίσκαμε φτηνά στα ράφια,,,μετά πήραν πολύ επάνω και το ρίξαμε στα saga,,μακάρι να κρατήσει η τιμή των €11,5 να φορτώσουμε,,θα ενημερώσω και θα αναφέρω το μαγαζί όταν έχω πλήρη εικόνα από τιμές ώστε να μη γίνει μπέρδεμα
https://www.megasalapatas.gr/Κυνήγι/Φυσίγγια/rc-4-caccia-oro-rc4caccia-rc?limit=100
Από ότι βλεπω ο Σαλαπατας τα έχει στα 11 Παύλο και νομίζω μεταφορικά δωρεάν για Αθήνα .
Δεν ξέρω όμως αν χρειάζεται ενημέρωση το σάιτ του.

εγώ και φέτος θα το παίξω ελληνικά κατά κύριο λόγο ... μητσακος από πέρυσι που μας έμειναν σε 36 και 33 και μου άρεσαν τα σκοτώματα που πήρα, παίζουν και 3 κουτάκια percoso θα δοκιμάσω και τα 34αρια του gorilla και αν γίνεται χαμός από θήραμα .yel. βλέπουμε ;)
Γενικά πάντως θα αποφύγω την παραγγελία και αν μου λείψουν, που το εύχομαι, θα παίρνω από το μαγαζί του gorilla.
Εξάλλου πρέπει να δω και τι θα γουστάρει η νέα μου γκόμενα .my man.
Κώστα αν σου τελειώσουν τα φυσίγγια φώναξε με να έρθω να βαράμε μαζί .micle.

Αν δεν εχει ενδιαφέρον ,μπορειτε να βαράτε και ξυνόγαλο .yel.

Αν δε έχει επίσης κατεβαίνεις στο τσίπουραδικο και βάρας μια χοιρινη τηγανια και μερικά τσίπουρακια και τους λες να παν να γαμ...ν οι καριόλες .sarcastic.

Αν δε έχει επίσης κατεβαίνεις στο τσίπουραδικο και βάρας μια χοιρινη τηγανια και μερικά τσίπουρακια και τους λες να παν να γαμ...ν οι καριόλες .sarcastic.
Προσωπικά δεν μπορώ να το κάνω αυτό .Εστω και με μηδαμινές πιθανότητες να εμφανιστούν , κάθομαι μεχρι αργά το απόγευμα στα βουνά να τις περιμένω και να τις γεμίζω μπινελίκια.
Βγάζω ενα βάρος απο μέσα μου .....:)
Ας τις βρούμε οπως πρεπει και όσο για τα φυσίγγια ειναι όλα εύκολα.

Προσωπικά δεν μπορώ να το κάνω αυτό .Εστω και με μηδαμινές πιθανότητες να εμφανιστούν , κάθομαι μεχρι αργά το απόγευμα στα βουνά να τις περιμένω και να τις γεμίζω μπινελίκια.
Βγάζω ενα βάρος απο μέσα μου .....:)
Ας τις βρούμε οπως πρεπει και όσο για τα φυσίγγια ειναι όλα εύκολα.

Έτσι ακριβώς!! Μέχρι να σβήσει και η τελευταία ελπίδα της ημέρας με τη δύση του ήλιου εκεί βίδομενος ακίνητος και καθώς γυρνάς για το αμάξι και πονάνε τα κόκκαλα από την ορθοστασια να τους ρίχνεις και τα τελευταία μπινελίκια :D

Για να γυρίσουμε στο θέμα μας τώρα, τα gorilla 34gr τα χει ρίξει κάποιος και αν ναι με τι καιρο? Τι πυριτιδα έχουν γνωρίζουμε?
Δεν πας απο κει καμμιά ώρα να τον πιάσεις στο μπλα ,μπλά ..... να σου δώσει 2,3 φυσίγγια να τα ριξεις τον Οκτώβρη να δεις τι κάνουν ; ζητάω πολλά ε ;
Καλά θα παω εγώ ..yel.
Και τα 35 με την tecna ηθελα να τα δω.
Παντως αυτο που ειδα με τα 32 που τα πηρα σε τιμή προσφοράς ,εμεινα εντυπωσιασμένος .

Δεν πας απο κει καμμιά ώρα να τον πιάσεις στο μπλα ,μπλά ..... να σου δώσει 2,3 φυσίγγια να τα ριξεις τον Οκτώβρη να δεις τι κάνουν ; ζητάω πολλά ε ;
Καλά θα παω εγώ ..yel.
Και τα 35 με την tecna ηθελα να τα δω.
Παντως αυτο που ειδα με τα 32 που τα πηρα σε τιμή προσφοράς ,εμεινα εντυπωσιασμένος .
Τα κόκκινα λες Δημήτρη? Αν ναι πότε τα έριξες και με τι καιρό?

Μωρέ Δημήτρη δεν τον πετυχαίνω στο μαγαζί... Μια γυναίκα είναι και δεν κατέχει από τέτοια κάνα δυο φορές που ρωτησα:D
Αυτά με την tekna και εγώ θέλω να τα δω... Θα τα πάρω φέτος να δούμε τι λένε!

Βασίλη έριξα τα μπλε 32gr με παγώνια στη μπεκάτσα μιλάμε σακατευουν... Τα κόκκινα 32gr με λίγη υγρασία και θερμοκρασίες από 5-20 βαθμούς που τα έριξα πελεκουσαν..... Με 8αρακι κατέβασα κουρουνα στα 40+μετρα ξερή... Ήταν και ο Νικόλας ο μικρός μαζί μου και γελάγαμε.... Επίσης και τα δύο θέλανε πολύ λίγη προσκοπευση, σχεδόν πάνω στο θηραμα.

Τελικα τα 34αρια τα χουμε δοκιμάσει? :)

Back