Φυσίγγια για την Φάσσα

Τα biturbo με έχουν απογοητεύσει...νομίζω πως κάτι άλλαξε και χάλασαν σαν φυσίγγια!
Παιδιά από φίλο ιδιογομωτη πληροφορήθηκα ότι κάποια lot της τέκνα είχαν κάποια θέματα...Και για αυτό μόλις διαπιστώθηκε η νόμπελ από 1.75χ36 που έδινε το έκανε 1.90 Χ 36 στα φυσίγγια παραγωγής της Αλλά εδώ είχαν ήδη κυκλοφορήσει...Εάν κάνω λάθος ας διορθώσει κάποιος...

Πάρτε και κανένα κονδορα να δοκιμασετε
Παλιά στην επαρχία τα είχαν σαν πολύ καλά χοντρά φυσίγγια....μετά μου είπαν τα έκοψαν γιατί χάλασαν...δεν έχω προσωπική εμπειρία...ένας μπάρμπας μου τα έριχνε σε Φάσσα και λαγό...απλά τα έκοψε!

Προσωπικά δεν μπορώ να το κάνω αυτό .Εστω και με μηδαμινές πιθανότητες να εμφανιστούν , κάθομαι μεχρι αργά το απόγευμα στα βουνά να τις περιμένω και να τις γεμίζω μπινελίκια.
Βγάζω ενα βάρος απο μέσα μου .....:)
Ας τις βρούμε οπως πρεπει και όσο για τα φυσίγγια ειναι όλα εύκολα.

Χαράς το κουράγιο σου. Εγώ θα είχα αρχίσει να δαγκώνω τους κορμούς των δένδρων :D

λοιπον gorilla 34 ,τα ειχα ριξει οκτωμβρη στα μπασιματα στης φασσες ,γρηγορο φυσιγγι με καθαρα σκοτωματα.techna edition con borra και 35 γρ πολυ καλα και τα δυο τα ειχα ριξει στης περδικες και αυτα πολυ ωραια φυσιγγια.δημητρη με τα rcoro στα αφησε πολυ ακριβα για δεκα κουτια.[ευριπιδη το καφε δεν χαλασε! για ξαναδοκιμασε το?]

λοιπον gorilla 34 ,τα ειχα ριξει οκτωμβρη στα μπασιματα στης φασσες ,γρηγορο φυσιγγι με καθαρα σκοτωματα.techna edition con borra και 35 γρ πολυ καλα και τα δυο τα ειχα ριξει στης περδικες και αυτα πολυ ωραια φυσιγγια.δημητρη με τα rcoro στα αφησε πολυ ακριβα για δεκα κουτια.[ευριπιδη το καφε δεν χαλασε! για ξαναδοκιμασε το?]

περιεκτικότατος και λακωνικός!! 2 γραμμές τα είπες όλα :D
Ευχαριστώ για την απάντηση!;)

φασσούλες ετοιμαστείτε !
37838156_10155898837396799_6344743775205588992_n.jpg

λοιπόν τιμή από €8,2 στα €7,5 μη με ρωτήσετε από που,,,όποιος θέλει από Αθήνα να μου στείλει μήνυμα να τον εξυπηρετήσω,,αν τα βρεί πιο φτηνά να τα πάρει,,,σέβομαι τον επαγγελματία είναι φίλος μου και δεν θέλω αυριο μεθαυριο που ίσως αλλάξουν οι τιμές να τον πρήζουν ,,,αφου προχθες τα είχες €7,5 και τα σχετικά

Θα κάνω και μια ερώτηση λίγο off topic..
συνήθως έχω δει να γεμίζουν τα 34γρ με mb32 και τα 36γρ με mb36, ποια η διαφορά στις 2 πυρίτιδες και γιατί δεν τις προτιμάτε γενικότερα?? Γενικά εμένα η mb36 μου αρέσει πολύ στα σκοτώματα και δεν έχω δει αλλαγές στις καιρικές συνθήκες ειδικά Γιαννενα που η θερμοκρασία το πρωί μπορεί να είναι -10 και το μεσημέρι +18... ή δεν τις κατάλαβα :D
Την mb32 νομίζω δεν την έχω κυνηγήσει...
Να μαθαίνουμε από τους έμπειρους και ψαγμένους και κάνα δυο μυστικά ;)

Last edited:
Οι πυρίτιδες mb32 και mb36 έχουν πολλούς φίλους κυνηγούς στην Ευρώπη, οι διαφορές τους είναι στην προοδευτικότητα τις καύσης. Η P&B έχει πολλά φυσίγγια με διάφορα σεταπ.
Ένα πολύ καλό φυσίγγι για την φάσσα ειναι το colombacio mygra ίσως κάτι καλύτερο στα 15€ να μην βρεις.

Back