Πολύ καιρό τώρα όπως και το καφεΤα biturbo με έχουν απογοητεύσει...νομίζω πως κάτι άλλαξε και χάλασαν σαν φυσίγγια!
Πολύ καιρό τώρα όπως και το καφεΤα biturbo με έχουν απογοητεύσει...νομίζω πως κάτι άλλαξε και χάλασαν σαν φυσίγγια!
Παιδιά από φίλο ιδιογομωτη πληροφορήθηκα ότι κάποια lot της τέκνα είχαν κάποια θέματα...Και για αυτό μόλις διαπιστώθηκε η νόμπελ από 1.75χ36 που έδινε το έκανε 1.90 Χ 36 στα φυσίγγια παραγωγής της Αλλά εδώ είχαν ήδη κυκλοφορήσει...Εάν κάνω λάθος ας διορθώσει κάποιος...Τα biturbo με έχουν απογοητεύσει...νομίζω πως κάτι άλλαξε και χάλασαν σαν φυσίγγια!
Παλιά στην επαρχία τα είχαν σαν πολύ καλά χοντρά φυσίγγια....μετά μου είπαν τα έκοψαν γιατί χάλασαν...δεν έχω προσωπική εμπειρία...ένας μπάρμπας μου τα έριχνε σε Φάσσα και λαγό...απλά τα έκοψε!Πάρτε και κανένα κονδορα να δοκιμασετε
Προσωπικά δεν μπορώ να το κάνω αυτό .Εστω και με μηδαμινές πιθανότητες να εμφανιστούν , κάθομαι μεχρι αργά το απόγευμα στα βουνά να τις περιμένω και να τις γεμίζω μπινελίκια.
Βγάζω ενα βάρος απο μέσα μου .....
Ας τις βρούμε οπως πρεπει και όσο για τα φυσίγγια ειναι όλα εύκολα.
Μα κι εγώ το ίδιο κάνω.Ολοι οι κορμοί ειναι φαγωμένοι απο μένα κι ας νομίζουν μερικοί πως είναι απο αγριογούρουνα.Χαράς το κουράγιο σου. Εγώ θα είχα αρχίσει να δαγκώνω τους κορμούς των δένδρων
Μα κι εγώ το ίδιο κάνω.Ολοι οι κορμοί ειναι φαγωμένοι απο μένα κι ας νομίζουν μερικοί πως είναι απο αγριογούρουνα.
Αυξήθηκαν τα γουρούνια σου λέει μετά και τρώνε τα δένδρα. Που να ξέραν
λοιπον gorilla 34 ,τα ειχα ριξει οκτωμβρη στα μπασιματα στης φασσες ,γρηγορο φυσιγγι με καθαρα σκοτωματα.techna edition con borra και 35 γρ πολυ καλα και τα δυο τα ειχα ριξει στης περδικες και αυτα πολυ ωραια φυσιγγια.δημητρη με τα rcoro στα αφησε πολυ ακριβα για δεκα κουτια.[ευριπιδη το καφε δεν χαλασε! για ξαναδοκιμασε το?]
C-7Παύλο καλόριχτα και να μην αφήσεις φτερό
Αυτά με τη πυρίτιδα είναι γεμισμένα??
Παύλο καλοριχτα.φασσούλες ετοιμαστείτε !