Φυσίγγια για την Φάσσα

Μωρέ Δημήτρη δεν τον πετυχαίνω στο μαγαζί... Μια γυναίκα είναι και δεν κατέχει από τέτοια κάνα δυο φορές που ρωτησα:D
Αυτά με την tekna και εγώ θέλω να τα δω... Θα τα πάρω φέτος να δούμε τι λένε!

Βασίλη έριξα τα μπλε 32gr με παγώνια στη μπεκάτσα μιλάμε σακατευουν... Τα κόκκινα 32gr με λίγη υγρασία και θερμοκρασίες από 5-20 βαθμούς που τα έριξα πελεκουσαν..... Με 8αρακι κατέβασα κουρουνα στα 40+μετρα ξερή... Ήταν και ο Νικόλας ο μικρός μαζί μου και γελάγαμε.... Επίσης και τα δύο θέλανε πολύ λίγη προσκοπευση, σχεδόν πάνω στο θηραμα.

Τελικα τα 34αρια τα χουμε δοκιμάσει? :)

Τα κόκκινα ναι.Τελη Φεβρουαρίου.Δεν κυνήγησα μ αυτα,μόνο σε χαρτι εριξα 3 φυσίγγια με short anaconda στα 30 ή 35 μ.Ειχα ανεβάσει τις τουφεκιές
Φέτος πήρα από τον Σαλαπάτα με την προσφορά που είχε κάνει κάποια 32άρια κόκκινα και σκέφτομαι αν πρέπει να τα ρίξω στα περάσματα του Οκτώβρη ή να τα αφήσω για όταν κρυώσει ο καιρός. Πάντως τον Οκρώβρη που οι θερμοκρασίες παίζουν 15-25 και έχει και την υγρασία του, νομίζω πως ξεφτιλίζονται πολλά φυσίγγια!

Εγώ χρησιμοποιούσα για αρκετά χρόνια τα lako τα 35 γραμμάρια,απλά για μένα & όσοι το είχαν δοκιμάσει ήταν καταπληκτικό.Αλλά δυστυχώς έκλεισε,ευτυχώς πριν κλείσει έκανα μια καλή καβάντζα καμμιά 20αριά κουτιά & θα δω μέχρι πότε θα με βγάλουν.Μετά θα προτιμήσω μάλλον ή τα biturbo η τα b&p

Εγώ χρησιμοποιούσα για αρκετά χρόνια τα lako τα 35 γραμμάρια,απλά για μένα & όσοι το είχαν δοκιμάσει ήταν καταπληκτικό.Αλλά δυστυχώς έκλεισε,ευτυχώς πριν κλείσει έκανα μια καλή καβάντζα καμμιά 20αριά κουτιά & θα δω μέχρι πότε θα με βγάλουν.Μετά θα προτιμήσω μάλλον ή τα biturbo η τα b&p
Αν βρεις χρόνο σφάξε ένα να δούμε με τι τα γεμίζει!!

http://www.ypaithros.gr/tsexia-meiosi-ptinon-logo-cap/ αξίζει μια μάτια παιδιά...Μια ματιά για να βγουν κάποια συμπεράσματα και προσθέστε ότι στην Ανατολική Ευρώπη που πράγματα ακόμα είναι εντελώς χύμα πέφτουν μέχρι δηλητηριασμένα δολώματα σιταριού για καταπολέμηση επιβλαβών σε τεράστιες εκτάσεις...

Δεν πας απο κει καμμιά ώρα να τον πιάσεις στο μπλα ,μπλά ..... να σου δώσει 2,3 φυσίγγια να τα ριξεις τον Οκτώβρη να δεις τι κάνουν ; ζητάω πολλά ε ;
Καλά θα παω εγώ ..yel.
Και τα 35 με την tecna ηθελα να τα δω.
Παντως αυτο που ειδα με τα 32 που τα πηρα σε τιμή προσφοράς ,εμεινα εντυπωσιασμένος .
Τα 35αρια τα τέκνα σε κασετίνα των δέκα είναι πολύ καλά!

Τα biturbo με έχουν απογοητεύσει...νομίζω πως κάτι άλλαξε και χάλασαν σαν φυσίγγια!

Back