Φυσίγγια για την Φάσσα

Καλά άμα πάμε για φάσες δεν θα χαραμίζω 36 γρ για τσίχλες. Από θέμα σκόπευσης είναι ένα θέμα αυτό για μένα αφού είμαι μέτριος συνήθως σκοπευτής. Συν ότι όπως προείπα ότι θα θέλω χρόνο να συνηθίσω τις προσκοπεύσεις της φάσας...

Καλά άμα πάμε για φάσες δεν θα χαραμίζω 36 γρ για τσίχλες. Από θέμα σκόπευσης είναι ένα θέμα αυτό για μένα αφού είμαι μέτριος συνήθως σκοπευτής. Συν ότι όπως προείπα ότι θα θέλω χρόνο να συνηθίσω τις προσκοπεύσεις της φάσας...
Όλα στο μυαλό είναι!

Saga High Speed μαζί με Alectoris Speed ,,,σε αυτά τα δύο παίζω πλεόν
Μάνο θα σου πρότεινα το Alectoris Speed το μαύρο στα 36 γραμμάρια σε 6άρι!
Πολύ ωραίο φυσίγγι και στα 8,4 Ευρώ παρακαλώ!
Σε δοκιμές που κάναμε και στο θήραμα και στα χαρτόνια ήταν εξαιρετικό.

Alecrtoris Speed. Φυσιγγάρα!!! Ακόμη και σε κρύα κάτω του μηδενός.... ;)

Θυμάμαι μια φορά που περίμενα τις φάσσες και είχα μέσα στο όπλο Remington express 36 6 άρια πέρασαν κανα δύο φορές δεντροτσιχλες και δεν τουφέκισα. Ε την Τρίτη φορά τις πλάκωσα με τα ρεμινγκτον. Μετά από λίγο λέω δε βάζω κανα ψηλότερο Αφού περνάει που και που καμιά δεντροτσιχλα; Είχα θυμάμαι κάτι τρία άλφα 9 άρια. Μόλις τα βάζω μέσα περνάνε 4 φάσσες σε καλή σχετικά βολή αλλά δε την έλεγες και κοντά. Τραβάω με το 9αρι και πέφτει μια ξερή. Παντως είχα πάρει αρκετές με τα ρεμινγκτον. Φυσιγγαρα. Πολύ καλό και το γερμανικό rottweil που είχα δοκιμάσει σε 6 αρι.

Οτι και να μου λέτε εγω δεν αλλάζω.
Percorso και το πουλάκι ...πάααααει !
Με την Τέκνα τα ξαναβρικες Δημήτρης;Γιατί θυμάμαι που έλεγες ότι σου έκανε κάτι τζιριτζατζουλες:D!
Λογικά αρχές Νοεμβρίου θα ανεβω αν όλα πάνε καλά και θα κάτσω καμία 15αρια μέρες.Απο εκεί και πέρα ότι θέλει ας γίνει...το πολύ πολύ να ρίξω τον καημο μου στην προβατινα και τις μπύρες όπως πέρυσι.
Θα ανηφορισεις και εσύ τότε;

Back