Για αυτο σου λέω,βάλε το κ στον λαγό..
Άλλα τα μάτια του λαγού
Για αυτο σου λέω,βάλε το κ στον λαγό..
Ναι ρε μην τρελαίνεσαι.Αν αρχίσεις τις δοκιμές με τέτοια ποσά ,άντε γεια !Εντάξει 33 και 34 ευρώ δεν δίνω, μου φαίνονται υπερβολικά. Αλλά ένα ποσό μέχρι 15 ευρώ μου φαίνεται πιο λογικό για τα θέλω μου.
Εντάξει 33 και 34 ευρώ δεν δίνω, μου φαίνονται υπερβολικά. Αλλά ένα ποσό μέχρι 15 ευρώ μου φαίνεται πιο λογικό για τα θέλω μου.
Ναι ρε μην τρελαίνεσαι.Αν αρχίσεις τις δοκιμές με τέτοια ποσά ,άντε γεια !
Όλα στο μυαλό είναι!Καλά άμα πάμε για φάσες δεν θα χαραμίζω 36 γρ για τσίχλες. Από θέμα σκόπευσης είναι ένα θέμα αυτό για μένα αφού είμαι μέτριος συνήθως σκοπευτής. Συν ότι όπως προείπα ότι θα θέλω χρόνο να συνηθίσω τις προσκοπεύσεις της φάσας...
Saga High Speed μαζί με Alectoris Speed ,,,σε αυτά τα δύο παίζω πλεόν
Μάνο θα σου πρότεινα το Alectoris Speed το μαύρο στα 36 γραμμάρια σε 6άρι!
Πολύ ωραίο φυσίγγι και στα 8,4 Ευρώ παρακαλώ!
Σε δοκιμές που κάναμε και στο θήραμα και στα χαρτόνια ήταν εξαιρετικό.
Θα θελα και εγώ ένα κουτί 6αρια....Μιας και έχω τον κ Χρήστο δίπλα στη δουλειά ίσως πεταχτώ αύριο μια βόλτα να τσιμπήσω 2 κουτάκια.
Να πας να τα πάρεις .Θα θελα και εγώ ένα κουτί 6αρια....
Δεν σε ρώτησε κανείς!!!αν και τον Οκτώβρη θα του κλέψω πριν πάω στο καρτέρι.Να πας να τα πάρεις .
1-0 !!!
Με την Τέκνα τα ξαναβρικες Δημήτρης;Γιατί θυμάμαι που έλεγες ότι σου έκανε κάτι τζιριτζατζουλες!Οτι και να μου λέτε εγω δεν αλλάζω.
Percorso και το πουλάκι ...πάααααει !
b&p mygra colombaccioΕντάξει 33 και 34 ευρώ δεν δίνω, μου φαίνονται υπερβολικά. Αλλά ένα ποσό μέχρι 15 ευρώ μου φαίνεται πιο λογικό για τα θέλω μου.
Στα πλαγιόκαννα θα το έριχνα λίγο. 34Νο5, 33Νο6, 32Νο7Θα πω Νο6 στα 34αρια, Νο5 στα 36αρια και θα βαρας παντού
b&p mygra colombaccio
Αν βρεις 2-3 από φίλο κάνε δοκιμή. Κεραυνός είναι