Ούτε συνεννοημένοι να είμαστε, τα ίδια πήρα και γω σήμεραΤελικά πήρα τα NSI 35gr δύο 10άδες Νο3
Να δεις πως θα κουδουνίσει το κεφάλι σου μόλις τα ρίξειςΑυτά πολύ κουδουνίζουν ρε μάγκες!
Ούτε συνεννοημένοι να είμαστε, τα ίδια πήρα και γω σήμερα
Να δεις πως θα κουδουνίσει το κεφάλι σου μόλις τα ρίξεις
Εδώ τα καινούργια φυσίγγια με ατσάλινα σκάγια του Κύργια και τα στοιχεία τους...
http://www.kirgias.gr/default.asp?page=listview&LangId=316&MID=17&CID=11&menu=left
Εντύπωση προκαλεί το εύρος των νούμερων σκαγίων που έχουν και τα τρία φυσίγγια!
Εδώ τα καινούργια φυσίγγια με ατσάλινα σκάγια του Κύργια και τα στοιχεία τους...
http://www.kirgias.gr/default.asp?page=listview&LangId=316&MID=17&CID=11&menu=left
Εντύπωση προκαλεί το εύρος των νούμερων σκαγίων που έχουν και τα τρία φυσίγγια!
Κωστα για μενα μην χρησιμοποιεις 3 διαφορετικα φυσιγγια στο οπλο σου, καθε ενα εχει την δικη του συμπερφιφορα και μπορει να θελει κ διαφορετικες προσκοπευσεις... Προσπαθησε να μεινεις σε μια ή σε δυο μαρκες το πολυ ειδικα σε ενα κυνηγι που δεν εχει πολλες ευκαιριες για δοκιμες... Οπου επιτρεπονται τα μολυβδινα παντως το F2 ειναι πολυ καλο φυσιγγι... Παιξε με Biturbo και F2... Το Biturbo το γουσταρει πολυ η Benelli, και το 36αρι και το 38αρι, πολυ αποτελεσματικα... Οταν με το καλο σου τελιεωσουν τα F2 παρε ενα 38αρι σε 4αρι...
Κωστα το πιο φονικο φυσιγγι που εχω ριξει ειναι το Remington Nitro Magnum σε 70αρι καλυκα, αλλα ειναι του πανακριβου... Αν κανεις πολλες τουφεκιες δεν συμφέρει ουτε αυτο, ουτε το Express Long Range που επισης ειναι πολυ καλο... Αν παντως εριχνα 1-2 κουτια το χρονο, μονο σε Remington θα κοιταγα, να ξερω οτι αν δεν παρω το παπι θα ειναι καθαρα δικο μου λαθος ακομα και σε οριακες αποστασεις...ή πάρε κάνα Remington long range σε 5 .... Και νεταρες
Κωστα το πιο φονικο φυσιγγι που εχω ριξει ειναι το Remington Nitro Magnum σε 70αρι καλυκα, αλλα ειναι του πανακριβου... Αν κανεις πολλες τουφεκιες δεν συμφέρει ουτε αυτο, ουτε το Express Long Range που επισης ειναι πολυ καλο... Αν παντως εριχνα 1-2 κουτια το χρονο, μονο σε Remington θα κοιταγα, να ξερω οτι αν δεν παρω το παπι θα ειναι καθαρα δικο μου λαθος ακομα και σε οριακες αποστασεις...
Ax τι μου θυμισες τωρα... Το 4χ6 να δεις τι εκανε...αχχχχχχχ... .ghe. Μια δεκαδουλα τετοια θελει το δικανο...αποκλειστικά με Remington nitro magnum και ίσως για τελευταίο ένα duplex 4x6.
ή πάρε κάνα Remington long range σε 5 .... Και νεταρες
Κωστα το πιο φονικο φυσιγγι που εχω ριξει ειναι το Remington Nitro Magnum σε 70αρι καλυκα, αλλα ειναι του πανακριβου... Αν κανεις πολλες τουφεκιες δεν συμφέρει ουτε αυτο, ουτε το Express Long Range που επισης ειναι πολυ καλο... Αν παντως εριχνα 1-2 κουτια το χρονο, μονο σε Remington θα κοιταγα, να ξερω οτι αν δεν παρω το παπι θα ειναι καθαρα δικο μου λαθος ακομα και σε οριακες αποστασεις...
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ενώ τα φυσίγγια αυτά φτιάχτηκαν για τέλειος διαφορετικές κλιματολογικες συνθήκες, και έχουν χρησιμοποιηθεί στη χώρα μας από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο, από κυνήγι περδικας, λαγου ως υδροβια και πάντα τα καλύτερα λόγια και οι κυνηγοί να πίνουν νερό στο όνομα τους. Που νομίζετε ότι οφείλεται αυτό εκτός την τεχνογνωσία που έχει σαν εταιρεία.Συμφωνώ για τα remington και ξέρω την αξία τους ( και με τις δυο έννοιες )
Στη φάσσα γεμίζω το όπλο αποκλειστικά με Remington nitro magnum και ίσως για τελευταίο ένα duplex 4x6. Πολύ ακριβά και τα δυο σαν φυσίγγια αλλά είναι αυτό που λες. Αν ξέρεις ότι οι τουφεκιές θα είναι μετρημένες αξίζουν.
και τα σκληρα σκαγια!!! Και οτι δεν ειναι αλμπανιδες κ να αλλαζουν συνταγη καθε χρονο