Φυσίγγια για το βάλτο

Βρε παιδιά την παλιά καλή συνταγή των fly Target premier γιατί δεν την φτιάχνουν? Δόξα το Θεό σκληρά σκάγια βρίσκεις εύκολα (έστω επιμεταλλωμένα). Ακόμη και αν δεν επιτρέπονται για υδρόβια, θα γαμούν σε φασα και λαγό.
Κάτι έχει πάρει το μάτι μου από premier το καλό το παλιό..οποίος συλλέκτης και μη θέλει μπορώ να του στείλω..

αν εχει χρησ. καποιος απο εσας το super caccia long distance σε νο. 3 και 4 θα ηθελα τις εντυπωσεις του οπως και το pm 40 στα ιδια νουμερα
Αχ ρε λουμπινα αχ...
Θα δοκιμασω σε ζορικο καιρο φετος οσα μπορεσω απο αυτα και θα επανέλθω.
Super caccia και percorso για αρχη.

Lambro Biturbo 38 gr
Δεν ξερω πλεον τι λενε με τις αλλαγες στην Tecna, μιας κ ριχνω μονο δικα μου, αλλα οταν πρωτοβγηκαν αυτα τα φυσιγγια, την πρωτη χρονια, ειχαν πολυ ψαγμενη συνταγη, τα ειχα ριξει στον Εβρο, νομιζω 5-6 χρονια πισω...
Τουφεκιες φαρμακι... Θυμαμαι χαρακτηριστικα μια φορα, ειχα τουφεκισει ενα κουταλα πανω απο 50 μετρα κ ειχε καπνισει ολοκληρος στον αερα... Καπνισμα ομως... Αφου σταματησε μια βαρκα, κ βγαινει ενας κυνηγος κ μου λεει "να σε ρωτησω ρε φιλε, εσυ το τουφεκισες αυτο το πουλι? Με τι φυσιγγι ρε φιλε, γιατι εχουμε βρει τον μπελα μας αυτη τη φορα με τα ταδε..."
Ξερω σιγουρα οτι εχουν αλλαξει συγκεντρωτηρα απο τοτε κ λιγο την αναλογια σε πυριτιδα, αλλα δεν τα εχω ξαναριξει... Εχω ενα κουτι 3αρια απο τα καινουργια στη ντουλαπα που ειχαν μεινει απο δοκιμη απο το περιοδικο...
Θα τα ξαναδοκιμαζα σιγουρα παντως.,..

Δεν ξερω πλεον τι λενε με τις αλλαγες στην Tecna, μιας κ ριχνω μονο δικα μου, αλλα οταν πρωτοβγηκαν αυτα τα φυσιγγια, την πρωτη χρονια, ειχαν πολυ ψαγμενη συνταγη, τα ειχα ριξει στον Εβρο, νομιζω 5-6 χρονια πισω...
Τουφεκιες φαρμακι... Θυμαμαι χαρακτηριστικα μια φορα, ειχα τουφεκισει ενα κουταλα πανω απο 50 μετρα κ ειχε καπνισει ολοκληρος στον αερα... Καπνισμα ομως... Αφου σταματησε μια βαρκα, κ βγαινει ενας κυνηγος κ μου λεει "να σε ρωτησω ρε φιλε, εσυ το τουφεκισες αυτο το πουλι? Με τι φυσιγγι ρε φιλε, γιατι εχουμε βρει τον μπελα μας αυτη τη φορα με τα ταδε..."
Ξερω σιγουρα οτι εχουν αλλαξει συγκεντρωτηρα απο τοτε κ λιγο την αναλογια σε πυριτιδα, αλλα δεν τα εχω ξαναριξει... Εχω ενα κουτι 3αρια απο τα καινουργια στη ντουλαπα που ειχαν μεινει απο δοκιμη απο το περιοδικο...
Θα τα ξαναδοκιμαζα σιγουρα παντως.,..
2 γραμαρια τεκνα με Τζοβιανι , ασε τον κοσμο να λεει ότι θελει , και για τον παγκοσμιο πρωταθλητη αρνητικα θα ακουσεις , εσυ να ακους το μυαλο σου φιλε τι λεει , η Τεκνα είναι βασιλισσα αλλα θελει τα γουστα της

Last edited:
Πριν 8-9 χρονια ειχα ενα φαμπαρμ γαμα λουχ.τριμπορ.ΒΑΣΗ αλουμ. ΑΥΤΟ το οπλο πηγενε γαζι σε τρελες αποστασεις με ακαρ. σκοτοματα μια σηνταγη με τεκνα σε 76 καλ. 2. /49./ νο 0 με sg mag. kai 684 λες και βαρουσα με αεροβολο.ΕΝΑ σκαγι το τσιμπαγε και ηταν νεκρο. πολυ καλο οπλο..sarcastic.;)ουτε κουνισε ποτε ουτε παραπονεθηκε.

Γκάλοπ... ΑΝ επιτρέπονταν τα μολύβδινα σε γενικό κυνήγι ημέρας με βολές από 30 εωςςςςςςςς όσο μπορεί ο καθένας , τι νούμερο κ γρμ θα διαλέγατε (μιλάμε για χειμώνα)... Το πολύ 2 επιλογές.
Εγώ θα έλεγε από 36-40 4αρι.

36 με 38 γραμμάρια και σκάγια νούμερο 5 με ένα δυάρι τσοκ....

Μιας κ το ξέχασα ...σε τσοκ το αγάπημενο μου Carlson's IM ή το Brain TM ...πιο σφιχτά από 2* ούτε έχω δοκιμάσει ούτε κ θέλω, μιας κ όπως έχω γράψει πολλές φορές...θέλω να έχω σίγουρα ...τα σίγουρα πουλιά
Εμενα παλι δεν μου αρεσουν τα σηγουρα πουλια... Βαριεμαι. νο 3 στα 44 γρ θα διαλεγα εγω.

Back