Έχω αρκετά κουτάκια eco για την έναρξη Μάριε .Δεν ειν ανάγκη να πάρεις ποσότητες για τις ημέρες της έναρξης. Για σεπτ κυρίως είναι καλή επιλογή εάν σου αρεσαν
Έχω αρκετά κουτάκια eco για την έναρξη Μάριε .Δεν ειν ανάγκη να πάρεις ποσότητες για τις ημέρες της έναρξης. Για σεπτ κυρίως είναι καλή επιλογή εάν σου αρεσαν
Αυτά που είδα λέω φίλε αν μου άρεσαν θα το έλεγα δεν θέλω να μειώσω τα φυσίγγια της εταιρείας ούτε και έχω λόγω να το κάνω είμαστε εδώ για να ανταλλάξουμε απόψεις και συμπεράσματα....Τα φυσίγγια δεν είχαν διάτρηση;
Νομιζα πώς έχει καθιερωθεί σαν τον ποιοτικότερο Έλληνα κατασκευαστή. Εκεί αποδίδονται και οι τιμές του.
Τα μπλε σε σχεση με τα κοκκινα ειναι πιο ενισχυμένα για το κρύο λενε... Τι διαφορες κατάλαβες; Εχω μερικά μερικά μπλε αλλα δεν εχω ριξει ουτε ενα ακομα. Κοκκινα και πρασινα(32-31) πολυ καλα αλλα ο fiem καλυκας με ενοχλεί λιγο που εχει εντονες ραβδωσεις. Η δικη μου τουλαχιστον παρτιδα σε διαφόρους τυπους φυσιγγιων ηταν ολα σαν αρελιαστα, εχουν μικρό εξογκωμα. Ειχα γραψει σχετικά περισυ.Από gorilla έχω δοκιμάσει το eco,quail,red,blue και το tordo.Με όλα έμεινα πολύ ικανοποιημένος.Για εμένα εκεί που χάνουν τα συγκεκριμένα φυσίγγια είναι η τιμή.
Σωστός, εννοείται, αναρωτιόμουν μήπως δεν βοηθάει και το όπλο.Αυτά που είδα λέω φίλε αν μου άρεσαν θα το έλεγα δεν θέλω να μειώσω τα φυσίγγια της εταιρείας ούτε και έχω λόγω να το κάνω είμαστε εδώ για να ανταλλάξουμε απόψεις και συμπεράσματα....
Ναι είναι πιο δυνατό το μπλε από το κόκκινο.Και αυτά που έχω είναι με ελαφρά εξογκώματα στο κλείσιμο .Τα μπλε σε σχεση με τα κοκκινα ειναι πιο ενισχυμένα για το κρύο λενε... Τι διαφορες κατάλαβες; Εχω μερικά μερικά μπλε αλλα δεν εχω ριξει ουτε ενα ακομα. Κοκκινα και πρασινα(32-31) πολυ καλα αλλα ο fiem καλυκας με ενοχλεί λιγο που εχει εντονες ραβδωσεις. Η δικη μου τουλαχιστον παρτιδα σε διαφόρους τυπους φυσιγγιων ηταν ολα σαν αρελιαστα, εχουν μικρό εξογκωμα. Ειχα γραψει σχετικά περισυ.
Τι να πω ίσως δεν ταιριάζουν στο όπλο μου αλλά και φίλος με M2 τα ίδια μου είπε....Σωστός, εννοείται, αναρωτιόμουν μήπως δεν βοηθάει και το όπλο.
Μήπως η καθιέρωση σαν το ποιοτικότερο Έλληνα κατασκευαστή οφείλεται στις υψηλές τιμές του στα 28-33γρ;Τα φυσίγγια δεν είχαν διάτρηση;
Νομιζα πώς έχει καθιερωθεί σαν τον ποιοτικότερο Έλληνα κατασκευαστή. Εκεί αποδίδονται και οι τιμές του.
Το μπλε είναι εξαιρετικο σε θερμοκρασία λίγο πάνω έως αρκετά κατω από το μηδέν και με αρκετη υγρασία...αποδίδει εξαιρετικά χωρίς να χρειαστεί να αυξήσεις προσκοπευσεις!Ναι είναι πιο δυνατό το μπλε από το κόκκινο.Και αυτά που έχω είναι με ελαφρά εξογκώματα στο κλείσιμο .
Δεν διαφωνώ καθόλου, αντίθετα!Μήπως η καθιέρωση σαν το ποιοτικότερο Έλληνα κατασκευαστή οφείλεται στις υψηλές τιμές του στα 28-33γρ;
Γιατί σαν υλικά δεν χρησιμοποιεί τα πιο ακριβά.
Κι άλλος Έλληνας κατασκευαστής, εξ Αχαΐας ορμώμενος, τα ίδια ισπανικά υλικά βάζει, αλλά έχει τα φθηνότερα φυσίγγια στην Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος. Και σε απόδοση δε νομίζω προσωπικά ότι υστερούν σημαντικά κάπου.
Πολλές φορές νομίζουμε ότι αν πληρώσουμε κάτι ακριβά έχει και καλύτερη απόδοση/ποιότητα. Νομίζω πως δεν ισχύει πάντα αυτό, τουλάχιστον όσον αφορά τα φυσίγγια, για μένα έχει καταρριφθεί.
Μα καλά με μπενελι πήγες να τα ριξεις?Αυτά που είδα λέω φίλε αν μου άρεσαν θα το έλεγα δεν θέλω να μειώσω τα φυσίγγια της εταιρείας ούτε και έχω λόγω να το κάνω είμαστε εδώ για να ανταλλάξουμε απόψεις και συμπεράσματα....
Μπα που να ξεμίνεις.....Έχω αρκετά κουτάκια eco για την έναρξη Μάριε .
Δηλαδή εσύ κερνάς χαμομήλι αντί για τσάϊ...;;;
Μακάρι να ήταν όλες οι κατάρες τέτοιες φίλε .
Όταν λέω αρκετά εννοώ 3-4.Είμαι πολύ κεντροτουφεκάω ο άτιμος και μου μένουν ..
Kαι... όποιος πρόλαβε... "τον Κύριο είδε"...!!!Ο νεαρος που ειναι υπευθυνος στα οπλα φυσιγγια στον Σαλαπατα ειναι φιλος. Με το που θα με ενημερωσει θα περασω το μυνημα αμεσως.
Με 8άρια σκάγια, νομίζω θα 'ταν καλύτερα...! Σαφώς περισσότερα σκάγια, πιο πυκνή σε σκάγια η ροζέτα/κατανομή...Γέμισα ένα κουτάκι AS CX 2000 1.45 X 30 N.7 couvette +diana 14 mm 6* 57.40
Για τα τρυγονάκια ασφαλώς