Εμ δεν ξερω, ολοι σε αναμενα καρβουνα καθομαστεΕιναι που κοντευουν οι μερες και ξερεις
Εμ δεν ξερω, ολοι σε αναμενα καρβουνα καθομαστεΕιναι που κοντευουν οι μερες και ξερεις
Ευχαριστούμε Παυλάρα....Σίγουρα θα'ναι μαλακό με την AS στο 1,32...και έχουν κ καταπληκτική τιμή.....(mega Salapatas 4,90€)...
Καλο ειναι στα τρυγονια να μην κανεις δοκιμες.Μακαρι να δουλεψουν καλα τα λαμπρο με τα kicks και ολα θα πανε καλα ! Απλα καθε φορα που δοκιμαζεις καινουριο φυσιγγι ειναι καπως... Σαν να βγαινεις με καινουρια γκομενα.. χαχαχχα
Σωστο και αυτο .... Δεν εχεις αδικοΚαλο ειναι στα τρυγονια να μην κανεις δοκιμες.
Τα επόμενα που θέλω να δοκιμάσω είναι του Κενταύρου μιας και μου είπε ένα φιλαράκι ότι του φαίνεται πιο γρήγορο, ίσως η αλλαγή της csb να έχει αυτό το αποτέλεσμα γτ η συνταγή είναι σταθερή
Θεωρώ πως άλλαξε η μπαρούτι Παύλο και όχι τα υλικά αυτά καθαυτάέχει αλλάξει κάτι στο σκοπευτικό του ή άλλαξε η σύσταση της csb ;
Παύλο, είναι πρόσφατα αυτά;;; Οι πρώτες παρτίδες ήταν με κάλυκα/καψούλι MAXAM. Μετά το άλλαξε σε NOBELSPORT & 688 με 8αρι παφυλα. Και εγώ βρήκα λίγο παραπάνω μπαρούτι 1,35 - 1,36 γρ. Αυτά ρίχνω συνέχεια φέτος, αν και δεν έχω σφάξει τώρα τελευταία, πάντως και η τελευταία κούτα ήταν με 8αρι παφυλα ...
έχει αλλάξει κάτι στο σκοπευτικό του ή άλλαξε η σύσταση της csb ;
...Διαθέτει "ενσωματωμένο ταχογράφο" το φιλαράκι και μπορεί και αισθάνεται τις ασήμαντες διαφορές στις ταχύτητες από φυσίγγι σε φυσίγγι, που μπορεί να υπάρξουν ακόμη και σε φυσίγγια από το ίδιο κουτί...?(!!!)Τα επόμενα που θέλω να δοκιμάσω είναι του Κενταύρου μιας και μου είπε ένα φιλαράκι ότι του φαίνεται πιο γρήγορο
Νικόλαε όταν ρίχνεις στο σκοπευτήριο τα ίδια πιάτα και βλέπεις ότι αλλάζει την προσκόπευση για να σπάσει το ίδιο πιάτο με διαφορετικό φυσίγγιο τότε καταλαβαίνεις την διαφορά στην ταχύτητα. Δεν είναι εύκολο και θέλει εμπειρία την οποία το συγκεκριμένο άτομο την έχει...Διαθέτει "ενσωματωμένο ταχογράφο" το φιλαράκι και μπορεί και αισθάνεται τις ασήμαντες διαφορές στις ταχύτητες από φυσίγγι σε φυσίγγι, που μπορεί να υπάρξουν ακόμη και σε φυσίγγια από το ίδιο κουτί...?(!!!)
Θέλω να πω (εντελώς καλοπροαίρετα), πως αυτά είναι υπερβολές...!!! Σίγουρα "η ιδέα του είναι"...!
Καλησπερα στη παρεα,παρηγγειλα σημερα τα nsi compak sporting νο 8,5.Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες,καλη Παναγια να εχουμε ολοι,υπο την σκεπη της!
Σκεφτομαι αυριο να παρω φυσιγγια,τι προτεινετε σε σκοπευτικο 28 γρ,ωστε να μην τα νιωθω οτι ριχνω με κανονι;
Ποιος μίλησε για διαφορά στην αρχική ταχύτητα; Οι μένουσες είναι που καθορίζουν την προσκόπευση.Εγώ πάντως (με το συμπάθειο) επιμένω: για 10 - 20 m/s διαφορά στην αρχική ταχύτητα από φυσίγγι σε φυσίγγι δεν υπάρχει απολύτως καμία διαφορά στην προσκόπευση...!!! Όπως προσκοπεύεις με το ένα δηλαδή, προσκοπεύεις και με το άλλο...! Ακριβώς το ίδιο...! Και το αποτέλεσμα το ίδιο πετυχημένο κάθε φορά...! Οι διαφορές αυτές είναι ασήμαντες και αμελητέες...!!! Ας μάθουμε να προσκοπεύουμε πάντα σωστά και... είτε με το ένα, είτε με το άλλο φυσίγγι, όλα καλά θα πάνε...!!! Δεν θα μας σώσουν τα παραπάνω 10m/s αρχικής ταχύτητας εάν εμείς, ως μέσοι σκοπευτές/κυνηγοί, σημαδεύουμε στον "γάμο του Καραγκιόζη"...!!!
(Φιλικά πάντα, η άποψή μου...)
Έχω πάρει κι εγώ ένα κουτί από δαύτα. Φυσίγγι υψηλών, σκοπευτικών προδιαγραφών, που κάνει και για κυνήγι βέβαια... Mε πυρίτιδα, τη διάσημη διβασική, C7... Έχουν πολύ σκληρά σκάγια με 5% αντιμόνιο στη σύστασή τους. Και εάν δεν απατώμαι, είναι με μισόταπα... Ωστόσο, υποθέτω πως επειδή τα σκάγια είναι ιδιαιτέρως σκληρά, δεν θα ανοίγει τόσο εύκολα η κατανομή κι ας είναι με μισόταπα, τουλάχιστον σε σύγκριση με αντίστοιχο φυσίγγι με πιο μαλακά ή ημίσκληρα σκάγια (2-3% αντιμόνιο)... Καλύτερα κράτησέ τα για αργότερα, με τα κρύα...Καλησπερα στη παρεα,παρηγγειλα σημερα τα nsi compak sporting νο 8,5.
Γνωμη εχει κανενας φιλος για τα φυσιγγια;
Και στις μένουσες ισχύει ακριβώς το ίδιο...!!! Ίσα - ίσα που εκεί, εξισορροπούνται ακόμη περσότερο τα πράγματα (οι ταχύτητες και προσκοπεύσεις)...Ποιος μίλησε για διαφορά στην αρχική ταχύτητα; Οι μένουσες είναι που καθορίζουν την προσκόπευση.
Ξέρω ότι πάντα μιλάς φιλικά Νικόλαε, δεν υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθώ από τα γραπτά σου οπότε βάρα ελεύθερα
E περίμενε βρε Νικόλαε. Τόσοι σκοπευτές που δεν τους βολεύουν κάποια φυσίγγια είτε επειδή είναι γρήγορα είτε αργά, δεν ξέρουν τι λένε;Και στις μένουσες ισχύει ακριβώς το ίδιο...!!! Ίσα - ίσα που εκεί, εξισορροπούνται ακόμη περσότερο τα πράγματα (οι ταχύτητες και προσκοπεύσεις)...
Καλησπερα στη παρεα,παρηγγειλα σημερα τα nsi compak sporting νο 8,5.
Γνωμη εχει κανενας φιλος για τα φυσιγγια;