εχεις δικιο παυλο...συμφερει να παρεις κουτα αμα τα κανονισεις σε καλη τιμη.........ωραία τα gorilla αλλά πολύ τσιμπημένη όλη η σειρά
εχεις δικιο παυλο...συμφερει να παρεις κουτα αμα τα κανονισεις σε καλη τιμη.........ωραία τα gorilla αλλά πολύ τσιμπημένη όλη η σειρά
οτι και να ειναι φιλε τασο θα κοιταξω και την τσεπη.......Μπορεί τα σκαγια να ειναι επιχρυσωμενα..
Κώστα όλα θα αυξηθούν όχι μόνο αυτάβασικα μολις τωρα ειδα μετα λυπης μου οτι τα gorilla αυξηθηκαν και αλλο σε σχεση με τις τιμες που ειδα προ 3 ημερων.........
6 ευρώ τα άσπρα καλό φυσίγγι και καλή τιμήΚαι τα Όσκαρ Τσιμπημενες τιμές είχαν αν δεν κανω λαθος..
Παύλο για διαφορά 10-12-15 ευρώ στην κούτα θα πάω σε Ελληνικά.......έχω κόλλημακαι να μην θες σε αναγκάζουν να πας σε εισαγόμενο
Τα ριχνεις μονο σε τσίχλα Μάκη?άσπρα
ναι ΤάσοΤα ριχνεις μονο σε τσίχλα Μάκη?
Αν και βγαίνουμε .off , όσα απ΄τα φυσίγγια του Γώγου (που όντως έχουν αρκετά τσιμπημένες τιμές) είχα ανοίξει Τάσο, είχαν ποιοτικότατα υλικά.Μπορεί τα σκαγια να ειναι επιχρυσωμενα..
Εγω παντως μετα τις περσυνες εντυπωσεις που μου αφησε το nova του Κυργια φετος θα το ξαναριξω.Εκτος και αν δεν το βρω.Δεν με προβληματιζει το φυσιγγι ουτε τα πουλια γιατι θα τα βρω.Εκεινο που με προβληματιζει ειναι η σωστη θεση γιατι οταν το παιχνιδι ξεκινα τον χωρο που μεχρι χθες παρατηρουσες ησυχα θα τον μοιραστεις με αρκετους τουλαχιστον ακομα.Και μεταξυ τους θα υπαρχουν και αρκετοι πονηροι που θα ανατρεψουν πολλα απο τα δεδομενα....Με nova no8 και την Benneli με 3* θα τα υποδεχθω λοιπον τα πουλακια μου..
Οπως ειπε κιαι ο Τασος ξερω το γεμιζε με slc.Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι.Παντως περυσι εκανα φανταστικα σκοτωματα μ'αυτο.Στα κοντινα πουλια οπως ολα εκανε θαυμασια δουλεια.Κατεβασα ομως και μερικα πουλια πραγματικα μακρια!!Στο βιντεακι με τα κορακοειδει αυτο ριχνω.Δημήτρη ή όποιος συνάδελφος ξέρει, τα nova με ποια πυρίτιδα είναι γεμισμένα;
Το εχω δει το βιντεακι πολυ ωραιο!!Ειδικά η δεύτερη τουφεκια όλα τα λεφτα.. Τι νούμερο σκαγια εριχνες? ΥΓ μια φορά εχω χτυπήσει κουρουνα με 8αρι και κεραυνοβοληθηκε.Εχει ενα μικρό κοπαδακι και γυρνάει αλλα παμπονηρα τα άτιμα..κορακοειδει
Το θεωρώ εντελώς απίθανο να γεμίζεται με SLC σήμερα. (Δεν ξέρω και αν παράγεται πλέον αυτή η πυρίτιδα)..xm.Οπως ειπε κιαι ο Τασος ξερω το γεμιζε με slc.Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι.
Μια φορά που μίλησα στο τηλέφωνο μου ανέφεραν την aquilla.Το θεωρώ εντελώς απίθανο να γεμίζεται με SLC σήμερα. (Δεν ξέρω και αν παράγεται πλέον αυτή η πυρίτιδα)..xm.
Αν μου ζητούσατε να "μαντέψω", θάλεγα μάλλον CSB1. Έχω την εντύπωση ότι τελευταία η συγκεκριμένη εταιρεία χρησιμοποιεί κυρίως (αν όχι αποκλειστικά) ισπανικές πυρίτιδες.
Αλλά "παίζει" και νάχει AQUILA - σαν πιο "οικονομική" εκδοχή.
Δεν σφάζετε κανένα φυσίγγι αν έχετε περίσσεμα από πέρυσι ή πρόπερσι, να βεβαιωθούμε;