Τασο έχεις δίκιο, για αυτό είχα ρωτήσει. Sorry Στέλιο.Με ακουιλα γέμιζε κάποτε και το club 32..Απο οτι είχα διαβάσει σε ενα παλιό τεστ...
Last edited:
Τασο έχεις δίκιο, για αυτό είχα ρωτήσει. Sorry Στέλιο.Με ακουιλα γέμιζε κάποτε και το club 32..Απο οτι είχα διαβάσει σε ενα παλιό τεστ...
8αρια Τασο και 3*Για τα.."κυβικα" της κουρουνας ηταν πολυ ψηλα. Κεραυνοβοληθηκε πραγματικα!!Το εχω δει το βιντεακι πολυ ωραιο!!Ειδικά η δεύτερη τουφεκια όλα τα λεφτα.. Τι νούμερο σκαγια εριχνες? ΥΓ μια φορά εχω χτυπήσει κουρουνα με 8αρι και κεραυνοβοληθηκε.Εχει ενα μικρό κοπαδακι και γυρνάει αλλα παμπονηρα τα άτιμα..
Μαλλον psb1 η csb1 ειναι Στρογγυλή.Δεν ειναι aguila.Εσφαξα ενα τωρα.Ειναι πρασινη σε τετραγωνα φυλιδια με καποια σαν να "χρυσαφιζουν" καπως.Βαρος 1,65.Μερικα φυλιδια κολλησαν σε φουστα και καλυκα αλλα ψιλοπραματα.Αντε 1,66βαρια βαρια.Καψουλι -καλυκας φιοκι .Δεν μπορω να ανεβασω την φωτο τωρα..
Δεν ειναι aguila.Εσφαξα ενα τωρα.Ειναι πρασινη σε τετραγωνα φυλιδια με καποια σαν να "χρυσαφιζουν" καπως.Βαρος 1,65.Μερικα φυλιδια κολλησαν σε φουστα και καλυκα αλλα ψιλοπραματα.Αντε 1,66βαρια βαρια.Καψουλι -καλυκας φιοκι .Δεν μπορω να ανεβασω την φωτο τωρα..
Στα αξιοσημείωτα ότι πήγα σε 5 κυνηγομάγαζα για τα Euromix 8+9 και δεν τα είχε κανένα. Τα τρία μαγαζιά είχαν μόνο τα 7+8
Χρηστο, εχετε χοντρα κυνηγια εσεις στη Θρακη, δεν χρειαζοσαστε ψιλα νουμερα..
Το EUROMIX οπως το βλεπω εγω ειναι 7/7.5 μαλλον απο παλιοτερη παρτιδα.
Με αυτα που πηρες συν Anaconda choke σε βλεπω να κανεις κηδειες στα τρυγονακια στα λιοσπορα.
Όχι, είναι παλιά παρτίδα από τότε που έβαζαν 7+7,5 και 9,5+10, άμα είναι καλά φυλαγμένα δεν έχουν θέμαΠαύλε μήπως επειδή είναι 7-8 βάζουν στην ταινία τον Μέσο Όρο;
το φυσίγγι αν δεν κάνω λάθος πρέπει να γράφει 7-8;;;;;;;Το EUROMIX οπως το βλεπω εγω ειναι 7/7.5 μαλλον απο παλιοτερη παρτιδα.
.
το φυσίγγι αν δεν κάνω λάθος πρέπει να γράφει 7-8;;;;;;;
Σαν PSB3 μου μοιαζει. Μαλιστα και η δοσολογια της ειναι αυτη που προτεινει ο κατασκευαστης 1.65/32Δημήτρη μόλις έσφαξα ένα. Ας αναλάβουν οι ειδικοί.
και γιατί δεν το λές απ την αρχή ρε και μας ανακατεύεις;;;;;Είσαι αετός ρε φίλε! Πράγματι τα φυσίγγια πάνω γράφουν 7-8!
και γιατί δεν το λές απ την αρχή ρε και μας ανακατεύεις;;;;;
Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει!!Σαν PSB3 μου μοιαζει.
Απο captain hook θα τα παρεις;τιμη;εγω παιδια, θα παρω να δοκικασω και ενα Lambro Mezzo 32gr μισοταπα ν.8/9 για τα δικαννακια μου...