Πήγα και πήρα και τα ''εκλεκτά'' για αυριο, NAVARO 30 Νο 8. Βγήκε η παραδοσιακή ζύγαρια του πατέρα μου από την ντουλάπα, έγινε το καθιερωμένο ''σφάξιμο'' σε ένα από αυτά και η ''νεκροψία'' έδειξε:
1. Μπαρούτη: 1.63 CSB3 (κατά 90%)
2. Βύσμα: GUALANDI 21
3. Σκάγια 29,95 γραμμάρια, (14,5 το γραμμάριο)
4. Κάλυκας + Καψούλι: εδώ προβληματίστικα ενώ τα περσινά είχαν κάλυκα FIOCCHI 12 λαχανί και καψούλι 616 (επινικελλωμενο με άσπρο χαρτάκι), φέτος είχαν κάλυκα FIOCCHI 12 ITALY και καψούλι που μοιάζει, αν δεν κάνω λάθος, με το 688 (επιχαλκωμένο με άσπρο χαρτάκι)
Γίνεται, ρε παιδιά, κάλυκας FIOCCHI με καψούλι ΝΟΒΕL SPORT, τουλάχιστον εγώ δε θυμάμαι να το έχω ξαναδει.
Κατα τ' αλλα φαίνεται προσεγμένο στο κλεισιμό του με ελαφρά ''πάτημενο'' βύσμα, αυτά για τη θεωρία αυριο θα γίνει και η πρακτική δοκιμή.