Φυσίγγια για τρυγόνι

Ειδικά εκείνη την ημέρα τα μπεκατσινια ήταν κοπάδια...τα είχε κατεβάσει ο χιονιάς και σε μια λίμνη που σχηματίζεται γινόταν χαμός...θυμάμαι την ποιντερινα μου να φερμαρει και να σηκώνονται 15 μαζί.... πρώτη φορά έβλεπα τέτοιο πράγμα....
Εγώ παραδόξως πετυχαίνω τα μπεκατσινια σε τρελές αποστάσεις αλλά χάνω παπιά σε γελοίες ‼️

Ορίστε κι ένας αρτιότατος πίνακας, όσον αφορά στα σκάγια και τις γομώσεις τους...
Επάνω τα ιταλικά μεγέθη & δοσολογίες που χρησιμοποιούνε και οι Έλληνες κατασκευαστές και κάτω τα αμερικανικά μεγέθη & δοσολογίες...

View attachment 53480
Τα νούμερα είναι κοντά σε αυτό που έστειλα....οπότε θα προτιμούσα 9αρι σε 28 από 8 σε 32.....η 9.5 σε 24.......για τσιχλιτσα....όπως κάνω δλδ τόσα χρόνια....

Τα νούμερα είναι κοντά σε αυτό που έστειλα....οπότε θα προτιμούσα 9αρι σε 28 από 8 σε 32.....η 9.5 σε 24.......για τσιχλιτσα....όπως κάνω δλδ τόσα χρόνια....
Μπράβο, και καλά κάνετε αλλά εγώ επειδή είμαι και λίγο αμπαλος και δεν έχω πολλές εμπειρίες Ρίχνω 36γραμμαρια. (Και γυρνάμε στο τρυγονι, με chedite tordo φέτος. Β.ελλαδα. )

Μπράβο, και καλά κάνετε αλλά εγώ επειδή είμαι και λίγο αμπαλος και δεν έχω πολλές εμπειρίες Ρίχνω 36γραμμαρια. (Και γυρνάμε στο τρυγονι, με chedite tordo φέτος. Β.ελλαδα. )
Μπράβο και σε εσένα φίλε όπως βολεύεται ο καθένας........

Η πολλή σιγουριά κλαμπανιζει.
Μπα,πολύ ανασφάλεια,(μη το χάσω, μη το χάσω)επίσης στα καθαρά ανέβαζα παλμούς στο κόκκινο‼️
-άσε που το μέγεθος, κρύβει ...την ταχύτητα του‼️
Το κάθε θήραμα, θέλει εξοικειωση ‼️
-η πρώτη μπεκάτσα που σηκώθηκε δίπλα απ' το πόδι μου ,μου έκοψε το αιμα‼️

Χειμωνιατικο στησιμο το Due Sporting...καλοκαυτα...πιστευω το 28αρι θα σε καλυψει... ;)
Εντάξει υπάρχουν μαλακότερα αλλά είναι πλέον απλησίαστα το θέμα είναι να μας κάνουν τη χάρη τα πουλιά και μετά τα φυσίγγια όλα σκοτώνουν

Τ
Για έναρξη είναι για γέλια αυτό... ανέβα σε γραμμάρια και κατέβα σε νούμερο. ( Πάρε τον οδοντίατρο σου,να σου ετοιμάσει και μια ολική ανακαίνιση στην κάτω γνάθο)
Υ.γ μόνο Λάμπρο .sarcastic.
ΤΟ Εξκάλιμπερ των παπιων,λαγών κ πάσης Ελλάδος ‼️

Επειδη κ εγώ classica είπα να ρίξω αύριο, λές να κλωτσάει τόσο? Αν είναι έτσι με βλέπω για 24 ή 28 γρ..
Ξερω οτι ειναι ζωηρο φυσιγγι και οτι θα εχει πολυ ζεστη αυριο.
Και γω πρωτη φορα θα το ριξω.
Μακαρι να βγει σε καλο.

Back