Αν ετσι πες ραΕχεις και οπλαρα, δεν ειναι μονο τα φυσιγγια.....
Αν ετσι πες ραΕχεις και οπλαρα, δεν ειναι μονο τα φυσιγγια.....
Υποψιν οτι συνήθως ειναι μισό νούμερο ψιλότερα τα σκαγια απ οτι γραφει. Εγω ειχα παρει πριν 3-4 χρονια αρκετα κουτια προσφορα στα 5 ευρώ αλλα ποτε δεν τα βρήκα μαζί τους.. Πολύ κλαμπανι και δεν καταλαβα και τι φταίει.Φίλος μου με έδωσε τα hit του δόρκα σε νο8. Τι σας λένε αυτά τα φυσίγγια. Δε τα έχω ξαναριξει .
Με τσοκ brain bell. Αιρετικες επιλογές όλες, αλλά τα κυνηγάω εισερχόμενα στα 15-20 μέτρα και λιγότερα οπως έρχονται να πέσουν στο νερό και το φαΐ που τους έχω...ίδια συνταγή τους έχω κ εγώ αν εξαιρέσεις τα λαμπρο
Του 36 αριου τα φυσίγγια είναι πανάκριβαΕίσαι πολύ μπροστά εύχομαι και 36αρι
Δυνατό φυσιγγιο όπως όλα του δορκα το χειμώνα τις τσίχλες τις καιειΦίλος μου με έδωσε τα hit του δόρκα σε νο8. Τι σας λένε αυτά τα φυσίγγια. Δε τα έχω ξαναριξει .
Εσύ βλέπεις πολύ μπροστά πολύ καλή επένδυση.Τσιχλα, τρυγόνι δεν με έχει κρεμάσει ποτέ... Μεν είναθ πανάκριβο πια, αλλά είχα πάρει κάποτε που έκανε 4,2 ευρώ κάμποσες χιλιάδες και έχω κάβα ακόμα...
Ωραία επιλογή για τη ζέστη της έναρξης, το είχα ρίξει σε νο9 το 2017.Φίλος μου με έδωσε τα hit του δόρκα σε νο8. Τι σας λένε αυτά τα φυσίγγια. Δε τα έχω ξαναριξει .
Σαν τους κροκόδειλους στο νερολακοΜε τσοκ brain bell. Αιρετικες επιλογές όλες, αλλά τα κυνηγάω εισερχόμενα στα 15-20 μέτρα και λιγότερα οπως έρχονται να πέσουν στο νερό και το φαΐ που τους έχω...
Είδες πουλιά μέσα? Άμα είδες κάτσε άμα δεν είδες πήγαινε αλλού.Στον κάμπο του χωριού ανακάλυψα και ένα χωράφι ήλιους λέω να τη στήσω εκεί τι λέτε?
Ρε μλκ τί του το λες και χαλάς την έκπληξη;Αύριο κατά τις 6:00 να έχεις το νου σου στο τηλ.Ερχομαστε!
Άμα τον πάρεις τώρα τηλ,το έχει κλειστό ήδη!Ρε μλκ τί του το λες και χαλάς την έκπληξη;
Δεν είδα πουλιά μέσα αλλά.δεν πήγα καλή ώρα καο δεν έκατσα και πολύ έβραζε ο τόπος. Σκέφτομαι ότι αν παίζουν πουλιά τριγύρω δεν θα πάνε εκεί στα λιόσπορα να φάνε? Είναι πολύ μεγάλο χωράφιΕίδες πουλιά μέσα? Άμα είδες κάτσε άμα δεν είδες πήγαινε αλλού.
Αν εχεις βρει νερο,πηγαινε εκει μετα τις 8μιση.Δεν είδα πουλιά μέσα αλλά.δεν πήγα καλή ώρα καο δεν έκατσα και πολύ έβραζε ο τόπος. Σκέφτομαι ότι αν παίζουν πουλιά τριγύρω δεν θα πάνε εκεί στα λιόσπορα να φάνε? Είναι πολύ μεγάλο χωράφι
Είναι ξερικο? Έχει γίνει? Αν ναι, μπορεί.Δεν είδα πουλιά μέσα αλλά.δεν πήγα καλή ώρα καο δεν έκατσα και πολύ έβραζε ο τόπος. Σκέφτομαι ότι αν παίζουν πουλιά τριγύρω δεν θα πάνε εκεί στα λιόσπορα να φάνε? Είναι πολύ μεγάλο χωράφι
Ειναι ξερικό σκέφτομαι ότι αν υπάρχουν κοντά πουλιά, κάποιο θα περάσει.Είναι ξερικο? Έχει γίνει? Αν ναι, μπορεί.
Θα πάω στους ήλιους και αν δεν δώ κίνηση θα μεταφερθώ κοντά σε νερό.Αν εχεις βρει νερο,πηγαινε εκει μετα τις 8μιση.
Αν αντεχεις,κατσε μεχρι το μεσημερι.
Θα το επισκεπτονται κατα διαστηματα.
Τα ρίχνω χρόνια στα τσιχλοκοτσυφα πολύ ωραίο φυσιγγακι με όλα μου τα όπλαΦίλος μου με έδωσε τα hit του δόρκα σε νο8. Τι σας λένε αυτά τα φυσίγγια. Δε τα έχω ξαναριξει .
Ψεύτης.....