Φυσίγγια για τρυγόνι

καταλαβαίνω πιο φυσέκι κάνει για τον τάδε καιρό!
Αν δεν σου κάνει κόπο πες μου σε πόσα διαφορετικά φυσίγγια έχεις καταλήξει, ποια, για τι θήραμα και για ποιούς καιρούς το καθένα ?
Θέλω να τα δοκιμάσω και εγώ σε θήραμα.
Επίσης με τι όπλο ρίχνεις.

Αν δεν σου κάνει κόπο πες μου σε πόσα διαφορετικά φυσίγγια έχεις καταλήξει, ποια, για τι θήραμα και για ποιούς καιρούς το καθένα ?
Στο ορτύκι φίλε και λαμπρο να του ρίξω πέφτει, στην τσίχλα jordan 32 και express 32 ή sipe nbs 32. Στην Πέρδικα 34 διασποράς και 35 jordan,condor 36 και 3Α σεμι . Στην μπεκάτσα 34 διασποράς jordan και ιδιογομωση τάπα 34 γρ με τέκνα από έναν ξάδελφο. Λαγό ότι έχει μέσα εκείνη την ώρα το τουφέκι και συνήθως τον πετυχενω στα περδικοκυνηγια οπότε τα παραπάνω. Παπί έχω κάτι φεντεραλ παλιά 3" που δε θέλω να τα ξαναβάλω στο δίκανο γιατί μπορεί να είναι μάγκνουμ αλλά είναι λαφρυ και .sex hard.ο Δίας και έβλεπα αστεράκια ανάσκελα και τα jordan τα 40γρ πράσινα.σπανια όμως θα πάω για παπί γιατί θα κάνει 2-3 χιόνια στη καλύτερη περίπτωση όλο το χρόνο και δεν είναι και συγουρο αν θα έχω χρόνο να πάω ή αν θα έχει. Γενικά όπως κατάλαβες jordan δαγκωτο..το μόνο που δε μου άρεσε ποτέ είναι το μπλε στα 33 γρ . Τον 28γρ που έβγαζε πιο παλιά το χρησιμοποίησα και αυτό πολύ. Γενικά όταν έχει υγρασία ή γενικά ο καιρός είναι παράξενος για τα γούστα μου έχω καταλήξει να χρησιμοποιώ πυρίτιδες σιπε και τέκνα..στις όμορφες λιακάδες με νορμάλ καιρούς τραβάω αυτά που εμπιστεύομαι και τα έχω χιλιοριξει. Χρησιμοποιώ την Μπράουνινγκ 2000 με 2 άστρα και το Verney carron saggitare 2-4 astra

Last edited:
Ρε θα με τρελάνετε ... δίπλα στην θάλασσα μένω ... 200μ.
Κορινθιακό από την βόρεια μεριά ... με νοτιά έχω λογικά φουλ υγρασία.
Δεν αλλάζω φυσίγγια με τα υγρασιόμετρα, ούτε με τους αέρηδες, ούτε ανάλογα τον ήχο που κάνουν.
Η υψηλή υγρασία απορροφά της υψηλές συχνότητες και μένουν οι χαμηλές, γι αυτό τα φυσίγγια ακούγονται σαν υπόκωφες πορδές.

Έμπλεξα ... !!! κάντε ότι θέλετε ... πάρτε 10 διαφορετικά κουτιά φυσίγγια και ένα φορητό μετεωρολογικό σταθμό και βαράτε αλύπητα.

.hunter.weather1
Να κ τα τεστ πρεσβυωπιας‼️πάλι καλά που έχω Σμαρτ κ κάνει ζουμ‼️
Απ' τις ξουφιεις να φλαειστει‼️θανάτους‼️

Ρε θα με τρελάνετε ... δίπλα στην θάλασσα μένω ... 200μ.
Κορινθιακό από την βόρεια μεριά ... με νοτιά έχω λογικά φουλ υγρασία.
Δεν αλλάζω φυσίγγια με τα υγρασιόμετρα, ούτε με τους αέρηδες, ούτε ανάλογα τον ήχο που κάνουν.
Η υψηλή υγρασία απορροφά της υψηλές συχνότητες και μένουν οι χαμηλές, γι αυτό τα φυσίγγια ακούγονται σαν υπόκωφες πορδές.

Έμπλεξα ... !!! κάντε ότι θέλετε ... πάρτε 10 διαφορετικά κουτιά φυσίγγια και ένα φορητό μετεωρολογικό σταθμό και βαράτε αλύπητα.

.hunter.weather1
Και οι Κρητικοί από θάλασσα περιβάλλονται αλλά εκεί πίνεις το δικό τους κρασί δύο κιλά και πετάς και το πίνεις και στο Πειραιά και ψοφας .Είναι πολλά που έχουμε να μάθουμε ακόμα και ειδικά αυτοί που νομίζουν ότι όλα είναι ίδια και συμπεριφέρονται το ίδιο παντού. Βασίλη αν βρεθείς στη Μάνη κάνα Απρίλη και δοκιμάζεις φυσίγγι όταν θα σου πω μπορεί να πετάξεις και το όπλο μαζί με τα φυσίγγια που ρίχνεις δίπλα στο κορινθιακό προχτές καθόμουν στα 200 μέτρα από τη θάλασσα και νόμιζα ότι είχα κολυμπήσει και στεγνώσει χωρίς να ξεπλυθω , ολοι οι τόποι δεν είναι ίδιοι καιρικά και ένας λόγος που τα παλιά φυσίγγια του κουτουμανου δούλευαν τρομερά στον Έβρο ήταν γιατί τα έφτιαχνε με προδιαγραφές δουλεύουν καλά στη Μεσσηνία που τη ξεσκίζει η υγρασία κάτι που ταίριαζε κλιματολογικά με εκει σε πάνω ενώ αν τα έριχνες σε κεντρική Ελλάδα και δεν είχες δύσκολες συνθήκες μπισταγε το ντουφέκι.Η ατμόσφαιρα δεν είναι ίδια σε όλα τα μέρη και η κωπαιδα έχει υγρασία και δε βλέπεις από την πάχνη αλλά τα φυσίγγια δε ζοριζομαι όσο σε κάποια άλλα μέρη όσο και αν σου φαίνεται περίεργο.Στο γράφω γιατί έχω κάνει δοκιμές ξημερώματα με τα φώτα του αυτοκινήτου αναμμένα για να βλέπω τη λαμαρίνα που κουβαλούσα μαζί στη μπαγαζιερα και έριχνα με 90+% υγρασία και 1/2 βαθμούς κελσίου βάση οργάνων .

Ακριβώς! Ο κυνηγότοπος μας δείχνει το αποτέλεσμα του φυσεκιου σε συγκεκριμένες συνθήκες κρύου ζέστης- υγρασίας. Τι με νοιάζει αν στο πίνακα δείχνει κομπλέ η τουφεκιά ή την ταχύτητα της ή το τι κάνει στα δισκάκια..με ενδιαφέρει το φυσέκι που ρίχνω να σκοτώνει το θήραμα και να μη ταλαιπωριετε ούτε αυτό ούτε εγώ να τρέχω μέσα στα βάτα και στις πέτρες να ψάχνω να το βρω...αν αλλάξω το φυσέκι και προφανώς την πυρίτιδα και δω ότι παίρνω αυτό που θέλω καταλαβαίνω πιο φυσέκι κάνει για τον τάδε καιρό!
Πιο σωστό είναι να πεις,,,ότι βρήκες ισορροπημένο φυσίγγιο για την εποχή‼️καθως κ για το αντίστοιχο θήραμα(ν.σκαγιου)
Φυσίγγια που συμπεριφέρονται σαν γυναίκα σε περίοδο,,,μακριά‼️

Και οι Κρητικοί από θάλασσα περιβάλλονται αλλά εκεί πίνεις το δικό τους κρασί δύο κιλά και πετάς και το πίνεις και στο Πειραιά και ψοφας .Είναι πολλά που έχουμε να μάθουμε ακόμα και ειδικά αυτοί που νομίζουν ότι όλα είναι ίδια και συμπεριφέρονται το ίδιο παντού. Βασίλη αν βρεθείς στη Μάνη κάνα Απρίλη και δοκιμάζεις φυσίγγι όταν θα σου πω μπορεί να πετάξεις και το όπλο μαζί με τα φυσίγγια που ρίχνεις δίπλα στο κορινθιακό προχτές καθόμουν στα 200 μέτρα από τη θάλασσα και νόμιζα ότι είχα κολυμπήσει και στεγνώσει χωρίς να ξεπλυθω , ολοι οι τόποι δεν είναι ίδιοι καιρικά και ένας λόγος που τα παλιά φυσίγγια του κουτουμανου δούλευαν τρομερά στον Έβρο ήταν γιατί τα έφτιαχνε με προδιαγραφές δουλεύουν καλά στη Μεσσηνία που τη ξεσκίζει η υγρασία κάτι που ταίριαζε κλιματολογικά με εκει σε πάνω ενώ αν τα έριχνες σε κεντρική Ελλάδα και δεν είχες δύσκολες συνθήκες μπισταγε το ντουφέκι.Η ατμόσφαιρα δεν είναι ίδια σε όλα τα μέρη και η κωπαιδα έχει υγρασία και δε βλέπεις από την πάχνη αλλά τα φυσίγγια δε ζοριζομαι όσο σε κάποια άλλα μέρη όσο και αν σου φαίνεται περίεργο.Στο γράφω γιατί έχω κάνει δοκιμές ξημερώματα με τα φώτα του αυτοκινήτου αναμμένα για να βλέπω τη λαμαρίνα που κουβαλούσα μαζί στη μπαγαζιερα και έριχνα με 90+% υγρασία και 1/2 βαθμούς κελσίου βάση οργάνων .
Τόση κουβέντα για 2 .sex hard. δοκιμές που κανένας δεν κάνει ...
Θα τις κάνω εγώ λοιπόν με θερμο-υγρασιόμετρο αλλά κανονίστε να μου πείτε μετά ότι ο Κορινθιακός έχει διαφορετικού τύπου υγρασία από τον Έβρο ή την Μάνη.

ps
Με την λαμαρίνα έβλεπες διάτρηση ?
Τενεκέ εννοείς ?
Γιατί μπερδεύεις την θερμοκρασία ? Είπαμε χαμηλή θερμοκρασία, χαμηλότερες μένουσες ΠΑΝΤΑ.

Θα τις κάνω εγώ λοιπόν με θερμο-υγρασιόμετρο αλλά κανονίστε να μου πείτε μετά ότι ο Κορινθιακός έχει διαφορετικού τύπου υγρασία από τον Έβρο ή την Μάνη.

ps
Τενεκέ εννοείς ?
Γιατί μπερδεύεις την θερμοκρασία ? Είπαμε χαμηλή θερμοκρασία, χαμηλότερες μένουσες ΠΑΝΤΑ.
Μην κάνς δουκιμες,θα στου πουμει‼️

ps
Τενεκέ εννοείς ?

Παραπονιαρη μου εσυ!!!!:p Πες μου τι δοκιμες θελεις να στις κανω...
Εαν μπορεσω και σημερα....Θα δοκιμασω και καποια αλλα σεταπ....Εαν με αφησει ο καιρος...
Ξημερωσε φορτωμενος....το παει για βροχη....
25 βαθμους 100% υγρασια εχει τωρα που γραφω...
Γραψε μου τι θελεις φιλε !!!
Καλημερα σε ολους,,,, !!!!:)

Περί υγρασίας….. Σίγουρα η υγρασία επηρεάζει, το πόσο, είναι το θέμα!. Εάν έχετε πάει στην Αμερική και είστε καπνιστές, θα έχετε διαπιστώσει ότι τα ελληνικά τσιγάρα δεν μπορείς να τα καπνίσεις εκεί, είναι μια αηδία, όταν όμως επιστρέψεις, τα ίδια τσιγάρα είναι απόλαυση! Κάπου εκεί νομίζω ότι βρίσκεται η διαφορά σε συνδυασμό με το κλίμα του κάθε τόπου!.

Παραπονιαρη μου εσυ!!!!:p Πες μου τι δοκιμες θελεις να στις κανω...
Εαν μπορεσω και σημερα....Θα δοκιμασω και καποια αλλα σεταπ....Εαν με αφησει ο καιρος...
Ξημερωσε φορτωμενος....το παει για βροχη....
25 βαθμους 100% υγρασια εχει τωρα που γραφω...
Γραψε μου τι θελεις φιλε !!!
Καλημερα σε ολους,,,, !!!!:)
Καλημέρα σε όλους ...
Φτιάξε 2 ίδια φυσίγγια με πυρίτιδα που τα φτύνει στην υγρασία.
#6 μέχρι #8 ότι θες.
Βιβλίο που του έχεις κόψει τα εξώφυλλα, καλά στιριγμένο.
Ρίξε στα 35μ μια μέρα με 100% υγρασία.
Μια άλλη μέρα με χαμηλή υγρασία αλλά την ίδια περίπου θερμοκρασία ρίξε στο δεύτερο στο ίδιο βιβλίο από την άλλη μεριά.

Μέτρα v1.5 και στις 2 περιπτώσεις.
Κατανομές δεν μας ενδιαφέρουν.

Αν η υγρασία εισέρχεται με κάποιον τρόπο στην πυρίτιδα θα το δούμε στην v1.5 και φυσικά στην διάτρηση.

Αν βγάζουν την ίδια v1.5 και δούμε χαμηλότερη διάτρηση την μέρα με υγρασία σημαίνει ότι η υγρασία επηρεάζει την εξωτερική βλητική και πρέπει να βρούμε γιατί.

Δεν θα ζητούσα την δοκιμή αν μπορούσα να έχω 2 πανομοιότυπα φυσίγγια και ζούσα σε νησί.

.love.

Last edited:
κανα τρυγονο φυσιγγο ριξατε?
Αν δεν μας πεις υψόμετρο, υγρασία, θερμοκρασία, κατεύθυνση ανέμου και περιοχή χρήσης πως να προτείνουμε ρε φίλε ; .very funny.

Εγώ πήρα nsi classica, cheddite tordo και navaro 30.
Τα 2 πρώτα εξαφανίστηκαν στα τενεκέδια και στους κάλυκες στον αέρα .big smile.
Θα κοιτάξω αν έχει περισσέψει κανένα αλλά δύσκολο.

Το navaro 30 θα το κόψω σήμερα.

Καλημέρα σε όλους ...
Φτιάξε 2 ίδια φυσίγγια με πυρίτιδα που τα φτύνει στην υγρασία.
#6 μέχρι #8 ότι θες.
Βιβλίο που του έχεις κόψει τα εξώφυλλα, καλά στιριγμένο.
Ρίξε στα 35μ μια μέρα με 100% υγρασία.
Μια άλλη μέρα με χαμηλή υγρασία αλλά την ίδια περίπου θερμοκρασία ρίξε στο δεύτερο στο ίδιο βιβλίο από την άλλη μεριά.

Μέτρα v1.5 και στις 2 περιπτώσεις.
Κατανομές δεν μας ενδιαφέρουν.

Αν η υγρασία εισέρχεται με κάποιον τρόπο στην πυρίτιδα θα το δούμε στην v1.5 και φυσικά στην διάτρηση.

Αν βγάζουν την ίδια v1.5 και δούμε χαμηλότερη διάτρηση την μέρα με υγρασία σημαίνει ότι η υγρασία επηρεάζει την εξωτερική βλητική και πρέπει να βρούμε γιατί.

Δεν θα ζητούσα την δοκιμή αν μπορούσα να έχω 2 πανομοιότυπα φυσίγγια ή ζούσα σε νησί.

.love.

Τι νουμερο σκαγιων θελεις....Α1 θα γεμισω σε νορμαλ σεταπ...αλλα δεν θα βγαλουμε ακρη ετσι..
Η γνωμη μου ειναι...
Την ιδια μερα και ωρα...Δοκιμη με Α1 -32 γραμμαρια Ν9 και SIPE στο ιδιο νουμερο και γραμμαρια.
Το θεμα ειναι...που να βρω την χαμηλη υγρασια..
Αυτο που μου ζητας δεν γινεται σε δυο μερες...ουτε αυτην την εποχη....Για την ''εποχη'' θα σου πω
στο Βαιπερ...
Να υπολογισεις τον Σεπτεμβρη θα γινουν αυτες οι δοκιμες....και αν θελεις...μετραω και μενουσες !!! :)

Τι νουμερο σκαγιων θελεις....Α1 θα γεμισω σε νορμαλ σεταπ...αλλα δεν θα βγαλουμε ακρη ετσι..
Η γνωμη μου ειναι...
Την ιδια μερα και ωρα...Δοκιμη με Α1 -32 γραμμαρια Ν9 και SIPE στο ιδιο νουμερο και γραμμαρια.
Το θεμα ειναι...που να βρω την χαμηλη υγρασια..
Αυτο που μου ζητας δεν γινεται σε δυο μερες...ουτε αυτην την εποχη....Για την ''εποχη'' θα σου πω
στο Βαιπερ...
Να υπολογισεις τον Σεπτεμβρη θα γινουν αυτες οι δοκιμες....και αν θελεις...μετραω και μενουσες !!! :)
Ότι νούμερο θες ... 6 7 8 9.
όχι με sipe ... συγκρίνουμε διαφορετικά φυσίγγια.
Φυσικά και δεν γίνονται οι δοκιμές σε 2 ημέρες ... ίσως περάσουν μήνες.
Βάρα μια με 100% υγρασία και σημείωσε την θερμοκρασία.

όποτε βρεις μέρα με την ίδια περίπου θερμοκρασία και πολύ χαμηλότερη υγρασία βάρα και το δεύτερο στο ίδιο βιβλίο από την πίσω μεριά.

Ότι νούμερο θες ... 6 7 8 9.
όχι με sipe ... συγκρίνουμε διαφορετικά φυσίγγια.
Φυσικά και δεν γίνονται οι δοκιμές σε 2 ημέρες ... ίσως περάσουν μήνες.
Βάρα μια με 100% υγρασία και σημείωσε την θερμοκρασία.

όποτε βρεις μέρα με την ίδια περίπου θερμοκρασία και πολύ χαμηλότερη υγρασία βάρα και το δεύτερο στο ίδιο βιβλίο από την πίσω μεριά.

ΟΚ...Νομιζω οτι εαν μετρησω αρχικες και μενουσες...η διατρηση στο βιβλιο ειναι περιττη...
Ωστοσο θα μετρησω και διατρηση...
Δεν θα παρει μηνες....αλλα οπως προειπα..Σεπτεμβρη και προς το τελος του να υπολογιζεις!!!

Περί υγρασίας….. Σίγουρα η υγρασία επηρεάζει, το πόσο, είναι το θέμα!. Εάν έχετε πάει στην Αμερική και είστε καπνιστές, θα έχετε διαπιστώσει ότι τα ελληνικά τσιγάρα δεν μπορείς να τα καπνίσεις εκεί, είναι μια αηδία, όταν όμως επιστρέψεις, τα ίδια τσιγάρα είναι απόλαυση! Κάπου εκεί νομίζω ότι βρίσκεται η διαφορά σε συνδυασμό με το κλίμα του κάθε τόπου!.
Έχω καπνίσει κούτες αμερικανικά μαρλμπορο ,γαααααααμω τα τσιγάρα‼️ καμία σχέση με της Παπαστράτος τότε‼️
*Δλδ αν τα κάπνιζα Αμερική μάλλον θα ήταν μάπα ε❓

Back