Φίλε μου το jordan το κόκκινο και γενικά τα jordan φυσέκια είναι τα αγαπημένα μου . Έχω ρίξει ιδιετερα με το κόκκινο κάσες από φυσέκια και δε το αλλάζω με τίποτα.πληροφοριακα για να καταλάβεις πόσο μαρεσει μόνο παπί δεν έχω σκοτώσει με αυτό που και αυτό δεν έτυχε. επειδή όμως μένω σε νησί έχω όντως δει διάφορα σε ημέρες με υγρασία. Τα έχω ρίξει από 0 βαθμούς μέχρι και 40 βαθμούς στην έναρξη. Υπήρχαν μέρες που τα θηράματα όντως είχαν αίματα και ιδιαίτερα σε μέρες με μεγάλα ποσοστά υγρασίας. Το φυσέκι που έχω αντιληφθεί να μην έχει θέματα "ποτέ" είναι το διασποράς του jordan επίσης ριγμένο από ορτύκι, πέρδικα μέχρι και το συνηθέστερο στη μπεκάτσα. Στο νησί δε ξέρω αν η υγρασία είναι διαφορετική από τη Στερεά Ελλάδα ας πούμε ,αλλά όντως επηρεάζει τα φυσέκια δημιουργώντας πρώτα πρόβλημα στο θήραμα (να κρατήσει δύναμη το πουλί και να το χάσεις,κατά κύριο λόγο στην Πέρδικα) και δεύτερο το γεγονός ότι επηρεάζει την ψυχολογία σου και μετά ξεκινά το κλαμπανισμα..
Το jordan το διασποράς, από κλωτσημα πως είναι? αναφέρομαι για την περίοδο του κυνηγίου του ορτυκιου που ανεφερες, που επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες